Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

man tinka po pirmos. man vietos reik kur jum patogiau?
Atsakyti
man vietos reik kur jum patogiau

o man irgi ,as galiu privaziuoti betkur.ziurint ka tvikse pasakys.o siap gal prie vaiku pasaulio?
Atsakyti
vo prie vaiku pasaulio man tinka bigsmile.gif tik as jau darbelio jokio neduosiu, nes neturiu, jum isiuvinesiu ir tada siusiu keitimui rolleyes.gif
Atsakyti
o tai tada kazkas liks be darbo blink.gif o tai as galvojau kad turesi kazka duoti.bet juk esi kazka issiuvinejusi ant aidos ir gali keistis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 10 birželio 2010 - 17:09
Jau paukštelius išsiuvinėjau yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 06 10, 19:26)
Jau paukštelius išsiuvinėjau  yahoo.gif

rodomės bigsmile.gif , oi, ne, tu jau nesavo lotuliukas.gif

Uodegyte tu jau antrą keitimą darysies?, tai galėtum ir pailsėt, leist kitom pasivyt mirksiukas.gif
Atsakyti
a gerai rolleyes.gif bet tai kad inesiuu neturi,o ka ji tviksei duos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 10, 19:49)
a gerai  rolleyes.gif bet tai kad inesiuu neturi,o ka ji tviksei duos? unsure.gif

tu duosi tviksei, o tviksė jai rolleyes.gif
Atsakyti
o tai paskui kazkas man,o tam kazkam, ka as duosiu?nebent inesiuu vietoj manes tam kazkam tures duoti.
Atsakyti
tada tas kazkas ilsesis smile.gif o siaip manau kad inesiu tegul dabar turi viena aidos darba ir kai ji baigs gaus kita... negi dabar nori iskarto gauti du darbus? nors taip greiciau butu...

man vaiku pasaulis labai tinka! tik konkreciau kur? prie ''trobos''?
Atsakyti
teisingai,ir beto as galesiu su dabar gautu darbu siuvineti po truputi,nes rodos tvikse sunis siuvineja,o siaip as suni issirinkau ne is lenviausiu,nes kitokiu neradau tikrovisku.tai apie ka as doh.gif kaip sakei inesiuu bus darbeliu perdaug,tai kita karta ji gales keistis. rolleyes.gif su siuo gautu darbu atsipusiu bigsmile.gif ar sutinkat blush2.gif
Atsakyti
Kadangi matau, kad Inesiuuu darbelis atkeliaus į Vilnių- tai gal mes jį į kitą grupę išsiųsim, kai visos vilnietės išsiuvinės. g.gif

Šiandien pasijutau kūrėja, kai truputį ankščiau išėjo valdžia viską susitvarkiau mamusiko RR siuvinėjimui. Tiesiog iškirpau gabaliuką iš servetėlės prieskonių tema.
Atsakyti