Įkraunama...
Įkraunama...

TURKIJA 2010 m. (6 tema)

QUOTE(silagele @ 2010 06 07, 22:50)
jie mazesni uz iprasta autobusa, bet ir kiek didesni uz 'mikriuka' ir visada turi numeri ant priekinio lango (kaip musu mikriukai)
4u.gif

o numeris kaip ir pas mus nurodo krypti? 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(VilkoSesuo @ 2010 06 07, 22:52)
oj, matau jau atsake  ax.gif

informacijos niekada nebus per daug drinks_cheers.gif

Aciukas uz info 4u.gif

papludimyje reikia moketi uz gultus ju valiuta? tada teks ieskoti kur issikeist g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolikė: 07 birželio 2010 - 22:06
QUOTE(liolikė @ 2010 06 07, 23:04)
o numeris kaip ir pas mus nurodo krypti?  4u.gif

Papildyta:
informacijos niekada nebus per daug  drinks_cheers.gif

Aciukas uz info  4u.gif

papludimyje reikia moketi uz gultus ju valiuta? tada teks ieskoti kur issikeist  g.gif

ot sito nepastebejau, berods kai kurie nurodo galutine vietove g.gif

o issikeisti galima gi net paciame viesbuty tik ten aisku kursas nebus geras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2010 06 07, 21:21)
Bet jūs nenusiminkite. Mes irgi buvom tokiam kolchoze su rusais ir antrą dieną jau pradėjo smagu darytis. Nu labai juokinga buvo stebėti tą visą ryjimą, gėrimą, myžimą į baseinus ir t.t. Svarbiausia nusiteikimas. Jei nervinsitės, tai tikrai atostogos bus sumautos. Bet jūsų tiek daug žmonių važiuoja, tikrai savam rate smagiai laiką leisit. Ir šiaip jei jūsų daug, tai jūsų balsas skundžiantis administracijai irgi turės kažkokį atgarsį rast...

ir kur jūs randat tų rusų tokių biggrin.gif nu man "nesiseka" nors tu ką. Normalūs, mandagūs jie pasitaiko. O va lietuvių moterytė alkūnėmis stumdėsi prie maisto. smile.gif Praietais metais lietuviai man užkliuvo su savo naglumu, šiais vėl "pasisekė" tokią pamatyti biggrin.gif rusai ir praleidžia, ir nekelia triukšmo visai. Nepatiko man turkės, nes laaaabai garsiai kalbasi ir juokiasi biggrin.gif turėjom pliaže pakeisti gulėjimo vietą, nes neįmanoma buvo net knygos skaityti- sugulė jos ant keturių gultų ir bandė bendrauti-kadangi sunkiai girdėjosi ten toliau esančioms, tai rėkė kiek galėjo doh.gif
Gal man patinka tie rusai, ir nematau aš jų netinkamo elgesio lotuliukas.gif

Tiesa, Silence nebuvo jokių apyrankių-tai man labai patiko biggrin.gif nereikėjo vaikščioti "pažymėtai" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2010 06 07, 21:25)
Jezau kokius blogus komentarus ką tik perskaičiau apie Daima Resort iš
top travel verysad.gif
My Webpage
žinojau ,kad nevertas 5 žv, bet kad taip blogai bus verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Keista ,kad rusai visai kitokius atsiliepimus paliko.Aišku tik viena,noras važioti ten dingo verysad.gif

nu blyn...buvom Daimoje pernai, buvo nerealios atostogos ir nerealiai geras maistas. užpernai Seher 5* tikrai daug DAUG prasčiau maitino nei pernai Daimoje. jau ko galit ten tikėtis tai kad apsivalgysit per visur. nebent kažkas baisingai į blogą pusę ten pasikeitė, kuo netikiu smile.gif

QUOTE(rituliukas25 @ 2010 06 07, 21:33)
Ir as juos skaiciau, tai MB jau keikia visa pasauli. as tai manau, kad vaziuosiu neziuredama i tuos atsiliepimus- bus kas bus. Svarbiausia atsipalaiduoti ir megautis atostogomis drinks_cheers.gif

Papildyta:
Man atrodo, neuzilgo ten vaziuos Gintaras, tai palauksim paciu svieziausiu atsiliepimu is saviskiu g.gif

ramiai tik. Daima labai neblogas viešbutis, tuo labiau kad turbūt ne prūdais už jį sumokėjot. bent jau tą kainą tai kokybė tikrai atitiks smile.gif mes šiemet su didžiule nostalgija pro jį pravažiavom... vaikai zyzė, kodėl šiemet ne Daimoje poilsiavom, tuolab kai ilsėjomės beveik gretimame viešbutyje doh.gif tikrai nekreipkit dėmesio į kelis atsiliepimus. ten viskas liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liolikė @ 2010 06 07, 22:36)
Gal ir kvailai skambes, bet kaip atpazinti tuos vadinamus "dolmusus"?  4u.gif  ax.gif

tai tokie busikai, kurie ištisai pypsi ir pristabdo prie kiekvieno gatve einančio:) kviesdami užeiti
Papildyta:
QUOTE(oaze 2 @ 2010 06 07, 21:25)
Jezau kokius blogus komentarus ką tik perskaičiau apie Daima Resort iš
top travel verysad.gif
My Webpage
žinojau ,kad nevertas 5 žv, bet kad taip blogai bus verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Keista ,kad rusai visai kitokius atsiliepimus paliko.Aišku tik viena,noras važioti ten dingo verysad.gif

lotuliukas.gif mes pernai ten buvom, gyvenom labai erdviai ir likom patenkinti, visko užteko, tik rusų ir tada jau buvo perdaug smile.gif
o jei rusėjimo tendencija pasitvirtino - nieko gera, belieka ir jums kaip rusai elgtis smile.gif nes kitaip sutryps
Papildyta:
QUOTE(Rucelie @ 2010 06 08, 09:32)
ramiai tik. Daima labai neblogas viešbutis, tuo labiau kad turbūt ne prūdais už jį sumokėjot. bent jau tą kainą tai kokybė tikrai atitiks  smile.gif mes šiemet su didžiule nostalgija pro jį pravažiavom... vaikai zyzė, kodėl šiemet ne Daimoje poilsiavom, tuolab kai ilsėjomės beveik gretimame viešbutyje  doh.gif tikrai nekreipkit dėmesio į kelis atsiliepimus. ten viskas liuks  smile.gif

pas mus nostalgija liko erdviam kambariui su puikiu vaizdu, putų šou pliaže ir gerai lietuvių kompanijai smile.gif visa kita šiemet kitur gavom ne prasčiau ir net geriau
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2010 06 07, 18:14)

Playlt, tai taip ir neisduosi, kokiu cia viesbuciu taip patenkintas, nes giri, giri, o mes ir apziureti jo net neturime galimybes  tongue.gifg.gif Ir siaip tai tavo buvimo ten laikotarpiui tai dar buvo geru pasiulymu i Bodruma. Dabar jau kuri laika niekas nesiunciu, kol kas ramu - stilis  biggrin.gif O pati narsyti neturiu kada, vos SM speju apsidairyti. Per lenkus vakar maciau pora neblogu variantu, bet Marmaryje ir berods Fetijoje. Bet tokiu geru, kaip pernai nera, o ir zlotas pakiles  smile.gif

ax.gif visai negiriu, tik sakau, kad geras kainos ir kokybės santykis thumbup.gif manau, daugeliui išpaikintų mamų ten būtų košmaras lotuliukas.gif nes pvz. gatvė labai arti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2010 06 08, 12:36)
lotuliukas.gif supyksiu bet nelabai:)

galiu pakomentuoti ir kelis kitus kušadasio viešbučius, nes ekskursijose su lietuviais  pasikalbėjom:) apie pliusus ir minusus

Parasiau, lauksiu atsakymo.
O tai kusadasyje buvai? as galvojau, kad Bodrume g.gif pakomentuok ir kitus, nes man ta puse miela labai. smile.gif
Atsakyti
Na viskas,pasipilė ir rūsų neigiami atsiliepimai apie Daimą Resort.Matyt tikrai viešbutis pasikeitėdoh.gif Visi rašo tik viena.Maisto mažai,stoveti reikia eilėse po 2 val.Visiškas Š....................as verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2010 06 08, 11:07)
tai tokie busikai, kurie ištisai pypsi ir pristabdo prie kiekvieno gatve einančio:) kviesdami užeiti

ot nei velni negirdejau kad jie ten pypintu ant to pagrindinio kelio link Antalijos doh.gif cia gal jie tik kur nors paciame mieste taip. mastau.gif

Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2010 06 08, 13:31)
Na viskas,pasipilė ir rūsų neigiami atsiliepimai apie Daimą Resort.Matyt tikrai viešbutis pasikeitėdoh.gif Visi rašo tik viena.Maisto mažai,stoveti reikia eilėse po 2 val.Visiškas Š....................as verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

aš šiemet kai važiavau į Sailorą galvojau kad į paskutinę skylę važiuoju, kai Ingakalnis man pasiūlė dešros įsidėti nes nebus ką valgyt. nu nebuvo nė dienos, kad man nereiktų sukt galvą kaip čia MAŽIAU apsivalgyti, nes tikrai buvo ką valgyti apsčiai. o jau aš savęs nelaikau tokia viską iš eilės abiem saujomis ryjančia. biskį pasižiūriu ką burnon kišu. žodžiu, mažiau tu suk galvą ką kas rašo. Daimoje gerai biggrin.gif eilėse 2 valandas kad reikia stovėt tegu nenusišneka, čia jau nepatikėsiu gyvenime. iki 10 min kad reiks pastovėt manau sezonu visai normalus reiškinys, spėju kad daug kur dabar viešbučiuose eilutės. jei kas paduotų man tiek, kiek reikia, mielai aš ten grįžčiau. tik finansai nebe tie.
bent jau pernai Daimos šefai buvo superiniai. ir kiek girdėjau jie ten ne pirmi metai. netikiu kad šefai pasikeitė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rituliukas25 @ 2010 06 08, 14:22)
Oaze, nesinervink drinks_cheers.gif  Manau, kad zmones vaziuoja i 5* ir i UAI, tai tikisi, kad jiems maista nesiotu, visokiu kreveciu , krabu ir kitokiu gerybiu. O cia manau yra normalus ekonominis 5* viesbutis . Tikrai alkani neliksim. Ir pagert ir pavalgyt tikrai uzteks drinks_cheers.gif Svarbiausiai- geras oras ir jura vacation1.gif ir viskas bus OK thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nuo to, kad jus paguosite, tai tikrai zmogui nebus lengviau. Keistas man jusu padlaiziavimas.

Buvo mano bendradarbe Daimoje pries dvi savaiteles, tai grizo nusivylusi, kaina visiskai neatitinka kokybes ir niekas ten jokiu krabu nesitikejo. Norejosi elementraus kulturingo aptarnavimo ir bent jau gero maisto. Ir eilese jiems su vaikuciais teko pastoveti apie 20 min. prie grilio ir gruzdintu bulvyciu. Esme tame, kad kiti pazystami pabuvoje Kleopatra Life 2+ ALL ir sumokeje 599 Lt uz savaite, buvo labiau patenkinti tuo ka gavo uz tuos pinigus.

Jei zmogus moka pinigus kaip uz 5 zvaigzduciu viesbuti, tai jo lukesciai ir yra atitinkami, o ne "geras oras, jura" ir kad "pavalgyti ir pagerti uztektu". Suprantama, kad ir paciame pigiausiame viesbutyje su HB badu nemirsi.

Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2010 06 08, 16:43)
Žilvinas čia didelį vaiką vežiojasi, jis viešbučius atrinkes kur su tokiu apsimoka važiuot  biggrin.gif ,
aš kai dar nesidomėjau tai man išvis atrodė kad labai paprasta pvz kaip mums su 2 vaikais važiuot, o kai pradėjom ieškot tai toks lengvas šokas parėjo, galutiniam variante vieną vaiką pas diedukus atidavėm i kambarį  biggrin.gif

Maciau, kad Zilvino berniukui irgi apie 14 metu. Reiks sukontaktuot del kitu metu. As jau dabar ziurineju kitiems metams. maciau Olu DEnize yra pora viesbutuku vaikams iki 15 metu. Labai noreciau ten nuvazuioti, nes kolege oasakojo, kad nerealiai grazios vietos.
Atsakyti
QUOTE(rituliukas25 @ 2010 06 08, 17:57)
Maciau, kad Zilvino berniukui irgi apie 14 metu. Reiks sukontaktuot del kitu metu. As jau dabar ziurineju kitiems metams. maciau Olu DEnize yra pora viesbutuku vaikams iki 15 metu. Labai noreciau ten nuvazuioti, nes kolege oasakojo, kad nerealiai grazios vietos.

Paciame olu denize buvo? as labai ten noreciau. bet kiek suvokiu, jei viesbutis paciame kaimelyje, tai pliazas ne privatus ir gultai bei skeciai mokami. turekite omenyje. Na ir ne visi siulo AI, jei tai aisku aktualu jums smile.gif
Atsakyti