Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai !

QUOTE(Kristiniux @ 2010 11 18, 00:39)
o Megos Rimi ta pati fūra 299lt, net barkodą patikrinau, nu tikrai tiek doh.gif  na, bet dabartinė šio rinkinio kaina mane nustebino, na, gal dar pakeis, negi gali būt toks kainų skirtumas blink.gif paskui kitą rinkinuką lego city norfoj ir labai apžiūrinėjau, tai rimi tas pats 100lt brangesnis doh.gif

Pas jus dar brangiau swoon.gif Na ir is kur tokias kainas traukia mastau.gif Gal pamenat, koks tas kitas rinkinukas brangesnis 4u.gif
Atsakyti
Pas mus kruvos prikrautos, bet kainu nebuvo dar vakar ne ant vienos dezes naujai padetos doh.gif . Na, as Rimi nebent tik paprastu blokeliu XXL deze planuoju, bet jei bus 40proc. nuolaida, ne maziau g.gif .
Atsakyti
Sveikos,
Vilnias Akropolio Maximoje daug prikrauta zaislu, maciau siandien, kad ir LEGO stendas bus, bet dabar tik dezes supakuotos prie jo stovi, idomu kokios kainos bus smile.gif ir kada jau bus nuolaida zaislams..... praeitais metais lapkricio pabajgoje nuolaida zaislams buvo bigsmile.gif gal ir dabar taip bus biggrin.gif
Atsakyti
Pernai, Rimi Vilniuje,dideles dezes blokeliu, tai maciau, bet dabar nera, gal atsiras g.gif
Idomu kas gero Akropolyje, gal naujesnio ko nors atveze, mane tai domina tiek duplo, tiek city dideli rinkiniai. O nuolaidos, tai lyg gruodi budavo g.gif

Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2010 11 18, 10:04)
O nuolaidos, tai lyg gruodi budavo g.gif

Man atrodo, kad kažkaip pirmą gruodžio savaitę g.gif (antradieniu pradedant ir antradieniu baigiant)
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2010 11 18, 10:50)
Sveikos,
Vilnias Akropolio Maximoje daug prikrauta zaislu, maciau siandien, kad ir LEGO stendas bus, bet dabar tik dezes supakuotos prie jo stovi, idomu kokios kainos bus smile.gif ir kada jau bus nuolaida zaislams..... praeitais metais lapkricio pabajgoje nuolaida zaislams buvo  bigsmile.gif  gal ir dabar taip bus  biggrin.gif

jau ketvirti metai iš eilės stebiu žaislams nuolaidas, tai maxėj visada būna pirmą gruodžio savaitę nuolaidos 4u.gif tiksliai žinau, nes mano dičkio gimtad kaip tik gruodžio pradžioj, tai sakau, svečiams super už gerą kainą dovaną nupirkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2010 11 18, 11:04)
Pernai, Rimi Vilniuje,dideles dezes blokeliu, tai maciau, bet dabar nera, gal atsiras g.gif
Idomu kas gero Akropolyje, gal naujesnio ko nors atveze, mane tai domina tiek duplo, tiek city dideli rinkiniai. O nuolaidos, tai lyg gruodi budavo g.gif

QUOTE(Moliuskas @ 2010 11 18, 11:52)
Man atrodo, kad kažkaip pirmą gruodžio savaitę g.gif (antradieniu pradedant ir antradieniu baigiant)

TAIP, taip, biski subalamutinau, nuolaidos buvo pirmoje gruodzio savaiteje ax.gif 4u.gif
Bet vistiek jau greitai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olgunia_2006: 18 lapkričio 2010 - 12:50
Ehey artėja Kalėdos : ) Ar prašo vaikai kokių nors konkrečių lego rinkinukų? : )
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2010 11 18, 11:04)

Pas mus naujo tai gal tik 5656, atrodo, duplo rinkinukas Maximoj. Daugiau tie patys rinkiniai. kaip ir pries savaite buvo... Pas jus gal kitaip...
O Rimi tu blokeliu duplo ir mazuju pas mus neispirko nuo pernai ar kada ten...
Papildyta:
QUOTE(Infiltrator @ 2010 11 18, 14:10)
Ehey artėja Kalėdos : )  Ar prašo vaikai kokių nors konkrečių lego rinkinukų? : )

Visi didesnieji praso dazniausiai konkreciu rinkiniu, o ne betkokio lego mirksiukas.gif. Ir daznaiusiai jie dideli buna arba mazu ne vienas doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 18 lapkričio 2010 - 16:30
QUOTE(Natele @ 2010 11 18, 17:29)
Visi didesnieji praso dazniausiai konkreciu rinkiniu, o ne betkokio lego mirksiukas.gif. Ir daznaiusiai jie dideli buna arba mazu ne vienas  doh.gif .

Vat ir maniske uzsisake ka nors idomaus, tai nupirkom
user posted image
user posted image

o sita lektuva jau gavo, bet labai jau greitai sudeliojo g.gif
user posted image
Atsakyti
oho, olgunia_2006, lepinat mergaite thumbup.gif
Atsakyti
Va musu sudetas ziemos miestas wub.gif tik iki galo dar nesudeliojom kas kur stoves ax.gif

user posted image
Atsakyti