Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

super clap.gif davai susirasom per az ar skype kaip patogiau.ryte issusciau.manau antradieni gautum biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 10, 15:04)
Merginos man toks jausmas kad jūs ignoruojat Inesiuu, visom tek siūsti, kodėl niekas su ja nesitariat dėl keitimo????? Juk žinot, kad ir taip jis tūrėtų greičiau už visus keliaut g.gif

Aš galiu ir su Inesiuuu keistis. Jokio skirtumo mirksiukas.gif
Atsakyti
viskas gerai ,ingridai45 parasiau ,padeginau medziagele truputuka blogojoje puseje ,nes ardziau ir truputi isitampe,gizus darbui susitvarkysiu,atsiprasau mergaites jai nervukus patampiau ax.gif doh.gif as su tvikse jau truputuka pirmiau buvome susitarusios keistis nei inesiuuu parase.taigi keisimes trise juk rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 10 birželio 2010 - 15:03
as jau su Hipolipo susitariau snd issiusiu thumbup.gif
sory, kad uzskubejau, dabar katra iskurios aidos? tikiuosi visos is skirtingu
man aidos 2darbus iskart reik siuvinet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 10 birželio 2010 - 15:02
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 06 10, 16:01)
sory, kad uzskubejau, dabar katra iskurios aidos? tikiuosi visos is skirtingu
man aidos 2darbus iskart reik siuvinet

as is pirmos biggrin.gif
Atsakyti
Jahuuuuuuuuu smile.gif darbuojames toliau. uogegytes schemutes labai miela siuvineti smile.gif
Atsakyti
uodegyte, tvikse jus katros grupes.?man antros reik dar
Atsakyti
Uodegytė ir tviksė iš 2 Aidos grupės mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos kaip pasikeisite, parašykite kas su kuo pasikeitėte ir kokį darbelį siuvinėsite, nes man galva apsisuko beskaitant lotuliukas.gif ir nebesusigaudau, kas, su kuo ir kada doh.gif Kaip pažymėti lentelėse?
Atsakyti
del to ir norejau keistis kad kas nors butu is klp.
Atsakyti
liuks thumbup.gif as su hipolipo tikrai, o pirmadieni paaiskes tiksliau smile.gif
Atsakyti
inesiuuu tariames keistis trise 2 aida grupe ,as tu ir tvikse.o kur susitinkam,del laiko kaip ir aisku,mudviem su tvikse po pirmos tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 10 birželio 2010 - 16:51