man tinka po pirmos. man vietos reik kur jum patogiau?
man vietos reik kur jum patogiau
o man irgi ,as galiu privaziuoti betkur.ziurint ka tvikse pasakys.o siap gal prie vaiku pasaulio?
vo prie vaiku pasaulio man tinka
tik as jau darbelio jokio neduosiu, nes neturiu, jum isiuvinesiu ir tada siusiu keitimui

o tai tada kazkas liks be darbo
o tai as galvojau kad turesi kazka duoti.bet juk esi kazka issiuvinejusi ant aidos ir gali keistis...

Jau paukštelius išsiuvinėjau

QUOTE(zuzanele @ 2010 06 10, 19:26)
rodomės

Uodegyte tu jau antrą keitimą darysies?, tai galėtum ir pailsėt, leist kitom pasivyt

a gerai
bet tai kad inesiuu neturi,o ka ji tviksei duos?

QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 10, 19:49)
tu duosi tviksei, o tviksė jai

o tai paskui kazkas man,o tam kazkam, ka as duosiu?nebent inesiuu vietoj manes tam kazkam tures duoti.
tada tas kazkas ilsesis
o siaip manau kad inesiu tegul dabar turi viena aidos darba ir kai ji baigs gaus kita... negi dabar nori iskarto gauti du darbus? nors taip greiciau butu...
man vaiku pasaulis labai tinka! tik konkreciau kur? prie ''trobos''?

man vaiku pasaulis labai tinka! tik konkreciau kur? prie ''trobos''?
teisingai,ir beto as galesiu su dabar gautu darbu siuvineti po truputi,nes rodos tvikse sunis siuvineja,o siaip as suni issirinkau ne is lenviausiu,nes kitokiu neradau tikrovisku.tai apie ka as
kaip sakei inesiuu bus darbeliu perdaug,tai kita karta ji gales keistis.
su siuo gautu darbu atsipusiu
ar sutinkat

Kadangi matau, kad Inesiuuu darbelis atkeliaus į Vilnių- tai gal mes jį į kitą grupę išsiųsim, kai visos vilnietės išsiuvinės.
Šiandien pasijutau kūrėja, kai truputį ankščiau išėjo valdžia viską susitvarkiau mamusiko RR siuvinėjimui. Tiesiog iškirpau gabaliuką iš servetėlės prieskonių tema.

Šiandien pasijutau kūrėja, kai truputį ankščiau išėjo valdžia viską susitvarkiau mamusiko RR siuvinėjimui. Tiesiog iškirpau gabaliuką iš servetėlės prieskonių tema.