Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

QUOTE(Inesiuuu @ 2010 06 09, 12:25)
mane  uzmirsot visai
unsure.gif

aš galvojau kad tu jau pasikeitus blush2.gif
O sauluzee retai cia uzbega g.gif nu gal uzbegs iki savaitgalio
Atsakyti
as sulinu ir aida. lino grupej jau apsikeiciau. o aidos grupej ne su kuom.nors maniau greeit apsikeisiu kai tiek zm smile.gif

tai meeta galim seip susiorganizuot nebutinai del apsikeitimo

Papildyta:
tai kelinta val keisites? kur ?gal man i az parasykit, jei nenorit viesint biggrin.gif
Atsakyti
man betkur gerai nuo kokios 13h. kaip suprantu uodegyte labiausiai uzimta tai tegul siulo smile.gif
Atsakyti
man taipat tinka nuo 13,kur susitikti tiks betkur rolleyes.gif ne uzimta,tiesiog isvaziuoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 10 birželio 2010 - 08:24
yra lino grupes dar klp kas nors g.gif tingiu zuret blush2.gif blush-anim-cl.gif

gaila kad aidos nieks anksciau negali keistis smile.gif
Atsakyti
o tau pirmadieni per velai keistis? as tai viena sparneli issiuvinejau,liko kita puse,per snd speciau,kadangi per naujo kita drugeli siuvineju,tai man tik vieno siuliuko dasipirkti reikia,bet galvojau kad neskubesiu,o ir tvikse neskuba tai ir nukeliau kiton savaiten.
Atsakyti
tinka pirmadienis ka jau darysi biggrin.gif tik aidos grupej pirmas keitimas verysad.gif
Atsakyti
tik aidos grupej pirmas keitimas

mano antras,nebent apie save kalbi ax.gif ?

Atsakyti
mano mano 1
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 06 10, 10:56)
tinka pirmadienis ka jau darysi biggrin.gif  tik aidos grupej pirmas keitimas verysad.gif

Mano paukšteliai jau sutupdyti. Liko tik plaukeliai mirksiukas.gif
Galėčiau keisti, bet kol ateis iki tavęs, tai bus koks treciadienis. Tad siūlau kaunietėms. Jei kas norėsit iš Aidos 2 grupės, rašykit. Kitą savaitę galim susimatyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 06 10, 10:26)
Mano paukšteliai jau sutupdyti. Liko tik plaukeliai mirksiukas.gif
Galėčiau keisti, bet kol ateis iki tavęs, tai bus koks treciadienis. Tad siūlau kaunietėms. Jei kas norėsit iš Aidos 2 grupės, rašykit. Kitą savaitę galim susimatyt rolleyes.gif

Gaaaaal aš galėsiu kitą savaitę, bet dar nenoriu nieko žadėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 06 10, 11:31)
Gaaaaal aš galėsiu kitą savaitę, bet dar nenoriu nieko žadėti smile.gif

Ką tu siuvinėji? Pasižiūrėčiau schemos...
Atsakyti