Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dažnai plaunate vaikiuko galvą?

Maniškė į dušą lenda beveik kasdien + šalto vandens prodedūros lotuliukas.gif , galvą plaunasi 1 karta per savaitę ir labai nenoriai leidžia man padėti doh.gif doh.gif doh.gif viską pati nori smile.gif
Atsakyti
Kai buvo maža dukrytei plaudavau galvą kokius 2-3 kartus per savaitę, o plaukai buvo labai prasti blink.gif
Dabar plaunu dažniausiai kartą per savaitę ar kas 10 dienų. Naudoju tik natūralų šampūną, o po plovimo ištrinu plaukus ekologišku dilgėlių ekstraktu (lietuvišku).
Patikėkit dabar plaukai nuostabūs wub.gif
Atsakyti
Karta per savaite, vasara dazniau.
Atsakyti
QUOTE(kristaliukas22 @ 2009 03 19, 20:24)
Karta per savaite, vasara dazniau.

drinks_cheers.gif lygiai taip pat biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pamaniau, kad ir as pasisakysiu.
Auginam berniuka, bet tokiu plauku pavydetu ne viena mergaite ax.gif
Tikrai, ranka prie sirdies pasakysiu ir nesumeluosiu, iki 2 metu lankemes 10 kartu kirpykloje ir kirpome po 3-5cm plauku ilgio.
Plaukus plauname kas 2-3 dienas, nes kaip ir vaikas, duksta - suprakaituoja... turbut ir kiekvienam nebutu malonu tureti sulipusius, suprakaitavusius plaukus.
Atsakyti
Mano sūneliui 4 metai. Prausiamės kas vakarą, o maudomės ir galvytę plaunam kartą per savaitę.
Atsakyti
Netikėtai užklydai čia bežiūrinėdama-tyrinėdama neišsiamiamus Supermamos " lobius" biggrin.gif Sūneliui jau 5 metai, o plaukučių jis turi tiek, kad ojojoj doh.gif . Pirmą kartą kirpykloje 7 mėnesių lankėmės biggrin.gif Ir į ją mums dažnai reikia, bet vis prašau, kad kirpėja trumpiau nukirptų, nes jis jau labai šios procedūros nemėgsta. Šiaip normaliai plauname galvytę kartą per savaitę, bet jei yra poreikis (pvz. prisidūko, suprakaitavo ar plaukus kokia želė pasitepė - retkarčiais mėgsta " ežiuką" pasidaryti biggrin.gif ), tai trenkame ją ir dažniau ax.gif
Atsakyti
Mano mažės labai ilgi plaukai,tad prausiamės kasdien,o galvytę plaunam kas savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
plauname viena karta per sav.,o jei yra butinybe dar ir viduri savaites,jei kas leistu jis is vonios gal neisliptu visa savaite...
Atsakyti
Savo 3 metu berniukui galva plaunu karta per savaite. manau to pakanka, nes bent ziema nera kur jos isimurzinti ar pan ax.gif . vasara plovimas priklauso nuo to, kur vaikas praleido diena smile.gif . nes kai buna bent valandike pabuves smelio dezeje, tai tik i vonia ir begti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Simoniuke @ 2009 03 22, 12:59)
Mano sūneliui 4 metai. Prausiamės kas vakarą, o maudomės ir galvytę plaunam kartą per savaitę.

drinks_cheers.gif mažasis taip pat, o vyresnysis jau pats susitvarko.
Atsakyti
Plaunam karta per savaite, mažyliui labai nepatinka galva plauti, be ašarų retai kada apseinam doh.gif
Atsakyti