Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

QUOTE(Ameera @ 2010 05 31, 11:54)
O dabar siuvinio neskalbti ir nelyginti? smile.gif

šiaip jau kažkuri rašė, kad neskalbti ir nelyginti, nes jei visos taip darys- tai labai susidėvės pirmieji darbai.
Papildyta:
Mūsų albumas

Per http://s202.photobucket.com/.
Vartotojo vardas RRfanclub
Slaptažodis siuvinejimas

AIDA 1-- 70*70

1. Florestina tema Jūrų ir vandenynų gyventojai (žuvys, kriauklės, koralai, žvaigždės, krabai ir panašiai). AIDA (VLN)

2. Rolyte Margaret Sherry Katės (bus schemos, bet galima improvizuot), AIDA (VLN)

3. mamusikas prieskoniai, virtuvė Aida (VLN)

4. sauluzee Pasaulio šalys AIDA(VLN)

5. Decopa TT meskuciai ( schemos bus sudetos albume )AIDA(VLN)

6. Inesiuuu jūros fauna Aida (KL)

7. Hipolipo Aida (VLN)
---------------------------------------------------------------------------------------------

AIDA 2--70*70

1. zuzanele drugeliai Aida(Kaunas)

2. Ingrida45 heritage pauksciukai AIDA(Kaunas)

3. pirmaargenta Kalėdos (besmegeniai, Kalėdų seneliai, eglutės, angelai, kalėdiniai paukščiai) Aida (Kaunas)

4. ameera kaktusai, Aida (Kaunas)

5. VIENIŠA katės , Aida (Kaunas)

6. Uodegyte tema Rytai (hieroglifai, augalai, geišos) AIDA(KL)

7. Inesiuuu (juros fauna) Aida (KL)

8. tvikse sunys (nevaikiski geriau) AIDA (KL)

LINAS--85*90(ewas ir pan.)

1. rolyte ornamentai kvadratiniai linas/ewas (VLN)

2. Hmmm Disnėjaus personažai(žaibas ir brolis (iš Cars'ų), kempiniukas, žmogus voras, mikė pūkuotukas, vilkas (iš nu pagadi ), batman'as...)linas (VLN)

3. mingomi 'desertukai, kuriuos noreciau suvalgyti cia ir dabar' LINAS(Kaunas)

4. Dantiste Isabelle Vautier sirdeles, LINAS(Kaunas)

5. renami įvairūs augalai, gėlės, sodo reikmenys - ewas (Kaunas)

6. Pauksciukas paukstukai- linas/ ewas (KL)

7. Inesiuuu pauksciukai visokie Ewas (KL)

Sąrašas dalyvaujančių merginų galutinis.

Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 31, 11:28)
Taip tavo  thumbup.gif , na galvosim ką sutalpint ir tikrai sugalvosim. Tik ar tu pati tokį dydį nusistatei ar apsirikai, nes lesitinas buvo 85*90 ?

Neapsirikau, tiesiog turėjau tokią pailgą medžiagėlę, tai visaip ten dėliojausi, bet labai pailgo nenorėjau paveiksliuko. Ir šitas jau nemažas gausis, didesnis tai jau kaip paklodė būtų man, labai brangiai gautųsi įrėminimas.
Atsakyti
Sveikos darbstuoles,
na pagaliau ir as atsiradau. Kompiuteris sugedo neoataisomai, tai teko ieskoti naujo sad.gif ir vel papildomos islaidos mad.gif

Savo pauksciukus jau beveik issiuvinejau va tik liko sakele ir sugalvoti gelyciu kompozicija.

sakykit niekaip nesuprantu kaip cia reikia siuvineti, sakute kur eina bruksniukais, kuriu yra per puse langelio, kaip cia reikia siuvineti ...

http://s823.photobuc...5-27637818-.jpg

na ka vakare reiks skaityti, ka per savaitele prirasete smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Aš šiandien išsiunčiau Uodegytei. Būtų gerai, kad kai nukeliaus darbelis į Klaipėdą, apeitų visas iš ten dalyvaujančių ir tik tada grįžtų į Kauną. Tada jau keisčiausi su kaunietėm smile.gif Aš pasirašiau tokiu paprastu šriftu ir jį įkėliau į savo proecesų albumą. mirksiukas.gif

Sakė ir Uodegytė man išsiuntė, tai vadinasi darbelis keliaus per kauniečių rankas ir tada grįš į Klaipėdą mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho kaip jus cia visos greitos wink.gif kiba as dar viena likau nepasikeitusi darbeliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida45 @ 2010 05 31, 15:55)
Oho kaip jus cia visos greitos wink.gif kiba as dar viena likau nepasikeitusi darbeliu  g.gif

Ne viena, ne viena, mūsų grupė dar net nepradėjo keistis. 4u.gif
Atsakyti
Gal mes taip tik su pirmais darbais, paskui gal jau bus lėčiau... rolleyes.gif
Atsakyti
Ingrida45 gal bus aiškiau mirksiukas.gif
user posted image

Atsakyti
as tik snd pradejau blush2.gif biggrin.gif nes vakar mano medziagos mucinimai per niek nuejo doh.gif doh.gif verysad.gif emiau nauja medziaga, gerai kad turejau karsta.gif assa.gif jauciu visokiu dygsniuku priliurlinau lotuliukas.gif pirma kart tokiu stilium siuvineju
Papildyta:
man pagal sita aiskiau http://www.hcrafts.c...h_tutorial.html mirksiukas.gif
Atsakyti
DIdelis Dekui PAUKSCIUK, nes nieko negali is kompo istraukti, ka buvai man vertingo siuntusi ;(

O tuos 'plaukucius' tai vienu siulu reikia siuvineti bet va kokiu ? nesuprantu...

aciu aciu
Papildyta:
smile.gif viska radau, oi per vaiku lindima jau gryba pjauti pradejau doh.gif
Atsakyti
na va. egzas parasytas smile.gif

man pirmoji lentele labiau patiko, nes kaip ir jokiu keitimosi etapu nebera...
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2010 05 31, 21:20)
na va. egzas parasytas smile.gif

Tai šaunu thumbup.gif Dabar galėsi truputį pasiuvinėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 31 gegužės 2010 - 20:55