Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

norejau paklausti kam teko siuvinet su metalizuotu siulu doh.gif doh.gif kosmaras fear.gif su vienu siuliuku siuvineju ,vyras sako per tusciai atrodo,pabandziau su dviem ,tai pradejo veltis.taigi nezinau kaip atrodys ,bet graziau bus negu su paprasta spalva.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 06 11, 09:56)
Kiek sugebėsiu, paaiškinsiu. Šiaip savo klausimais aš buvau užpuolus paukščiuką. Jei man kas neaišku, visada jos klausiu  blush2.gif  Dar gali klaust ir Ingridos, juk ji pati sau siuvinėjosi. Nes aš kolkas dirbu ir prie kompiuterio prisėdu tik po pietų. Jei kartais pavyksta, ir prieš piet pasivaidenu biggrin.gif Tau gali tekt ilgai laukt atsakymo. Tik šiandien čia taip yra mirksiukas.gif

Nieko, iš vienos negausiu ats, tai ką nors kitą atakuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 06 11, 19:43)
Nieko, iš vienos negausiu ats, tai ką nors kitą atakuosiu  biggrin.gif

Kaip nors kartu padėsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 06 11, 18:52)
Kaip nors kartu padėsim mirksiukas.gif

Svarbiausia, kad rezultate gautųsi gražus siuvinys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 06 11, 19:56)
Svarbiausia, kad rezultate gautųsi gražus siuvinys  4u.gif

Gausis. Juk visos stengiamės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 11, 18:26)
norejau paklausti kam teko siuvinet su metalizuotu siulu  doh.gif  doh.gif kosmaras  fear.gif su vienu siuliuku siuvineju ,vyras sako per tusciai atrodo,pabandziau su dviem ,tai pradejo veltis.taigi nezinau kaip atrodys ,bet graziau bus negu su paprasta spalva.

taip, ir man buvo kosmaras metalizuotu siuvineti, bet tik dmc biggrin.gif nors kitos sake kad visai gerai. man su kreinikais jokiu problemu nebuvo, as ir siula kaip pratus metrini emiau ir niekas nei velesi, nei prasitryne ties adatos asele. tai ateity manau tik keinikus is metalizuotu naudosiu bigsmile.gif nors kazkas dar atrodo sake kad madeiros metalikai geri yra g.gif
Atsakyti
schemoje parasyta buvo kad anchor,bet tel nebuvo kodu tik schema,tai ir nusipirkau dmc,bet ten viena gija du metalizuoti ir vienas paprastas geltonas siuliukas palaikantis tuos du,tai ardosi baisiai tikrai norejau kad graziau butu,bet va nenoriu medziagos sugadinti,nes jau salia esanti kryzeli pratampiau. verysad.gif bet drugelis tai fantastika pati sau pavydziu lotuliukas.gif

o kas tas kreinikas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 11 birželio 2010 - 19:14
QUOTE(tvikse @ 2010 06 11, 17:05)
koks rytoj darbo laikas tos parduotuvytes kur prie vaiku pasaulio yra? man reikia DMC siulo juodo o zardej nera! tikiuos gausiu as ji...

nedirba sestadieniais. bige dar yra. as turiu dmc 310 juodo siulo kelis matkus mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergičkos,kas norėsit keistis, praneškite mirksiukas.gif Esu išvažiavusi į sodybą, bet jeigu atsirastų norinti ryt ar poryt apsikeisti, susiorganizuotume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 11, 20:14)
schemoje parasyta buvo kad anchor,bet tel nebuvo kodu tik schema,tai ir nusipirkau dmc,bet ten viena gija du metalizuoti ir vienas paprastas geltonas siuliukas palaikantis tuos du,tai ardosi baisiai tikrai norejau kad graziau butu,bet va nenoriu medziagos sugadinti,nes jau salia esanti kryzeli pratampiau.  verysad.gif bet drugelis tai fantastika pati sau pavydziu  lotuliukas.gif

o kas tas kreinikas  4u.gif

tokios firmos Kreinik metalizuoti siulai. man jie smagus, nes iskart buna atitinkamo storio, ta prasme suvyta viena gija kuri storiu atitinka pvz 2 dmc siuliukus, jei ant 16 ar 14 ct aidos siuvineji arba 1 siuliuka, jei ant kokio 25ct. nereikia ju skaidyt ir neissivynioja. ir ten yra atrodo silkas su metaliskai blizgiu sintetiniu siulu, tai jie tokie minkstesni. man dmc tai ta viena is sesiu gija ir tai dar issivynioja ir susivelia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 06 11, 22:14)
nedirba sestadieniais. bige dar yra. as turiu dmc 310 juodo siulo kelis matkus mirksiukas.gif

o tai tau doh.gif

bigo nezinojau... dar akropoly zinau yra.. o situos taskuos dirba?
bet va galas kelio yra iki tu parduotuviu...
sakes siulo gaut neina... o gal inesiu netycia pro egles turgu keliauja rytoj? mielai matkiuka priglausciau 4u.gif

arba nukeliam apsikeitima i antradieni...

nesitikejau kad is dvieju firmu siulu nebus butent to, kurio reikia... blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif nelabai keliausiu.jei tinka galiu pirmadieni pasiimt mirksiukas.gif
Atsakyti