Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN - 12 dalis

[/quote]
bet sakot manes gali net nepriimti?
[/quote]

Geriau jau skambintis tiesiai į GN ir klausti. Tada bus viskas labai aišku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(santa_ @ 2010 07 01, 13:52)

bet sakot manes gali net nepriimti?

cia man atrodo kaip i kokia pamaina papulsi... Viena nestuke su tasem turejo pati nueiti i patologini, net nepadejo nesti, o ka kalbeti apie ratukus, vaizdas buvo graudus... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2010 06 30, 16:20)
Sveikutės mamulės, turiu klausimėlį neseniai gimdžiusioms:
kaip ten su tuo epidūriniu nuskausminimu? Reikia savo turėt? Ar gimdykloj taip ir pasako- nusipirk jei nori?
Kažkoks absurdas  doh.gif Savo ginės per paskutinį vizitą paklausiau ar į GN reikia atsivežt savo epidūrą, tai ji sakė jei reiktu būtu jai pramešę, kad nėštukes informuotu, o kadangi iš GN tokia informacija nepasiekė jos, o juk kasdien susisiekia dėl gimdžiusių, tai nereikia vežtis.
Nesuprantu.
Išeina taip, kad GN biznį varo su tuo epidūru g.gif

reikia epidura tureti savo, jau seniai ligoninems jo neskiria, net gyd.pasake, kad atsivezciau nes niekas neduos g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Robi @ 2010 06 30, 20:17)
sveikos  smile.gif
Noriu pasitikslintis, ar būtinai reikia atskiras tašes turėti? Jei aš viską susidėjau į vieną, tai ar mane išvarys lauks su ja g.gif

QUOTE(eLBė @ 2010 06 30, 20:34)
Gali ir isvaryti. Pas mus buvo atskiri krepsiai. Tai GIMDYKLOS krepsi liepe isnesti pasideti i saugojimo kamera. Kuo jis ten uzkliuvo - nezinau. Sportinis krepsys. Jo beveik ir nesimate, kai uz spinteles uzkisom, ale neitiko.

Geriau atskiras tureti 4u.gif . O isnest i saugykla ir mums liepe nereikalingus daiktus, nes nieko negali buti padeta ant zemes, nesvarbu ar tai didele tase, ar maža. O masinoj laikyt tai nei per kursus nei akusere gimdykloj nepatare, sake masinos prie GN labai užkliuna vagims. Pogimdyminiam viena akusere irgi prikibo, kai pamate daiktus ant zemes, primygtinai pareikalavo viska susidet i spintele doh.gif , kur ten gali tilpt, kai daiktu daug, tai mes už lovos (seimyninej palatoj, kur dvigules lovos) užslepem tongue.gif , kad tik i akis nekristu.
Atsakyti
QUOTE(looovely @ 2010 07 01, 09:57)
gal kuri mamyte zino ar reikia skambintis i GN ir registruotis,man 41 sav,tai gine israse siuntima,tiek klausimu iskilo,kad net pamirsau jos pasiklaust. smile.gif

jokia registracija nereikalinga, važiuoji tiesiai į priėmimo skyrių ax.gif
mane paguldė 41sav . į patologinį, Raubą padarė gimdos kaklelio masažą, naktį iškėlė į gimdyklą, ryte supau jau dukrytę wub.gif
Atsakyti

sveikos mamikes,
teko ir man sestadieni (06.26) pagimdyti vaikeli Klaipedos gimdymo namuose, na tikrai likau labai patenkinta, viskas liuks, gimdykla superine, kaip viesbuty, akusere superine,gydytoja irgi labai padejo, o po gimdymo, kad dovaneliu prinese, neraset, kad remejai tai atakuoja reklama:)sekmes visoms dar gimdysiancioms.
Atsakyti
QUOTE(Namastė @ 2010 07 02, 20:22)
sveikos mamikes,
teko ir man sestadieni (06.26) pagimdyti vaikeli Klaipedos gimdymo namuose, na tikrai likau labai patenkinta, viskas liuks, gimdykla superine, kaip viesbuty, akusere superine,gydytoja irgi labai padejo, o po gimdymo, kad dovaneliu prinese, neraset, kad remejai tai atakuoja reklama:)sekmes visoms dar gimdysiancioms.

jei ne paslaptis pas ka gimdei ir ar atsidekojai?
Atsakyti
Sveikos,
pirktume Jums neprireikusio epidūros rinkinuką Klaipėdoje mirksiukas.gif
į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Namastė @ 2010 07 02, 19:22)
sveikos mamikes,

Labai dziaugiuosi ir sveikinu 4u.gif
Ir man idomu kokia gydytoja tave priziurejo? ax.gif
Atsakyti
Sveikos
Iškilo klausimas: įdomu, kaip gydytojai žiūri į epidūrą? Ar jiems patogiau, kai jis naudojamas ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Robi @ 2010 07 03, 10:54)
Sveikos
Iškilo klausimas: įdomu, kaip gydytojai žiūri į epidūrą? Ar jiems patogiau, kai jis naudojamas ar ne?  g.gif

manyčiau jiems nesvarbu, čia tavo pačios patogumui. aišku, gal jiems ir geriau, kai tu mažiau klyki smile.gif nors iš kitos pusės, jie nesėdi šalia tavęs ir beto įpratę prie klykiančių gimdyvių. juolab epidūras leidžiamas iki tam tikro laiko, kad paskui būtum sąmoninga kai prasidės stūmimas.
Atsakyti
QUOTE(Robi @ 2010 07 03, 10:54)
Sveikos
Iškilo klausimas: įdomu, kaip gydytojai žiūri į epidūrą? Ar jiems patogiau, kai jis naudojamas ar ne?  g.gif

na bent mano gine sako turek del viso pikto epiduro rinkini, o ar panaudosi priklausys nuo situacijos...nes kiekvienai skirtingai gi tie skausmai ir istverimo lygis...
Atsakyti