Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

Sveikutės

gavau siuntinuką bigsmile.gif clap.gif clap.gif clap.gif

Lentikės tinka, tik jūs dariusios, nuspręskit, kuri geresnė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 31, 09:35)
Sveikutės

gavau siuntinuką  bigsmile.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Lentikės tinka, tik jūs dariusios, nuspręskit, kuri geresnė  mirksiukas.gif

Mano???? Jau???
Ir kaip tau mano išdėstymas, tikiuosi išeis ką nors į tuos pailgus langelius sumąstyti... ax.gif

Atsakyti
O dabar siuvinio neskalbti ir nelyginti? smile.gif
Atsakyti
as truputi tik pralyginau,bet ne plauk,vistiek bereikalingai ,nes pereis per tiek daug ranku ,truputi i pasitepti gali. blush2.gif
Atsakyti
Tai tada aš nelyginsiu, nes jau dabar medžiaga truputį pasitepė, tai nenoriu užlyginti. Ir išvis nesuprantu, kaip siuvinėti, kad neišsiteptų medžiaga. Plaunu rankas prieš kiekvieną siuvinėjimą, o jei siuvinėjant ką nors paliečiu-vėl bėgu plauti rankas lotuliukas.gif Bet ta vieta, kur buvo laikomas lankelis-visas ruožas matosi pasitepęs toks. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 31 gegužės 2010 - 11:06
QUOTE(renami @ 2010 05 31, 11:37)
Mano???? Jau???
Ir kaip tau mano išdėstymas, tikiuosi išeis ką nors į tuos pailgus langelius sumąstyti...  ax.gif

Taip tavo thumbup.gif , na galvosim ką sutalpint ir tikrai sugalvosim. Tik ar tu pati tokį dydį nusistatei ar apsirikai, nes lesitinas buvo 85*90 ?

QUOTE(Ameera @ 2010 05 31, 11:54)
O dabar siuvinio neskalbti ir nelyginti? smile.gif

Taip, jam nieko nedarom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 31 gegužės 2010 - 11:29
Dar vis suku galvą dėl pasirašymo. Gal ir norėčiau parašų, bet kad neturiu gražaus šrifto. Turiu ne vieną pvz., bet kad arba per didelės raidės, arba kampuotos, neturiu tokių neutralių, tvarkingų. Gal kas ką panašaus turit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 31, 12:38)
Dar vis suku galvą dėl pasirašymo. Gal ir norėčiau parašų, bet kad neturiu gražaus šrifto. Turiu ne vieną pvz., bet kad arba per didelės raidės, arba kampuotos, neturiu tokių neutralių, tvarkingų. Gal kas ką panašaus turit?  smile.gif

labai dailiu buna pateikta prie metriku, perzvelk šias nuorodas mirksiukas.gif
http://pauksciukas.g...s=1&parent=d2dW
http://anfisa1.galle...s=1&parent=djoC
Atsakyti
Ačiū labai, jau radau kažką gražaus 4u.gif
(p.s. aš,tundra, iki šiol galvojau, kad negaliu įeiti į šiuos albumus, jei nesu užsiregistravus galery.ru. Kaltas rusų kalbos nemokėjimas. Pasirodo reikėjo tik vienoj vietoj paspausti su pelyte. fool.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 31, 13:09)
Ačiū labai, jau radau kažką gražaus  4u.gif
(p.s. aš,tundra, iki šiol galvojau, kad negaliu įeiti į šiuos albumus, jei nesu užsiregistravus galery.ru. Kaltas rusų kalbos nemokėjimas. Pasirodo reikėjo tik vienoj vietoj paspausti su pelyte.  fool.gif  )

aš dabar juos atrakinau,trumpam, bet jei nesi prisiregistravusi , tai man užrakinus, tu ir nematysi schmoll.gif
Atsakyti
Jau peržiūrėjau, išsirinkau 4u.gif
Bet būna ir neužrakintų, o aš vis tiek nesugebėdavau įeiti smile.gif Reikia prisiregistruoti ir man pagaliau.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 31, 12:05)
Tai tada aš nelyginsiu, nes jau dabar medžiaga truputį pasitepė, tai nenoriu užlyginti. Ir išvis nesuprantu, kaip siuvinėti, kad neišsiteptų medžiaga. Plaunu rankas prieš kiekvieną siuvinėjimą, o jei siuvinėjant ką nors paliečiu-vėl bėgu plauti rankas  lotuliukas.gif  Bet ta vieta, kur buvo laikomas lankelis-visas ruožas matosi pasitepęs toks. doh.gif

Kalėdinio RR neskalbkite ir nelyginkite schmoll.gif , aš gavus su visų išsiuvinėtais paveikslėliais, išskalbsiu ir išlyginsiu cool.gif
Atsakyti