Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA'S SECRET

QUOTE(Prancuzyte @ 2010 05 27, 20:31)
Na parasiau 6 dydi.. tikiuosi bus gerai  unsure.gif

mergaites tada dar klausimelis.. i sitie rubai kaip.. kaip su dydziais?  g.gif

sukneles yra bra, tai patarciau imti toki dydi koki nesiojate, nebent jusu krutine maza - tada galima mazesni dydi rinktis.
Man su 75C/D S dydis dazniausiai buna per daug aptemtas ties krutine.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 05 27, 20:29)
tai ismatuokite tiksliai kiek dabar dupcius ir tada gal apsispresti bus lengviau  smile.gif
as turiu linines kelnes, bet kitokias, tai balta spalva kazkiek persisviecia, bet nestipriai. Nors gal situ linas kiek kitoks bus  g.gif

dupce sia minute 98,5 ax.gif

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 05 27, 20:34)
sukneles yra bra, tai patarciau imti toki dydi koki nesiojate, nebent jusu krutine maza - tada galima mazesni dydi rinktis.
Man su 75C/D S dydis dazniausiai buna per daug aptemtas ties krutine.

na pas mane panasiai 75C tai imu M tada.. aciu jums labai 4u.gif
Papildyta:
dar klausimas blush2.gif mano koja 37-38.. koki dydi imt.. domina basutes ax.gif
Atsakyti
na mane jauciu apgavo, tas tapkes jau zadejau uzsisakyti, kaip pamaciau, kad forume jas parduoda, naujas ir uz tokia kaina kokia man butu gavusis(sake, kad pirko su nuolaida, tipo antras parduoda), retai kada perku is forumieciu, nes nepasitikiu, bet kazkaip patikejau, nors buvo parasius tik viena zinute, siandien sake issius, ryte dar rase, kad neissiunte, nes neturejo kada, o dabar prisijungus ir nebeatraso visai help.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 05 27, 22:43)
na mane jauciu apgavo, tas tapkes jau zadejau uzsisakyti, kaip pamaciau, kad forume jas parduoda, naujas ir uz tokia kaina kokia man butu gavusis(sake, kad pirko su nuolaida, tipo antras parduoda), retai kada perku is forumieciu, nes nepasitikiu, bet kazkaip patikejau, nors buvo parasius tik viena zinute, siandien sake issius, ryte dar rase, kad neissiunte, nes neturejo kada, o dabar prisijungus ir nebeatraso visai help.gif

Oj, tai jei tik vieną žinutę buvo parašius tai labai tikėtina, kad nelabai patikima.. Na gal viskas tvarkoj ir gausit smile.gif
Atsakyti
na mane jauciu apgavo

Palauk, atira01, nepanikuok. Jei siandien neatrasys, parasyk, kad itrauksi i Juodaji sarasa.
Atsakyti
Sveikos,

Galvoju parsisiusti maudoma

http://www2.victoria...o...Z&rfnbr=148

Gal kuri turit? idomu kaip realybeje,nepadidintas/pamazintas?
Kazkaip abejoju,nes parsisiuntus dazn. nelabai netgi spalva atitinka doh.gif
Atsakyti

nepanikuok, jei matysi kad prisijungusi ir iki siandien velaus vakaro neatrasys tada jau gali kazka negero pradeti galvoti, o dabar dar neverta gadinti nervu mirksiukas.gif
Atsakyti
na ok iki vakaro dar palauksiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lara123 @ 2010 05 28, 09:47)
Sveikos,

Galvoju parsisiusti maudoma

http://www2.victoria...o...Z&rfnbr=148

Gal kuri turit? idomu kaip realybeje,nepadidintas/pamazintas?
Kazkaip abejoju,nes parsisiuntus dazn. nelabai netgi spalva atitinka doh.gif

norejau paklaust kaip siunciates? asmeniskai ar per kazka, kas tuo uzsiima? nes ir pati noreciau vieno maudymuko is VS. http://www2.victoria...o...Z&rfnbr=148
Atsakyti
QUOTE(mildutis @ 2010 05 28, 14:19)
norejau paklaust kaip siunciates? asmeniskai ar per kazka, kas tuo uzsiima? nes ir pati noreciau vieno maudymuko is VS.

Visi atsakymai temos pirmam puslapy.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 05 28, 13:23)
Visi atsakymai temos pirmam puslapy.

gal nusimato koks bendras pirkimas pačioms? blush2.gif
nei viena tarpininkė man negali užsakyt XS maudymuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(CiaRuta @ 2010 05 28, 02:05)
Oj, tai jei tik vieną žinutę buvo parašius tai labai tikėtina, kad nelabai patikima.. Na gal viskas tvarkoj ir gausit smile.gif

Manau reiketu ziuret ne tik i zinuciu skaiciu, bet ir kada prisijungus. Yra mamyciu, kurios tiesiog dalyvauja tik tose temose, kur zinutes nesiskaiciuoja, o prisijunge buna ne vienus metus.
Atsakyti