Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

sveikos smile.gif o as girdejau kad labai gerai plaukam yra ALYVUOGIU ALIEJUS smile.gif taigi nusipirkau gryzo alyvuogiu aliejaus,ir reix pradeti tepliotis lotuliukas.gif smile.gif isbandysiu
Papildyta:
QUOTE(Jūratė V. @ 2010 08 17, 11:01)
Na nusipirkau kokosų aliejaus, vakar išsitepiau juo plaukus, šiandien rezultatu galima sakyti buvau patenkinta, aišku tikiuosi kad po kurio laiko plaukai dar bus gražesni, minkštesni, tačiau ir dabar jau visai nieko bigsmile.gif

pradejau skaitinetis cia pas jus ir ziuriu kad daug kas kalba apie kokosu alieju.o kur jus ji perkate? ax.gif
Atsakyti
Kokosu perku as Sveiki produktai arba www.love-eco.lt Cia pigiausias pagal mane.

Vakar isbandziau kokosu, laikiau gal kokias 6 val. Na, ispudis vidutiniskas, plaukai atrodo pamaitinti, bet kiek apsunkino plaukus mano sitas aliejus. Noretusi daugiau minkstumo.

Vis del to mano favoritas yra linu semenu aliejus.
Atsakyti
QUOTE(ritutsi @ 2010 08 27, 08:40)
Sveikos, gal kas yra pirkes aliejukus is "Gyvoji kosmetika"? Ten kazkaip kainos skiresi nuo visu kitu? g.gif
Gyvoji kosmetika

aš iš čia pirkau ricinos, jojobos ir avokadų aliejų. man labai patinka, pirksiu dar tikrai smile.gif Ir pristato labai greit, ir teiravosi ar nereik patarimų, kaip naudot ir t.t.
O dėl kainos, tai daug skirtingose vietose esu pirkus, tai čia man kainos kokybės santykis geriausias smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 27 rugpjūčio 2010 - 11:20
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 25, 21:09)
tai nereikia pirkti ten, kur abejoji del kokybes biggrin.gif
man siandien Druide sampunas visai neisplove aliejaus kaukes, nors cheminiai, ne naturalus ta padarydavo visada puikiai ax.gif

neperku ir kitoms nerekomenduoju remtis vien kaina cool.gif

visų pirma, tai Druide turi ne vieną šampūną. Jei turi kurį nors iš švelniausių, tai taip ir turėjo būti. O jei Purity, tai jis ne ką blogiau už cheminius išplauna aliejus smile.gif

QUOTE(ritutsi @ 2010 08 27, 10:55)
O kokybe produktu skirtinga buna?

Aliejų kokybė - kaip ją atpažinti?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 27, 13:17)
Jei turi kurį nors iš švelniausių, tai taip ir turėjo būti. O jei Purity, tai jis ne ką blogiau už cheminius išplauna aliejus smile.gif

purity rolleyes.gif ir nieko neisplove, turejau kita diena su cheminiu sampunu perplauti, kad plaukai normaliai atrodytu rolleyes.gif
Atsakyti
Mano nuomone, geriausias iš aliejų plaukams - linų sėmenų, dvigubas rezultatas, švelnumas, palyginus su kitais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 28, 09:16)
purity rolleyes.gif  ir nieko neisplove, turejau kita diena su cheminiu sampunu perplauti, kad plaukai normaliai atrodytu rolleyes.gif

normalu, jei nuolat naudoji cheminius ir plaukai pripratę prie agresyvaus plovimo. O dar aliejaus gavo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 28, 09:51)
normalu, jei nuolat naudoji cheminius ir plaukai pripratę prie agresyvaus plovimo. O dar aliejaus gavo wink.gif

nieko normalaus, nes paskutiniu metu tik purity ir naudoju biggrin.gif
Atsakyti
diskusija betikslė. Kadangi naudoji įvairias plaukų priežiūros priemones, Purity ne tik su aliejais, bet ir su visokiais silikonais tenka dorotis. O liko kaltas, kad neišplauna aliejinės kaukės rolleyes.gif
Atsakyti
atradau naturalu argano alieju, uztenka pora lasiuku, ir plaukai svelnus tampa (na mano labai veldavosi ir sausi po povimo budavo)
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2010 08 31, 00:13)
atradau naturalu argano alieju, uztenka pora lasiuku, ir plaukai svelnus tampa (na mano labai veldavosi ir sausi po povimo budavo)

as jo ilasinu i aliejine plauku kauke, atskirai jo poveikio neisskirciau smile.gif
Atsakyti
tai gal jus kalbat apie eterini argano alieju, ar ne ,apie paprasta, nes keli lasiukai paprasto i kauke manau jokio poveikio, jei ne eterinis
Atsakyti