Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA'S SECRET

QUOTE(Tutia @ 2010 05 28, 13:33)
gal nusimato koks bendras pirkimas pačioms?  blush2.gif
nei viena tarpininkė man negali užsakyt XS maudymuko  verysad.gif

kitame forume paieskokit 4u.gif
Papildyta:
http://www2.victoria...ame=OSCLODRSVIL
panos, kaip sita gal zinot? dydziai atitinta? kazkodel numanau kad medziaga bus visai skystutele unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 05 28, 15:10)
kazkodel numanau kad medziaga bus visai skystutele unsure.gif

Is nuotraukos panasu, kad taip. Tiek nemokeciau. Kazkokius brangumynus dauguma ziurit. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 05 28, 14:15)
Is nuotraukos panasu, kad taip. Tiek nemokeciau. Kazkokius brangumynus dauguma ziurit. cool.gif

tai vat, kad modelis grazutis, o kaina abejoju kad atitinka kokybe.. schmoll.gif
Atsakyti
Laba diena,

Patarkite prasau kokia liemenele man tiktu, dydis mano 75 C-D, esu ka tik po gymdymo tai krutine tokia pakritusi. Siaip VS liemeneles niekada neturejau.

Aciu
Atsakyti
QUOTE(rimgai @ 2010 05 28, 15:33)
Laba diena,
Patarkite prasau kokia liemenele man tiktu, dydis mano 75 C-D, esu ka tik po gymdymo tai krutine tokia pakritusi. Siaip VS liemeneles niekada neturejau.
Aciu

Ziurint ko jums reikia - ar paprastos medvilnines kasdienai, ar pakeliancios-suspaudziancios, ar skurinukes be konturu. ax.gif
Atsakyti
mano pardaveja ir neatsiliepia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 05 28, 17:56)
mano pardaveja ir neatsiliepia unsure.gif

taigi tik darbo diena baigesi, gal is darbo neturi galimybes parasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 05 28, 19:15)
taigi tik darbo diena baigesi, gal is darbo neturi galimybes parasyti  mirksiukas.gif

na gal, nzn, kazkaip pirma syki taip man, tai gal delto panikuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mildutis @ 2010 05 28, 14:19)
norejau paklaust kaip siunciates? asmeniskai ar per kazka, kas tuo uzsiima? nes ir pati noreciau vieno maudymuko is VS. http://www2.victoria...o...Z&rfnbr=148

Aš kaip tik tokį pirkau per ebay sumokėjau 35 svarus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 05 27, 19:19)
Patarkit kas, linines kelnes su 92cm imti 2 dydi 4u.gif

tik 2 dydi ax.gif As su tokia dupce perku visad 2 ir neapsirinku, tiesa del dzinsu patirties neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 05 28, 14:33)
gal nusimato koks bendras pirkimas pačioms?  blush2.gif
nei viena tarpininkė man negali užsakyt XS maudymuko  verysad.gif

Kreipkites i jau mineta ankstesneje temoje mergaite is TindiRindi (perkam.jav@gmail.com), ir salygos palankesnes ir viska uzsako, ko tik prasai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 28 gegužės 2010 - 18:02
user posted image
sita kuri turit? verta ji demesio ar ne g.gif
Atsakyti