QUOTE(Pelargonija @ 2010 09 10, 13:04)
tokia profesija, Tu puikiai moki sudėti taškus ant "i"
Štai šituose žodžiuose, matau, ir yra didelė, gal ir didžiausia, mano problema santykiuose su MB. Jis gal ir pergyvena viduje, bet patogiausia įkišti galvą į smėlį... Ir man atsibosta baksnoti - tai darom ką nors ar nedarom? Susidaro įspūdis, kad man vienai to reikia... Kai įspiri į užpakalį - pasirodo, ir jam reikia... 

na Tavo vienos, toksai.

man kartais atrodo, kad jam (maniškiui) nieko nereikia. kaip pats kažkada sakė, jei negalim paprastai (suprask, pasi... ir jau yra), tai ir nereikia....
jei atvirai, tai nesenai įvyko totalus nesusikalbėjimas su vyru. nesenai paklausiau, ar galim jau bandyt, ta prasme ar būtų už ką. atsakė, kad kaip ir taip.
nulėkiau pas gydyt., laiminga visa (juk pagaliau judėti pradedam, nebetrypčiojam vietoj), ta greit planiuką sustatė.
grįžau namo, švytinti raportuoju brungiausiajam. o tas tyli nieko nesako. sakau, to ko tyli? juk pats sakei, kad galim. jis kuo ramiausiai, nesakiau.
va, to metu nesakysiu kokios mintys sukosi galvoje.
po kelių dienų kiek atvėsusi, vėl kalbinu taip kaip čia taip? aš jau gydytojai pasakiau....
pasirodo, turėjo gaut už papildomą darbą pinigų, o jų dar nėra ir neaišku KADA bus.
ir vėl viskas verčiasi.

QUOTE(zulika @ 2010 09 10, 13:23)
jei viskas būt taip paprasta, tai jau N tų IVF būčiau pasidarius.

išsiliejau mažumėlę. bo vėl suskaudo kažkur dūšioj.

nors.... girdėjau sakant, kad dūšia tai po šlapimo pusle yra. ypač tai supranti, kai ilgai kentėjęs vos į kelnes neprileidęs, galų gale patenki į wc.... taaaip palengvėja, nu taip....