QUOTE(Jurgiedra @ 2010 07 29, 12:05)
Labutis visoms virėjoms
Noriu paklausti: esu iš žemaitijos Rietavo turguje valgom labai skanius dešrainius, kuriuos kepa vietoje ta prasme dešrelė apsukama kažkokia tešla ir verdama riebaluose, gal kas darote ką panašaus ir turite receptuką
Pats greičiausias variantas - nusipirkti bemielės ar mielinės šaldytos tešlos (kokia jums labiau patinka), man arčiau dūšios mielinė

ir paprasčiausias pieniškas dešreles (o jei norisi, tai ir kt.rūšių) apsuki tos tešlos juostelėmis ir kepi

beje irgi kur nori - arba orkaitėj (man taip rodosi yra sveikiau, neprisigeria riebalų) arba įkaitintuose riebaluose (tipo fritiūrinėj)

ir viskas, skanauji

aš prie tokio patiekalo pateikiu šviežių daržovių, bet vaikai kažkaip dažniau nori pomidorų padažo
Papildyta:
QUOTE(*sweet* @ 2010 07 29, 10:50)
Ulė. gal gali nuoroda ikelti is kur si recepta pasiemei. Nes kiek bandziau ziureti, visur raso, kad seip kefyra sumaiso
aš manau, kad Ulė pateikė savo išbandytą receptuką ir praktiškai ištobulintą, tad nereiktų ieškoti sąsajų su kokiu nors kitu receptu

manau patys geriausi receptai, tai tie , kurie gimsta begaminant

kiekviena pagal save gali išbandyti receptą, jei nenorit kaitinti kefyri, tai ir nereikia

pilkit kokį turit