Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

QUOTE(Dantiste @ 2010 06 10, 21:36)
O tai lino grupes kas nors gali jau keistis? ax.gif vakar prie kompo nebuvau, galvojau kad jau busit susitarusios be manes, bet kazkaip tylu blush2.gif

žinutė aukščiau rolleyes.gif
Atsakyti
Vienu žodžiu, aš jau išsiuvinėjus paukštelius. Kas ir kada norėtumėt keistis iš Aidos 2 grupės, rašykit į až. Susitarsim ... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 10, 21:42)
žinutė aukščiau  rolleyes.gif

aham, paspaudziau atsakyti ir tik tada pamaciau.

Mingomi, tikrink az mirksiukas.gif
Atsakyti
as jau sutarus kaip sakiau issiunciu 1 aidos grupei.
lino grupe jauciu kita savaite gal net pirmadieni galesiu keistis smile.gif
Atsakyti
tai inesiuu siuncia zuzanelei.
as imu uodegytes darba.
inesiu ima mano sunis
o uodegyte gal ima darba is zuzaneles?.

kazi ar tinka tinka? :hmmm:
Atsakyti
tegul inesiuuu ima is zuzaneles,as sunis paimsiu.kol medziagele ateis iki jos spes ir kita pasiuvinet.as nenoriu likt be darbo schmoll.gif prizadu siuvinet letai pioneer.gif
Atsakyti
susisuko jau man visai galva nuo jusu visu keitinejimusi, kitose grupese tai nieko nebesusigaudau. Ziuriu Dantiste ir Mingomi rytoj keisis, norėčiau ir aš prie jų prisijungti, tikiuosi ne pervėlai pamačiau. Išsiųsiu joms AZ, gal pavyks ką nors susitart...

Atsakyti
ai tai tada
uodegite ima tvikse sunis
uodegyte duoda darba inesiuu
tada as laukiu darbo is zuzaneles
o inesiu siuncia savaji zuzanelei

esme ta, kad inesiu turetu gaut greitai, o man tos kelios dienos vistiek ne kryziukai rupes todel galiu ir palaukt....

tikiuos suva ne taspats koki as darau blush2.gif

Atsakyti
ar manes klausi?kuri as pasirinkau tavo lobyne nera biggrin.gif
Atsakyti
as Hipolipo siunciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tiktų darbas Inesiuuu, nes jis per tris savaites turi dvejose Aidos grupėse pabuvot. Na o jei jau Inesuuu susitarus, tai aš palauksiu. Gal kas iš kauniečių kitą savaitę išsiuvinės ir norės keistis mirksiukas.gif
Atsakyti
as kai tau siuliaus -nenorejai tongue.gif dabar vln bus rr.

hmm g.gif tai galit visos nvilnietes mano rr issiuvinet abu pogrupiai, ka manot?
Atsakyti