Kažkaip nepamenu, kad man būtum siūlius...
Kažkaip nepamenu, kad man būtum siūlius...
zuzanele - kažkur klausei ką dabar siuvinėju, tai dabar turiu Kalėdų temą ir tikiuosi 7dienį pabaigti.
klausiau kas nori keistis, sakai as tik treciadini tegausiu ,tai tu dar kazkam pasiulei. mazdaug taip vyko pokalbis
ai nesigilinkim
QUOTE(Ameera @ 2010 06 11, 10:04)
zuzanele - kažkur klausei ką dabar siuvinėju, tai dabar turiu Kalėdų temą ir tikiuosi 7dienį pabaigti. 
Gerai. Tada tariamės mes, nes jau galva apsisuko...
Aš tai irgi jau nesigilinu į dabartinius keitimusis su Inesiuuu, nes ne mano protui. 
Pradžioj šventai tikėjau, kad ji jau su kažkuo keičiasi, po to paaiškėjo, kad neturi su kuo keistis, o dabar toks gigantiškas keitimasis vyksta
O pas Jus, zuzanele, paukštukai, ane?
Pradžioj šventai tikėjau, kad ji jau su kažkuo keičiasi, po to paaiškėjo, kad neturi su kuo keistis, o dabar toks gigantiškas keitimasis vyksta
O pas Jus, zuzanele, paukštukai, ane?
Taip. Ingridos paiukšteliai.
O Kalėdų tema reikia siuvinėt iš įdėtų albume ar galima savo paveikslėlį?
Noriu išsirinkti paveikslėlį ir siūlus susirikiuoti...
QUOTE(zuzanele @ 2010 06 11, 09:30)
Taip. Ingridos paiukšteliai.
Galima ir savo, kiek žinau
Noriu paukščiukų, bet kažko aš jų ir bijau
QUOTE(Ameera @ 2010 06 11, 10:39)
Lygiai taip ir man buvo. Peržvelgiau pačioj pradžioj visas mūsų grupės temas ir pagalvojau, "noriu paukščiukų, bet jų bijau"
Kai gavau, įsigilinau į schemas, pasiaiškinau su merginom ir manau viską gerai išsiuvinėjau
QUOTE(zuzanele @ 2010 06 11, 09:42)
Lygiai taip ir man buvo. Peržvelgiau pačioj pradžioj visas mūsų grupės temas ir pagalvojau, "noriu paukščiukų, bet jų bijau"
Kai gavau, įsigilinau į schemas, pasiaiškinau su merginom ir manau viską gerai išsiuvinėjau
Pati jų užsimaniau ir ateity siuvinėsiu 
Tai aš ir pati tokios temos norėjau, tik jau buvo pasirinkę, tik iš kitos grupės, pagalvojau, kad negalima.
QUOTE(Ameera @ 2010 06 11, 10:46)
Tai aš ir pati tokios temos norėjau, tik jau buvo pasirinkę, tik iš kitos grupės, pagalvojau, kad negalima.
O dabar bus gera praktika ir galėsim vėliau siuvinėtis sau
Bet tai tada aš atakuosiu Jūsų až, kai gausiu šį darbą - klausinėsiu visų smulkmenų 
Kiek sugebėsiu, paaiškinsiu. Šiaip savo klausimais aš buvau užpuolus paukščiuką. Jei man kas neaišku, visada jos klausiu
Sveikutes!
Taip seniai čia bebuvau.. Darbelį labai tikiuosi užbaigti šiandien.Turėjau užbaigt prieš keletą dienų,bet nutiko taip,kad teko dalyvauti laidotuvėse,tai žinot, visi planai nuplaukė.. Kas iš Aidos pirmos grupės planuoja "ant dienų" apsikeisti?
Taip seniai čia bebuvau.. Darbelį labai tikiuosi užbaigti šiandien.Turėjau užbaigt prieš keletą dienų,bet nutiko taip,kad teko dalyvauti laidotuvėse,tai žinot, visi planai nuplaukė.. Kas iš Aidos pirmos grupės planuoja "ant dienų" apsikeisti?
koks rytoj darbo laikas tos parduotuvytes kur prie vaiku pasaulio yra? man reikia DMC siulo juodo o zardej nera! tikiuos gausiu as ji...