Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologinės problemos ir įtaka pastojimui

QUOTE(Pelargonija @ 2010 09 10, 13:04)
tokia profesija, Tu puikiai moki sudėti taškus ant "i"  smile.gif Štai šituose žodžiuose, matau, ir yra didelė, gal ir didžiausia, mano problema santykiuose su MB. Jis gal ir pergyvena viduje, bet patogiausia įkišti galvą į smėlį... Ir man atsibosta baksnoti - tai darom ką nors ar nedarom? Susidaro įspūdis, kad man vienai to reikia... Kai įspiri į užpakalį - pasirodo, ir jam reikia...  g.gif

na Tavo vienos, toksai. mirksiukas.gif
man kartais atrodo, kad jam (maniškiui) nieko nereikia. kaip pats kažkada sakė, jei negalim paprastai (suprask, pasi... ir jau yra), tai ir nereikia....

jei atvirai, tai nesenai įvyko totalus nesusikalbėjimas su vyru. nesenai paklausiau, ar galim jau bandyt, ta prasme ar būtų už ką. atsakė, kad kaip ir taip.
nulėkiau pas gydyt., laiminga visa (juk pagaliau judėti pradedam, nebetrypčiojam vietoj), ta greit planiuką sustatė.
grįžau namo, švytinti raportuoju brungiausiajam. o tas tyli nieko nesako. sakau, to ko tyli? juk pats sakei, kad galim. jis kuo ramiausiai, nesakiau.
va, to metu nesakysiu kokios mintys sukosi galvoje.
po kelių dienų kiek atvėsusi, vėl kalbinu taip kaip čia taip? aš jau gydytojai pasakiau....
pasirodo, turėjo gaut už papildomą darbą pinigų, o jų dar nėra ir neaišku KADA bus.

ir vėl viskas verčiasi. doh.gif

QUOTE(zulika @ 2010 09 10, 13:23)
o kam spardyt, tiesiog eini ir darai  rolleyes.gif

jei viskas būt taip paprasta, tai jau N tų IVF būčiau pasidarius.
irnesakyk.gif

išsiliejau mažumėlę. bo vėl suskaudo kažkur dūšioj. ax.gif

nors.... girdėjau sakant, kad dūšia tai po šlapimo pusle yra. ypač tai supranti, kai ilgai kentėjęs vos į kelnes neprileidęs, galų gale patenki į wc.... taaaip palengvėja, nu taip.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2010 09 14, 08:55)
jei viskas būt taip paprasta, tai jau N tų IVF būčiau pasidarius.

paprasta čia nelabai tas žodis.
tikrai ne apie pinigus kalbėjau, o daugiau apie vyrišką tylą...
O kas dėl babkių, pažiūrėk iš kitos pusės, turėjo gaut-negavo, ką gali padaryt šitoj situacijoj, gal pvz pamilti vyrą iš naujo, gal užsiimti kūno ir sielos sveikatinimusi, o gal tiesiog tik bučiuotis, nes mylėjimuisi trūksta laiko, jėgų ar atsidavimo biggrin.gif
ir jei gali į šį postą pažiūrėk pro rožinius akinius mirksiukas.gif nes tikrai ne mano reikalas mokinti doh.gif cool.gif

Prince, saulele wub.gif pas mus vilniuje šiandien sausa, saulėta, taip kad verk į sveikatą, sudrėkusi žemė žiūrėk ir kokį grūdą subrandins ax.gif

Nu ir pabaigai...čia man užkliuvo už akių tekstas..
"Беременность символически означает материализацию любви. Если женщина дает мужчине свою душевную любовь, то мужчина становится способным дать женщине свою физическую любовь. Тогда в женщине раскрывается физическая любовь, а в мужчине пробуждается любовь духовная."
Gal nereiks vertimo...verčia susimastyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 14 rugsėjo 2010 - 11:00
QUOTE(pasislepusi @ 2010 09 14, 09:55)
...
jei atvirai, tai nesenai įvyko totalus nesusikalbėjimas su vyru. nesenai paklausiau, ar galim jau bandyt, ta prasme ar būtų už ką. atsakė, kad kaip ir taip.
nulėkiau pas gydyt., laiminga visa (juk pagaliau judėti pradedam, nebetrypčiojam vietoj), ta greit planiuką sustatė.
grįžau namo, švytinti raportuoju brungiausiajam. o  tas tyli nieko nesako. sakau, to ko tyli? juk pats sakei, kad galim. jis kuo ramiausiai, nesakiau.
va, to metu nesakysiu kokios mintys sukosi galvoje....

Nu jklmn..... dar karta įsitikinau, kad pas tuos vyrus smegenys kitaip sudėtos... neina su jais susišnekėt... bash.gif
Na bet pažiūrim į tai teigiamai... pro rožinius akinius - gal tas "neaišku kada" bus greit g.gif 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(zulika @ 2010 09 14, 11:49)
....
"Беременность символически означает материализацию любви. Если женщина дает мужчине свою душевную любовь, то мужчина становится способным дать женщине свою физическую любовь. Тогда в женщине раскрывается физическая любовь, а в мужчине пробуждается любовь духовная."...

Man šiandien filosofiškai nesimąsto... Pirmą sakinį suprantu. Antrą ir trečią krūvoj - irgi. O visų trijų nesurišu - dvasinės ir fizinės meilės ryšys labai gražiai paaiškintas.... O nuo nėštumo, suprantu, ta meilė dar gražiau išsiskleistų?... Ech... tada tegu tik greičiau wub.gif

Neseniai ginčijausi su drauge (turinčia du vaikus ir dar pasidariusia du abortus), kuri įkalbinėjo, kad galima rasti gyvenimo prasmę ne tik vaikų auginime. Ir dar - kad viena bendra pažįstama, ilgai negalėjusi turėti vaikų, pastojo po padarytų gerų darbų. Paskui ilgai galvojau... gal aš per mažai gerų darbų padariau... g.gif Bet už kokius gerus darbus pastojo tos visos alkoholikės?
Atsakyti
zulika, tai suprantu dėl tos tylos...
žinai, kai vyrui problema indelis... tai kažkur giliai širdyje man yra baimė, ar atėjus tam laikui, nepasakys, sorry negaliu... ir visai nesvarbu, kad tu guli su po narkozės "patvarkyta" ir reikia tik jo skystymėlio....

na nežinau. atrodo, pasitikiu juo, tikiu. jei pasakė, taip tai ir bus taip. bet va tuo reikalu.... nu kažkaip kirba....

nustumi tolyn, pamiršti, džiaugiesi tuo ką turi,bet .... šast ima kokia smulkmė ir nusprendžia sugadinti tą visą idilę, dargi primindama, kokia esi niekam tikus, nes negali paprasčiausiai elementariai pastoti.
o juk taip paprasta:
įkali vyno, atsipalaiduoji, gerai pasi.. su vyru, nu po visko kojas iškėlus palaikai, gali, jei sugebi ant galvos pastovėt ir rezultatas yra....
o jei nėra, tai užtenka savo moteriškus organus pagasdint ginekologėm, tai ir bus rezultatas (senai skačiau tokį patarimą)
o jei ir tai nepadeda tai reikai vyrą keisti.
ir nesvarbu, kad tavo kiaušintakiai niekam tikę, kitas vyras išgelbės.
ir be to, dargi nepamiršk, kad gyvenimas vien vaikais nesibaigia, o jei jau taip norisi -pilni vaikų namai paliktų....

kažkaip piktai gavosi, gal todėl, kad vėl viskas sukilo ir ... nežinau ką toliau daryt.
gydytojai taip ir nepasakiau, kad nedarysim. teks skambint, tik ar nežiūrės kaip į kokią neapsisprendžiančią......

nu,kaip užknisa tokie dalykai. doh.gif

Pelargonija, o kaip pamatuot darbų gerumą?
10 kartų padėjau bobutei pereit per gatvę? paaukojau prašančiam, nors pats alkstu ?
kas vakarą meldžiuos ir kiekvieną sekmadienį einu į bažnyčią?
niekam nesakau "ne", nors norisi pasiųst kuo toliau.....

reikia baigt kapstytis tokiuose dalykuose, nes.... nieko gero iš to neišeis. tik dar didesnis sunkumas užgrius..... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 14 rugsėjo 2010 - 12:40
QUOTE(Pelargonija @ 2010 09 14, 12:36)

Neseniai ginčijausi su drauge (turinčia du vaikus ir dar pasidariusia du abortus), kuri įkalbinėjo, kad galima rasti gyvenimo prasmę ne tik vaikų auginime. Ir dar - kad viena bendra pažįstama, ilgai negalėjusi turėti vaikų, pastojo po padarytų gerų darbų. Paskui ilgai galvojau... gal aš per mažai gerų darbų padariau...  g.gif  Bet už kokius gerus darbus pastojo tos visos alkoholikės?

Pelargonija, negriauzk saves, tikrai ne uz gerus darbus vaikai gimsta console.gif O alkoholikes ju turi, nes ju smegenine yra pastoviai atsipalaidavusi, kas yra labai labai svarbu, ypac tokioms kaip mums, kurias pastoviai kamuoja mintys apie vaikus .... Kaip as linkiu jums visoms sulaukti savo stebukleliu group.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabele @ 2010 09 14, 13:43)
Pelargonija, negriauzk saves, tikrai ne uz gerus darbus vaikai gimsta  console.gif O alkoholikes ju turi, nes ju smegenine yra pastoviai atsipalaidavusi, kas yra labai labai svarbu, ypac tokioms kaip mums, kurias pastoviai kamuoja mintys apie vaikus .... Kaip as linkiu jums visoms sulaukti savo stebukleliu  group.gif

Jo, jau atrodo viskas, pasakai sau - na turiu vaiką, tiek to, jau kaip bus taip bus, nebus antro, vadinas taip lemta ir nebegalvosiu apie tai, mylėsiuos atsipalaidavusi ir negalvodama apie tai, kad galbūt šis kartas bus sėkmingas. Hmm....kad tai būtų taip paprasta, neužtenka taip sau pasakyti. Vis tiek kiekvieną vakarą galvoji. Draugė pasakė kad laukiasi - be jokių pastangų be nieko pastojo - ir TOOOOOOOOOOOOKS baltas pavydas suėmė. Džiaugiesi už ją, bet širdyje taip skaudu skaudu, kad negali pasakyti kad ir tu laukiesi. Ir ašara nubyra... atrodo kartais tiek darbų, tiek reikalų, o vakare atsigulus į lovą vis tos pačios mintys apninka... kaip jų atsikratyti...
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2010 09 14, 13:37)
...
Pelargonija, o kaip pamatuot darbų gerumą?
10 kartų padėjau bobutei pereit per gatvę? paaukojau prašančiam, nors pats alkstu ?
kas vakarą meldžiuos ir kiekvieną sekmadienį einu į bažnyčią?
niekam nesakau "ne", nors norisi pasiųst kuo toliau.....
reikia baigt kapstytis tokiuose dalykuose, nes.... nieko gero iš to neišeis. tik dar didesnis sunkumas užgrius.....  ax.gif

Tai ir aš manau, kad tas barzdyla senas glušas kur ant debesies sėdi (tik nesupykit prašau tikinčios ax.gif ) nedalina nieko pagal nuopelnus... jeigu ir dalina, tai neteisingai.
Žodžiu, geri darbai atskirai, o vaikai atskirai wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Isabele @ 2010 09 14, 13:43)
Pelargonija, negriauzk saves, tikrai ne uz gerus darbus vaikai gimsta  console.gif O alkoholikes ju turi, nes ju smegenine yra pastoviai atsipalaidavusi, kas yra labai labai svarbu, ......

Aš ir nesigraužiu... bandau atpalaiduoti smegeninę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 09 14, 11:36)
Bet už kokius gerus darbus pastojo tos visos alkoholikės?

gal kokia kraujo donoryste ax.gif
jos gi nieko iš Dievo nereikalauja, o mes gi vis kojom trepsim ir trepsim, apkurto senelis biggrin.gif
Pasislėpusi, tu taip vaizdžiai viską aprašei lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 14 rugsėjo 2010 - 15:27
QUOTE(Pelargonija @ 2010 09 14, 16:11)
Tai ir aš manau, kad tas barzdyla senas glušas kur ant debesies sėdi (tik nesupykit prašau tikinčios  ax.gif ) nedalina nieko pagal nuopelnus... jeigu ir dalina, tai neteisingai.
Žodžiu, geri darbai atskirai, o vaikai atskirai  wink.gif
Papildyta:

Aš ir nesigraužiu... bandau atpalaiduoti smegeninę  biggrin.gif

ai, teisybės nėr ir neverta ieškot.
žinai, kalbi su sergančiu mirtina liga žmogumi, o jis tave guodžia :" ne pasaulio pabaiga, kad neturi vaikų, svarbu esi sveikas"....
turinti vaikų aiškina, kaip girdi tau gerai, niekas nerūpi, niekas nezyzia, gyveni tik savo malonumui...
vieniša moteris, sako, na ir kas kad neturi vaikų, užtat diedą turi, turi dėl ko namo grįšt, su kuo pakalbėt....
o su bevaikiais apie vaikus kalbų kažkodėl nepasitaikė. matyt, apsimetam, kad mums dar ne laikas, mums ir taip gerai.

sunkiau su tetulytėmis, diedukais ir kitais įkyriais žmogeliais, kurie iš pradžių juokais, po to jau rimtai primena, kad nejaunėji o sensti, kad JAU laikas daryt vaiką. aaa, nemoki? tai gal pamokyt? ir pan.

manau, visos tą išgyvenę.

ne taip senai, gyriausi čia, kaip puikiai gyvenu, nieko man nereikia, niekas manęs neskaudina, prisikarksėjau.
viena moteriškė, nežinau ar ji tiek kvaila, ar ji iš dūšios gero nori, nepamiršta manęs nors tu ką. būtinai turi pranešt, kad gandrai ant namo stogo nutūpė ir paklaust, tai GAL JAU laukiuosi, o jei ne, tai nebėda - tuoj atneš. gi gandrai nemeluoja.
kai pasakai, kad baik tu čia nesąmones sapaliot ir baigiam tą temą, ji mielai sutinka pakeist temą kiton pusėn. bet... neilgam.
ne kiek trukus prie stalo visiems svečiams girdint, kad užbliaus, tai gal jau laukiesi?
o po to kalbėdama su kita moteriške porina, kad girdi, savo dukrai neleido KT gert ir išvis ragina kuo greičiau susilaukt vaiko, o tai bus kaip... žvilgsnis į mane.

va, tada, rašau nuoširdžiai, norėjau ją priplot. sakyčiau, nežino mano situacijos, dar dar... bet kai moteris žino, kad po antros operacijos, kai pasakai aiškiai, nieko nesitikėt... ir vis vien kaskart susitikus:gal laukiesi....

va tąsyk grįžus namo, negalėjau užmigt, nors su miegu problemų neturiu. tąsyk supratau, kad visgi skauda.
ir apsimetinėk kiek nori į sveikatą, rodyk arklio šypsena visiems. meluok sau, kitiems, bet skausmas yra ir niekur nedings. tik jis (skausmas) kartais supakuojamas ir nukišamas giliai į spintą, lyg dovana Kalėdoms paruošta pavasarį. ir kas bjauriausia, kad ta "dovana" pačiu netikėčiausiu momentu sprogsta, lyg fejerverkai visomis spalvomis ir įvairiausiais garsais.... o baisiausia, kad su tuo skausmu esi vienas. nors ir būtų žmogus, kuriam gali išliet savo emocijas, vis vien ta dovana džiaugies vienas, kad ir kaip dalintumeisi. kairėn, dešinėn. klausytojai, guodėjai išeina, o tu ir lieki prie išpakuotos dovanos....

QUOTE(zulika @ 2010 09 14, 16:26)

Pasislėpusi, tu taip vaizdžiai viską aprašei lotuliukas.gif

dėkui blush-anim-cl.gif

pramušė šiandien ant pasisakymų. lotuliukas.gif

Atsakyti
[quotePrince, saulele wub.gif pas mus vilniuje šiandien sausa, saulėta, taip kad verk į sveikatą, sudrėkusi žemė žiūrėk ir kokį grūdą subrandins ax.gif
[/quote]
biggrin.gif o pas mus tik lyja Klaipedoje ir lyja biggrin.gif

O del geru darbu zinokit galvoju ,kad ir mantokia mintis sove,gal per mazai kazka gero padariau biggrin.gif ,gal kraujo mazai daviau,nes jau paremti tai neuriu uz ka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2010 09 14, 18:58)
...
sunkiau su tetulytėmis, diedukais ir kitais įkyriais žmogeliais, kurie iš pradžių juokais, po to jau rimtai primena, kad nejaunėji o sensti, kad JAU laikas daryt vaiką. aaa, nemoki? tai gal pamokyt? ir pan. ....

Aš be problemų paprašau pamokyt, tai kada susitarsim... (rekomenduotina įžūliai žiūrint į akis ir tvirtu balsu bigsmile.gif ) ir kai šalia daug klausytojų, tokie gelbėtojai mikliai užsičiaupia.
O tetulyčių ir diedukų nebeužčiaupsi... pas juos jau senatvinė demencija... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2010 09 14, 08:55)
na Tavo vienos, toksai.  mirksiukas.gif
man kartais atrodo, kad jam (maniškiui) nieko nereikia. kaip pats kažkada sakė, jei negalim paprastai (suprask, pasi... ir jau yra), tai ir nereikia....

Maniskio panasi mastysena. Greiciausiai daugumos vyru ji tokia doh.gif Gaila, kad ir as tam pritariu, sakydama, kad jeigu lemta, tai bus. Vaikai turi sielas, juos reikia kviestis, o ne ,,gaminti" laboratorijose doh.gif
Atsakyti