Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dažnai plaunate vaikiuko galvą?

Dabar karta savaitej, vasara kas antra diena arba kasdien. Priklausomai nuo aplinkybiu.
Atsakyti
QUOTE(Lucy @ 2005 12 28, 05:10)
Pamenu, mama mus maudydavo (+plaudavo galvą) kartą per savaitę. Aš vaikus maudau 2-3 kartus per savaitę, bet galvytes plaunu irgi tik kartą per savaitę. Pati plaunuos galvą beveik kasdien ir kartą pagalvojau, kad gal ir vaikam reikėtų plauti galvytes su šampūnu dažniau nei kartą per savaitę. Juk laikai (ir šampūnai) keičiasi... Kaip jūs darote? (Čia nekalbu apie kūdikius, klausimas skirtas 3+ m.)

Nepatikesi, bet as savo galva plaunu kasdien vaikisku sampunu ir plaukai svelnus ir gerai sukuojasi. Juk kas tinka mazajam negali buti blogai didziajam biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi berniukų plaukai trumpi, galvą užtenka plauti kartą per savaitę.
Atsakyti
smile.gif mano sunuj 6 metai,maudau du kartus i savaite,taip pat ir galva plaunu,nors jis labai ne megsta,galvos plovimo.
Atsakyti
Aš savo keturmečiui galvą plaunu vieną kartą į savaitę. Karštą vasarą, žinoma, dažniau.
Atsakyti
Vaikus maudau dukart per savaitę. Dičkiui (beveik 5 m.) galvą plaunu kartą per savaitę. Mažiui- dažniausiai kiekvieną kartą kai maudau.
Atsakyti
Suneli maudau 3-4 kartus savaiteje, galva su sampunu plaunu karta arba du kartus i savaite,ziurint nuo to ar plaukuciai man nebeatrodo tokie blizgus (buna kai daug begioja ir suprakaituoja) o su dusu galvyte praplaunu kas kart kai maudau..aisku nelabai maloni procedura bet kai geros nuotaikos tai paprasytas galvyte atlenkia kad i akis vandenukas neteketu. mums 2.8 metukai smile.gif
Atsakyti
Maniskiui dabar 3,5 metu.
Galva plaunu žiemą kartą i savaitę, maudomes 2 kartus savaiteje.
Vasarą plaunu pagal poreikį dažniausiai kasantrą dieną, nes labai sušyla, smelio prisikrato ir t.t. būna ir kasdien.

Siuo metu tai isvis plaunu vos ne kas menesi, nes ausų uždegimu sirgo, tik issimaudėm atlaukę ir vėl sirguliuoja doh.gif
Tai kai pagalvoju gausis kas mėnesį doh.gif
Atsakyti
Mano sūnui šešeri, tai šiaip į savaite maudau vieną kart. Pastaruoju metu sirgo tai maudynes teko atidėti. ax.gif O šiaip kiekvieną kart kaip maudomės, tai ir galvą plaunam. Beto maniškiui patinka nuo kudikystės maudynės,tai kai reik lipt iš vonios, tai sunku susitart.
Atsakyti
manajai merginai 3...maudomes karta ar du per savaite...galva plaunam viena kart savaitej, nes ziauriai bijo doh.gif cypia klykia doh.gif vasara dazniau ir maudomes ir plaukucius plaunam smile.gif
Atsakyti
karta i savaite,vasara dazniau
Atsakyti
vyresnelei plaunu 1 kart i savaite, o vasara tai gaunasi labai daznai nes kai pabuna lauke bigsmile.gif kartais reikia ir kazdien plauti
Atsakyti