Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 29, 20:58)
o procesai dedami nebe i photobucket ?

Sutarėm, kad savo dedam į photobucket, o kitus į ten sukelsim kai baigsis žaidimas.

Tiesiog aš iš ten nemoku įkelti į forumą - tai naudoju savo asmeninį albumą per fotki.com.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 05 29, 21:04)
Sutarėm, kad savo dedam į photobucket, o kitus į ten sukelsim kai baigsis žaidimas.

Tiesiog aš iš ten nemoku įkelti į forumą - tai naudoju savo asmeninį albumą per fotki.com.

nukopini pačia paskutinę nuorodą po foto mirksiukas.gif , tik reikia foto sumažinti prieš dedant į buketą
Atsakyti
buketas pats umazina foto kai ikeli. tik itariu tam albume didelis foto formatas nustatytas? tada mazink kiek nori buketas pagal jo nustatymus perdarys. po upload mygtuku ira langelis nuotraukos formatui nustatyt.

baisiai greitai jus. toks jausmas kad tie darbeliai jusu mazulyciai butu. as kryziuoju kryziuoju bet vis nemazeja atrodo darbo...
Atsakyti
gal turit muline myflower spalvu kodu konverteri? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Sveikinu naują dalyvę 4u.gif Aš savaitgalį radau porą valandžiukių laisvų,tai šiek tiek pajudėjau į priekį, nors dar nemažai liko..
P.S: Labai gražus kaktusiukas ir Florestinos žuvytės ax.gif
Atsakyti
Sveikos, smagu matyti naują dalyvę mūsų gretose ir dar su tokia įdomia tema. Kadangi aš kitoje Aidos grupėje, tikiuosi nepyksi, kad schemutes nusikopijuosiu. Labai jau gražūs tie paveikslėliai, mielai kokį išsisiuvinėsiu. mirksiukas.gif

Man labai gražus kaktusiukas ir žuvytės, pasirodysiu ir aš su savo Kalėdų seneliu. Galiu jau keistis clap.gif , kas nori iš Aidos 2 grupės
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2010 05 29, 23:13)
baisiai greitai jus. toks jausmas kad tie darbeliai jusu mazulyciai butu. as kryziuoju kryziuoju bet vis nemazeja atrodo darbo...

man irgi tas pats, vakar visa diena su pertraukelem prasedejau ir jauciu per siandien dar nepabaigsiu doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
O jūs pasirašinėjat po darbais ar ne? Jei taip, ką rašot? Aš niekaip neapsisprendžiu g.gif

Ir dar ... Ką reikia išsiųsti keičiantis? Tą medžiagėlę ant kurios siuvinėjam ir ....? Ar viskas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 30 gegužės 2010 - 15:36
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 05 30, 13:17)
Sveikos, smagu matyti naują dalyvę mūsų gretose ir dar su tokia įdomia tema. Kadangi aš kitoje Aidos grupėje, tikiuosi nepyksi, kad schemutes nusikopijuosiu. Labai jau gražūs tie paveikslėliai, mielai kokį išsisiuvinėsiu.  mirksiukas.gif

Man labai gražus kaktusiukas ir žuvytės, pasirodysiu ir aš su savo Kalėdų seneliu. Galiu jau keistis clap.gif , kas nori iš Aidos 2 grupės 

Gražią Aidą ėmei. wink.gif
O šiaip tai AŠ noriu keistis jau smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(sauluzee @ 2010 05 30, 11:52)
Sveikutės  4u.gif  Sveikinu naują dalyvę 4u.gif 

Ačiū

Sveikos, smagu matyti naują dalyvę mūsų gretose ir dar su tokia įdomia tema. Kadangi aš kitoje Aidos grupėje, tikiuosi nepyksi, kad schemutes nusikopijuosiu. Labai jau gražūs tie paveikslėliai, mielai kokį išsisiuvinėsiu.  mirksiukas.gif

Ačiū. Dėl schemučiu, tai žinoma thumbup.gif Linksmuolis Senis Šaltis thumbup.gif

FLorestina, graži jūra thumbup.gif

Darbelis jau pradėtas. Sakykit, kada tos pirmos trys savaitės baigias? Nenoriu vėluoti.
Ir keičiatės be jokios tvarkos - ta prasme nėra kažkokio nuoseklumo, kad pvz aš būtinai tam?
Ar nebus paskui sunku susigaudyti kas kieno dar nesiuvinėjęs?
Atsakyti
aš su savo Kalėdų seneliu. Galiu jau keistis clap.gif , kas nori iš Aidos 2 grupės 

bigsmile.gif liabai šauniai wub.gif
QUOTE(zuzanele @ 2010 05 30, 16:24)
Sveikutės 4u.gif
O jūs pasirašinėjat po darbais ar ne? Jei taip, ką rašot? Aš niekaip neapsisprendžiu g.gif

Ir dar ... Ką reikia išsiųsti keičiantis? Tą medžiagėlę ant kurios siuvinėjam ir ....? Ar viskas?

Pasirašynėjam, kaip kuri nori, man visai nereiks ax.gif

Keičiantis turi išsiųsti medžiagą ir jei nori kokius nors nurodymus mirksiukas.gif
QUOTE(Hipolipo @ 2010 05 30, 17:05)
Ačiū
Ačiū. Dėl schemučiu, tai žinoma thumbup.gif Linksmuolis Senis Šaltis thumbup.gif

FLorestina, graži jūra thumbup.gif

Darbelis jau pradėtas. Sakykit, kada tos pirmos trys savaitės baigias? Nenoriu vėluoti.
Ir keičiatės be jokios tvarkos - ta prasme nėra kažkokio nuoseklumo, kad pvz aš būtinai tam?

22dieną startavom, pabaiga birželio 12 diena

Siuntime nuoseklumo nėra, kurios pabaigė, tos ir keičiasi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 30 gegužės 2010 - 17:01
QUOTE(Hipolipo @ 2010 05 30, 17:05)

Manu, kad kiekviena gali pasižymėti pas save sąrašiuką, kam jau siuvinėjo, kam dar ne. smile.gif Ir jei fotografuosim procesus, tai ir taip bus jau aišku, kam siuvinėta. smile.gif
Atsakyti