Sveikos
Siandien MB gamino
Mesa kepta maise su darzovem
1. Mesa gerai apskrudinam keptuvej ant dideliausios ugnies, taip susidarys skani plutele, o viduj mesos sultys isliks.
Per ta laika kol srunda, pasiruosiam darzoves: Bulves, paprika, pievagrybiai, svogunas ir cesnakas neluptas, o tik traiskytas.

2. Sudedam apskrudusia mesa. Gabalai dideli. Uzrisam ir saunam i orkaite, temperatura minimali, apie 180 laipsniu (pas mane nerodo, tai tiksliai nezinau). Ir kepam apie 1.5val.

3. Pasidarom salotu. As dariau dvejas,
vienos: pekino kopustas, kopustas, pomidoras, prieskoniai, aliejus, actas

antros: balti ziediniai kopustai (kalafijorai), paprika, pievagrybiai, svogunu laiskai, actas, aliejus, prieskoniai

Ir finale jau duodam seimynai valgyt

serviruot nemoku graziai, bet stengiausi kiek pajegiau

Receptas nera imantrus, bet gal kam bus ideja vakarienei, ar pietums.