Įkraunama...
Įkraunama...

TURKIJA 2010 m. (6 tema)

QUOTE(Cobre @ 2010 06 08, 17:05)
Paciame olu denize buvo? as labai ten noreciau. bet kiek suvokiu, jei viesbutis paciame kaimelyje, tai pliazas ne privatus ir gultai bei skeciai mokami. turekite omenyje. Na ir ne visi siulo AI, jei tai aisku aktualu jums  smile.gif

Ne, paciame Olu Denize nesilanke, o tik laivu praplauke. Del pliazo, tai nera tokios dideles reiksmes, galima ir susimoketi uz tuos gultus. AI tai aktualiau MB o ne man. Na manau, apsvarstysim ivairius varijantus. Siap, kazkodel vilioja i ta puse.
Atsakyti
Olu Denize tikrai labai grazu thumbup.gif Nesu ten buvusi(MB buvo) maciau nuotraukas. Kadangi ten parasparnistu rojus, jie ten vaziavo ne pliazuose ilsetis, tai viesbutis jiems nebuvo svarbus. Gyveno 3* ir 4* viesbuciuose. 3* B sake, kad klaikus ir niekad musu nesiveztu schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2010 06 08, 16:43)
Žilvinas čia didelį vaiką vežiojasi, jis viešbučius atrinkes kur su tokiu apsimoka važiuot  biggrin.gif ,
aš kai dar nesidomėjau tai man išvis atrodė kad labai paprasta pvz kaip mums su 2 vaikais važiuot, o kai pradėjom ieškot tai toks lengvas šokas parėjo, galutiniam variante vieną vaiką pas diedukus atidavėm i kambarį biggrin.gif
Papildyta:

smagu..., tos paskutinės dienos pačios mieliausios  smile.gif

gal galima placiau apie vaziavima su vaikais? del ko sokas buvo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rituliukas25 @ 2010 06 08, 18:12)
Ne, paciame Olu Denize nesilanke, o tik laivu praplauke. Del pliazo, tai nera tokios dideles reiksmes, galima ir susimoketi uz tuos gultus. AI tai aktualiau MB o ne man. Na manau, apsvarstysim ivairius varijantus. Siap, kazkodel vilioja i ta puse.

Kaimukas maziukas ir issidestes gilyn, o ne palei pliaza, tai viesbuciu palei pliaziuka salyginai mazai. Kadangi viesas pliazas, tai nemanau, kad ten bus viesbuciu bariuku, kurie neretai buna, kai viesbutis su AI, bet ne ant juros kranto, nors ir turi nuosava pliaza. Tada gaunasi taip, kad moki uz gultus ir dar plius turi kazka galvoti su maistu, nes reiks grizineti i viesbuti, nebent nesunkiai istveriama tik su pusryciais ir vakariene arba susitaikyti su tuo, kad dar nusipirkti kazka vietoje.
cia gali pasimazinti ir paziureti, kaip atrodo olu deniz kaimukas. kaireje tas grazusis olu deniz iskysuliukas ir ilanka, kurie ir yra pagrindine sio kaimelio izimybe. O jei pavaziuosi zemyn arba desinen nuo oludeniz, tai matosi Lykia World viesbutis, vat ten jau ir pliazas nuosavas ir su maitinimusi kiek kitaip, nors siaip irgi idomiai, ten irgi berods ne AI tongue.gif
http://www.travelzon...HI9MQ==.htmljau nuo pernai domiuosi olu deniz ir jo viesbuciais, tai gana neblogai issistudijavau viska ax.gif kol kas domina tik sis vienintelis
http://www.travelzon...E5fHI9MQ==.html
kaina jo dabar tik nenormali, budavo apie 1800 zlotu savaitei. bet nebutu olu deniz doh.gif sis viesbutis irgi su savais "navarotais" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 06 08, 18:19)
Olu Denize tikrai labai grazu thumbup.gif Nesu ten buvusi(MB buvo) maciau nuotraukas. Kadangi ten parasparnistu rojus, jie ten vaziavo ne pliazuose ilsetis, tai viesbutis jiems nebuvo svarbus. Gyveno 3* ir 4* viesbuciuose. 3* B sake, kad klaikus ir niekad musu nesiveztu schmoll.gif

Aha, tikrai, ten butent parasparniu rojus drinks_cheers.gif siaip olu denize daugiausia ir yra 4 ir maziau zv viesbuciu.
Atsakyti
sveiki, ir aš noriu įsiterpti pas jus blush2.gif
prašom padėti kas turi patirties kelionių ieškojimuose biggrin.gif bėda ta, kad mano vaikai 13,6 m. 4,6 m. ir 2 ,6 m. - visiems jau reikalingos atskiros vietos 4u.gif gal kas patars per kur geriau ieškotis kelionės doh.gif buvau užėjus į pora agentūrų, vienur pataria ieškotis 3+2, kitur atskirus du kambarius 2+1 ir 1+1 4u.gif nieks net nekalba, kad yra viešbučių, kur priima 13,6 m, vaiką kaip vaiką, o ne kaip suaugusį 4u.gif gal turit kas tokių viešbučių sąrašiuką? praktiškai kiek pasiūlė, tai kaina mūsų šeimai maždaug nuo 7000 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rituliukas25 @ 2010 06 08, 18:41)
Aciu Cobre uz info. 4u.gif  Lb mielas viesbutukas tas Meri. O kas per navarotai?  Ir jei pas lenkus perki, tai is kur isvykimas?
Nelabai matau, kur surasytos kainos, ir iki keliu metu vaikus priima
.

Na, per lenkus skydziai is keliu oro uostu, tai cia jau kaip pataikysi. tarkime su siuo pasiulymu galima skristi is mums artimiausiu: Varsuva ir Gdanskas.
Navarotai... na mintinai visko nebepamenu, bet jis kazkaip randasi berods nacionalinio parko teritorijoje, tai vat pliazas nors ir praktiskai tik ju, bet jau mokamas. dar kiek suvokiu, tai jo teritorijoje yra kempingas, arba kazkas labai ziauriai panasaus i tai, kazin, kaip su zmoniu kiekiu tokiu atveju g.gif Zinau, kad buvo, kas ir dar uzkliuvo, kad kiek kitaip, nei iprasta viesbuciuose antalijos regione. Na, namukai issideste i kalna, tai reikia tai tureti omenyje renkantis. nes su leliukais jau gali buti problematiskiau. siaip namukai labai graziai issideste, povai skraido, terasos kambariu grazios man. prabangos nerasta, bet olu deniz viesbuciai man aplamai praktiskai visi tokie kaimo stiliaus biggrin.gif kas savotiskai zavu.
Ir siaip tai berods vienintelis viesbutis ilankoje, kas jau savaime labai intriguoja rolleyes.gif
O kainos dabar jam nenormalios, beveik 4000 zlotu, geguzei buvo 1800. i kambarius priima ir 2+2, zodziu turi kur sutalpinti 4 asmenis, taciau lenku skaiciavimas vaikams labai jau idomus, vaikui kainu, tokiu, kaip mes iprate pas juos gali ir nerasti, tiesiog padalina kaina ant visu. arba 2+2 ima pilna kaina suaugusiam, vaikui iki 12 ima jau mazesne kaina, o virs 12 metu ima mazesne nei suaugusiam, bet didesne, nei mazyliui, arba abiems vaikams, nepriklausomai nuo amziaus ima vienoda kaina. Pas juos daug organizatoriu ir ju skaiciavimai gali labai skirti, kaip ir pasiula: vienas siulo tik 2vieti , o kitas gali pasiulyti ir 2, 3, 4 asmenu apgyvendinima.
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2010 06 07, 21:56)
ne mes neesam išrankus labai maistui,bet kai rašo ,kad iš viso tik žalias kebebas yra,tai jau totalus košmaras.Smurka tu ten dirbi -paklausk kaip ten iš tikruju yra help.gif

Man klausti nereikia, as pati Daimoje pora kartu esu pietavusi. Mums, gidams, ten leidziama valgyti tik likus pusvalandziui iki pietu pabaigos. Eilese kilometrinese stoveti neteko, isejau pavalgiusi ir net sociai. Taciau teisybes delei tureciau pasakyti, kad Simenoje Sun club maitina zymiai geriau.

Kadangi tiesiogiai dirbu su klientais, tai apie Daima sulaukiu tik krastutiniu vertinimu - arba viskas labai gerai, arba viskas labai blogai. Todel kitiems patarciau: jei esate smulkmeniski ir ilgam susikoncentruojate ties smulkmenomis, i si viesbuti geriau nevaziuokite.

Kita vertus, sis viesbutis turi puiku akvaparka, pramogu zmona atskirta nuo gyvenamosios, teritorija gana didele, daznai matau tokiu kulturingai "patempusiu" turistu, tad gerti, matyt, irgi yra ka biggrin.gif

Mano asmenine nuomone: uz gera kaina as i si viesbuti vaziuociau.

QUOTE(SonataNav @ 2010 06 08, 15:37)
Pries savaite bendradarbis grizo is Kemer Resort (2+1) vaikui 12 metu... 10 nakvyniu apie 5000 Lt - pirko su isankstinemis nuolaidomis vasario men.

O cia 5000 Lt i Daima - klaiku  doh.gif

Na, balandzio pabaigoj-geguzes pradzioje Amara Dolce Vita buvo uz 1700 litus asmeniui. Bet cia ir yra pagrindinis skirtumas - pavasaris nera vidurvasaris. PAlyginkit, kiek Amara Dolce Vita kainuoja asmeniui dvivieciame kambaryje liepa ir suprasite, kada kainas galima lyginti, o kada ne.
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2010 06 08, 16:32)
gal galima placiau apie vaziavima su vaikais? del ko sokas buvo?  4u.gif

dėl to kad šeimyniniai kambariai stipriai brangiau nei paprasti 2 plius 1, ir kai renkiesi viešbučius tada sudėtingiau. Pvz jei važiuoji 2 plius 1 tai paprastas kambarys, o kai 2 plius 2 jau daug kurie viešbučiai i paprastus nepriima o reikia imt šeimyninį, kas kertas per piniginę. buvom išsirinkę kažkokį viebutį tik jau nepamenu kokį tai agentė perspėjo kad tame viešbuty gali būti tas variantas kaip čia jau seniau diskutavo " vienas vaikas tėvų lovoj" doh.gif ir kadangi pas mus buvo ta galimybė diedukam duot vieną vaiką tai nemažai pinigų išlošėm, ir išvis perspėjo kad Turkijoj dažnas būna variantas " vaikas pas tėvus" jei imi 2 plius 2 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rituliukas25 @ 2010 06 08, 18:21)
Persiprasau, matyt kazka ne taip nuskaiciau wub.gif

Matau, Smurka temoje.
Smurkele, prazonduok ta nelemta Daima, kas ten tokio kosmarisko.Labai lauksiu komentaru smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rituliukas25 @ 2010 06 08, 18:24)
Matau, Smurka  temoje. 
Smurkele, prazonduok  ta nelemta Daima, kas ten tokio kosmarisko.Labai lauksiu komentaru smile.gif

o komentarai jau parejo
Atsakyti
QUOTE(rituliukas25 @ 2010 06 08, 19:06)
Ir cia- 4* viesbuciui wub.gif

na, uztai ir uzlenktos, kad daugiau nelabai ten yra is ko rinktis, jei nori ilankos su vaizdais, prasom, mokek, jei nenori, kraustykis i kaimeli biggrin.gif man kartais labiau kyla klausimas ne kodel 4* taip uzlenktos, bet kodel 5* taip nuleistos biggrin.gif gerokai pasidomiu, kad paskui soko nebutu biggrin.gif

QUOTE(vakare-tyla @ 2010 06 08, 19:22)
Truputi ne i tema  blush2.gif O tu gal jiems prijaucianti? bigsmile.gif

ne, as net aukscio bijau biggrin.gif bet olu denizu domejausi, tai supratau, kad oludeniz neatsiejamas nuo ilankos, to iskysuliuko su pliazo juostele, kuri sviecia visose fotkese, kaimisko stiliaus viesbutuku ir ...parasparniu, nes ten jiems kazkokios oro sroves labai tinkamos. bent jau as tiek supratau, o daugiau ir nesidomejau labai. tik zinau, kad ir lietuviu parasparnistai i ta savo roju pasiorganizuoja keliones biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2010 06 08, 16:01)
Mes važiuojame į Grand Viking 9 naktims (birželio 20),

pernai buvom Grand Viking mirksiukas.gif Mums labai patiko - ramus, mažas viešbutukas, personalas ypatingai paslaugus thumbup.gif
Atsakyti