City ieskau, o kur yra?? Niekur nemaciau iki siol... Nei maximose, nei norfoje, nei rimi, nei zaislu parduotuvese...
Buciau dekingas jei pasidalintumet info
QUOTE(Kačia @ 2010 11 19, 18:25)
Jei jus ieskot duplo traukinuko begiu, tai Lietuvoj nerasit, (pati apie metus ieskau, niekur ner), o jei city tai yra ir ne vienoj parduotuveje
Papildyta:
QUOTE(Rucelie @ 2010 11 19, 19:56)
šitie Belgijoje, Bart Smit berods pardėje 99 eurai mačiau, ale akcija. o pas mus kiek jie? pavarčiau ir palikau, man kanda kaina...
Uui, brangu tikrai... O ir viduj komplektelyje nelabai ko ir yra... T.y. begiu labai mazai ir vos ne visi tik tie su posukiu, vagonai tik trys...
Papildyta:
[quote=Natele,2010 11 19, 20:49]
Kurgi buvot pries savaite

. As irgi ieskau traukiniui begiu (is smulkiuju lego kaladeliu). Buvau nusiziurejus kur 8 lenkti ir 8 tiesus begiai dezuteje, rodos... Kaina nebloga buvo - 13eur. Bet turiu nuolaida 5 eur (pasidengtu siuntimas ir pavedimas Vokietijos ribose), kuria gali panaudot, jei perki uz 30eur. Kol sukau galva, ka cia dar nusispirkus...nes kitu reikalingu akciju kaip ir nebuvo, ispirko tuos begius... Tad labai gaila, kad nepasirodet savaite anksciau... Kaledoms butu ir parveze man juos

.
Papildyta:
Tai kad cia pat ir buvau...
Paciam lego.co.uk nebloga begiu kaina (9.99 GBP), bet tikiuosi kur nors pigiau surast...
www.bricklink.com tie lenkti city begiai labai pigus - 1 vnt. galima ir po 0.8Lt paimt. Po nauju planuoju kazkiek paimt (kai laisvo pinigelio atsiras). Bet tie tiesus - ziauriai brangus - net neapsimoka pirkt (po 7-8Lt uz vnt.)...