Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

QUOTE(Ameera @ 2010 05 30, 18:04)
Manu, kad kiekviena gali pasižymėti pas save sąrašiuką, kam jau siuvinėjo, kam dar ne. smile.gif Ir jei fotografuosim procesus, tai ir taip bus jau aišku, kam siuvinėta. smile.gif

Hmmm buvo žadėjus lenteles padaryt, tadum viskas ir matysis
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 30, 18:37)

Jei padarys, tai gerai, o jei ne, tai kaip nors gal susižiūrėsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 30, 18:04)
Manu, kad kiekviena gali pasižymėti pas save sąrašiuką, kam jau siuvinėjo, kam dar ne. smile.gif Ir jei fotografuosim procesus, tai ir taip bus jau aišku, kam siuvinėta. smile.gif

Tai kiekviena aišku žinos kieno siuvinėjus, kieno ne; tiesiog jei nebus to pačio keitimosi eiliškumo, gali būti, kad liks antram ir paskesniuose etapuose dvi paskutinės merginos keistis, bet jos jau tarkim bus viena kitos išsiuvinėjus (o niešsiuvinėjusios tų, kurios jau pasikeitė).
Nežinau ar supratot ką noriu pasakyt lotuliukas.gif Bet realiai nesilaikant eiliškumo to bus sunku išvengti ypač paskutinių keitimųsi metu.
Atsakyti
QUOTE(Hipolipo @ 2010 05 30, 18:41)
Tai kiekviena aišku žinos kieno siuvinėjus, kieno ne; tiesiog jei nebus to pačio keitimosi eiliškumo, gali  būti, kad liks antram ir paskesniuose etapuose dvi paskutinės merginos keistis, bet jos jau tarkim bus viena kitos išsiuvinėjus (o niešsiuvinėjusios tų, kurios jau pasikeitė).
Nežinau ar supratot ką noriu pasakyt lotuliukas.gif Bet realiai nesilaikant eiliškumo to bus sunku išvengti ypač paskutinių keitimųsi metu.

Gaaal ir supratau, nors turbūt nelabai. blush2.gif Bet realiai prieš paskutinį keitimąsį bus galima tiesiog sulaukti visų, kad išsiuvinėtų ir tada jau žiūrėti, kuri kuriai siųs, kuri ko dar nesiuvinėjus, nes kiekvieną bus neišsiuvinėjus tik po paveiksliuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 30, 19:48)
Gaaal ir supratau, nors turbūt nelabai.  blush2.gif  Bet realiai prieš paskutinį keitimąsį bus galima tiesiog sulaukti visų, kad išsiuvinėtų ir tada jau žiūrėti, kuri kuriai siųs, kuri ko dar nesiuvinėjus, nes kiekvieną bus neišsiuvinėjus tik po paveiksliuką smile.gif

Aš ir nelabai susigaudau, bet manau siuvinėsim ir matysim kaip čia gausis... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 30 gegužės 2010 - 18:57
na man buvo taip kad sedejau be darbo menesi o paskui du patys didziausi atkeliavo pas mane iskarto... nors ten buvo lengva to isvengt, nes tiesiog viena dalyve issiunte darba kurio man reikejo kitai ir as neturejau su kuom keistis... manau lentele labai pagelbetu, nes tada galetum matyt zingsniu toliau kur ka siust...

oi merginos palinkekit sekmes rytoj lietuviu egzamine....
Atsakyti
sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2010 05 30, 21:13)
na man buvo taip kad sedejau be darbo menesi o paskui du patys didziausi atkeliavo pas mane iskarto...  nors ten buvo lengva to isvengt, nes tiesiog viena dalyve issiunte darba kurio man reikejo kitai ir as neturejau su kuom keistis... manau lentele labai pagelbetu, nes tada galetum matyt zingsniu toliau kur ka siust...

sekmes mirksiukas.gif jei cia valstybinis lietuviu, tai mes kai laikem buvo daug lengvesnis nei tie kur spresdavom klasej mirksiukas.gif

merginos, ar apie tokia lentele kalbat? pavargau siuvinet tai padariau musu lino grupei. pasakykit ar gera? zymetume kas kam issiuvinejo, galeciau vis idet updatinta 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Labas vakarėlis,

Grįžau iš kaimo, smagiai pasibuvom bet kol užmigdžiau savo princesę tai nebeturiu jėgų jau siuvinėt, taigii keliauju į dušą ir miegot, o ryte tęsiu toliau. Nusipirkau trūkstamus siūliukus grįžtant namo.
tvikse sėkmės egzamine.

dantiste manau gera lentelė gal gali visoms padaryt g.gif
Atsakyti
Sveikos! uj ir prišnekėjot, smagu paskaitinėt.. Pas mane katinukuose irgi yra dalinių kryželių, kuriuos reikia siuvinėt per pusę langelio - ne pusinis, o toks horizontalus arba vertikalus stačiakampio formos kryželis gaunasi.. šiaip rezultatas gražus, bet pavargt reikia, taigi dar katinukas mano nepribaigtas, bet pasilikau lengviausią dalį ir BS.. tai manau kokį 3dienį-4dienį galėsiu keistis mastau.gif tikiuosi ornamentai greičiau eisis biggrin.gif lentelė manau labai patogi ir aiški thumbup.gif tik gal reikia kiekvienai tokią pasidaryt ir pasiuvinėjus su pliusiuku čia įkelt, kaip manot? ir sėkmės egzamine tvikse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 30, 18:37)

Aha smile.gif aš tas lenteles turiu, tik nebepamenu ar visom grupėm reikia smile.gif

Buvau bišk dingusi, bet dabar jau grįžau biggrin.gif Siuvinėju biggrin.gif Tik pabaigto dar neturiu smile.gif

QUOTE(tvikse @ 2010 05 30, 21:13)

Viskas bus gerai mirksiukas.gif Sėkmės 4u.gif

QUOTE(Dantiste @ 2010 05 30, 22:40)
merginos, ar apie tokia lentele kalbat? pavargau siuvinet tai padariau musu lino grupei. pasakykit ar gera? zymetume kas kam issiuvinejo, galeciau vis idet updatinta 4u.gif

user posted image

Nu va, yra ir dar vienas lentelės variantas smile.gif Man tai tinka ir toks, šitoj man patinka mintis, kad miestai ir temos yra smile.gif

P.S.: Primenu kaip atrodė "mano" lentelė biggrin.gif Kurią bepasirinktume, vistiek viskas bus matyt smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 31 gegužės 2010 - 08:34
QUOTE(Ameera @ 2010 05 30, 16:34)
Gražią Aidą ėmei. wink.gif
O šiaip tai AŠ noriu keistis jau smile.gif))

Gerai Ameera, keičiamės thumbup.gif Parašysiu AŽ dėl pasikeitimo.
Atsakyti