QUOTE(Monalyza @ 2010 08 02, 16:10)
Vertimas būtų maždaug toks:
Aguročių ir faršo vyniotinis
Reikės:
600 g faršo (kiauliena + jautiena),
1 svogūnas,
1 kiaušinis,
1-2 valg.šaukšt. majonezo,
druskos, pipirų,
3-4 nedideli aguročiai,
2 skilt.česnako,
100 g sūrio
Mėsos faršą sumaišyti su majonezu, kiaušiniu, svogūnu, druska ir pipirais. Aguročius nuplauti (jei aguročiai jauni, galima odos nelupti) ir supjaustyti 1 -1,5 cm pločio grižinėliais. Pasūdyti ir papipirinti
Iš mėsos nulipdyti mažų kotletukų, kad truputi paplojus, jie būtų aguročio griežinėlio dydžio.
Ant dvisluoksnės folijos sudėlioti vyniotinį: grižinėlis aguročio -> kotletukas->griežinėlis aguročio ->.....-> griežinėlis aguročio. Porciaji gaunasi maždaug 6 griežinėliai aguročio. Padarytus vyniotinius galima persmeigti mediniu pagaliuku, kad 100 proc. būt užtikrintai, jog jis neatsiklijuos. Paruoštą vyniotinį užpilti arbatiniu šaukšteliu augalinio aliejaus ir susukti į foliją. Kepti įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje ~ 30 40min. Paskui, atvyniojus foliją, vyniotinį apibarstyti tarkuotu sūriu bei kapotu česnaku ir dar dėti į orkaitę, kad apskrustų.
Visas procesas Monalyzos nuorodoje
Skaunaus
P.S. suintrigavo mane, rytoj ko gero gaminsiu pietums