kartą į savaitę per labai didelius vargus

QUOTE(Baniukas @ 2009 03 04, 16:27)
uzjauciu, cia reiketu dideliu pastangu ir kantrybes ikalbeti vaika, kad tai visai nebaisu

as savo mazajai galva plaunu kas savaite, zinoma - vasara dazniau.
vyresnioji pati jau isiplauna

Reciausia karta per savaite.Nelabai nori, bet susitariam graziuoju, kartais nori kad ne su lietuciu, o su puodeliu vandenuka pilciau. Reikia ieskoti geriausio varianto.

QUOTE(SIVERIJA @ 2009 03 06, 12:56)
Plaunam kartą į savaitę būtinai, vasarą- ir 2-3 k. į savaitę, nes greičiau sušyla, daugiau prakaituoja.
Beje, pas mus galvą merginai plauna tėtis
su dušu 

QUOTE(SIVERIJA @ 2009 03 06, 12:56)
Plaunam kartą į savaitę būtinai, vasarą- ir 2-3 k. į savaitę, nes greičiau sušyla, daugiau prakaituoja.
su dušu 

Karta i savaite

QUOTE(Lucy @ 2005 12 28, 05:10)
Pamenu, mama mus maudydavo (+plaudavo galvą) kartą per savaitę. Aš vaikus maudau 2-3 kartus per savaitę, bet galvytes plaunu irgi tik kartą per savaitę. Pati plaunuos galvą beveik kasdien ir kartą pagalvojau, kad gal ir vaikam reikėtų plauti galvytes su šampūnu dažniau nei kartą per savaitę. Juk laikai (ir šampūnai) keičiasi... Kaip jūs darote? (Čia nekalbu apie kūdikius, klausimas skirtas 3+ m.)
Galvą sūneliui plaunu kartą per savaitę, pilnai užtenka, jur riebal liaukos pas vaikus visai kitaip veikia. Mano manymu dažniau nėra reikalo. Tik aišku vaikišku šampūnu. Kasdien prisiplauti jie dcar spės.
Mano merginos plaunasi galva karta i savaite. plaunasi pacios, nebenori jau ir manes isileisti i vonia, kai prausiasi. Bet visalalaika paziuriu, ar gerai issiplove, nes dazniausiai putuotos islenda.

Karta per savaite kovojam su mazium kad isplauti galva

Karta savaiteje, sekmadieni pries darzeli. Vargo neturiu del galvos plovimo