Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN - 12 dalis

g.gif Kažkodėl aš galvoju, kad jiems geriau, kai viskas vyksta natūraliai, nes tik tuomet galima realiai įvertinti gimdyvės būklę.
Gimdžiau natūraliai du vaikus ir be jokių riksmų, mokėjau kontroliuoti skausmą. Vienu metu akušerė pagalvojo, kad man dingo sąrėmiai lotuliukas.gif Sakau, netrukdykite man medituoti lotuliukas.gif
Matyt reikėtų jų pačių klausti, kaip jiems geriau.
Atsakyti
kaip manot mamos jei as rytoj gulciausi i GN patologini kiek ilgai mane laikytu neskatine gimdymo? maziukas turejo gimti sekmadieni jau o vis nekuba, i patologini gultis nelabai noriu, jei mane ten pralaikys dar 5 dienas kokias tai geriau jau namuose buti.. kaip man pasielgti patarkit prasau blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2010 07 03, 14:01)
kaip manot mamos jei as rytoj gulciausi i GN patologini kiek ilgai mane laikytu neskatine gimdymo? maziukas turejo gimti sekmadieni jau o vis nekuba, i patologini gultis nelabai noriu, jei mane ten pralaikys dar 5 dienas kokias tai geriau jau namuose buti..  kaip man pasielgti patarkit prasau  blush2.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

siūlau gultis, visgi jau savaitė praėjo. manau koks Rauba pamasažuos ir pagimdysi mirksiukas.gif o beto bus saugiau, jei prasidės gimdymas, teliks nukeliaut į gimdyklą
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2010 07 03, 15:01)
kaip manot mamos jei as rytoj gulciausi i GN patologini kiek ilgai mane laikytu neskatine gimdymo? maziukas turejo gimti sekmadieni jau o vis nekuba, i patologini gultis nelabai noriu, jei mane ten pralaikys dar 5 dienas kokias tai geriau jau namuose buti..  kaip man pasielgti patarkit prasau  blush2.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai tavo ginė turėjo siuntimą duoti, nes savaitę pernešiojai. Mano ginė pasakė, jei tokia situacija, duodu siuntimą ir varai...
Atsakyti
aciu mamytes labai uz atsakymus, gulsiuos tada kaip ir patariate 4u.gif bet ar verta man sekmadieni vaziuoti ar laukti pirmadienio? jei ryt atsigulciau ar "darytu" su manim ka nors? nenoreciau dienos prarasti veltui, nes maza vaika namie turiu, vyras gryzo is uzsienio trumpam, noris pabuti...... smile.gif
Atsakyti

Aš sūnų pernešiojau 11dienų, tai kai jau savaitę buvau uždelsus gimdyt, ginė išrašė siuntimą. Aš tik sekančią dieną nuvažiavau, nepatinka ir man praleist be reikalo laiką ligoninėj. dvi dienas pragulėjau, jokie gimdos kaklelio masažai nepadėjo, tai Rauba sako, jei šiąnakt negimdai, ryte kerpam vandenis, tai iš tos baimės naktį pati gimdyt pradėjau lotuliukas.gif .
Atsakyti
gal zinote GN telefona? pasiskambinciau pasiklausti??? arba gal Raubai susukti? blush2.gif gal jis pasneketu? jei turit jo tel. gal galit i AZ parasyti?? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(šneider @ 2010 07 03, 15:47)
Aš sūnų pernešiojau 11dienų, tai kai jau savaitę buvau uždelsus gimdyt, ginė išrašė siuntimą. Aš tik sekančią dieną nuvažiavau, nepatinka ir man praleist be reikalo laiką ligoninėj. dvi dienas pragulėjau, jokie gimdos kaklelio masažai nepadėjo, tai Rauba sako, jei šiąnakt negimdai, ryte kerpam vandenis, tai iš tos baimės naktį pati gimdyt pradėjau  lotuliukas.gif .

man su pirmu taip pat buvo... thumbup.gif tikiuosi nelaikys manes ten 2 dienas be tikslo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2010 07 03, 15:50)
gal zinote GN telefona? pasiskambinciau pasiklausti??? arba gal Raubai susukti?  blush2.gif    gal jis pasneketu?  jei turit jo tel. gal galit i AZ parasyti?? 4u.gif
Papildyta:

man su pirmu taip pat buvo...  thumbup.gif      tikiuosi nelaikys manes ten 2 dienas be tikslo  doh.gif

Kažin ar visi daktarai dirba šiandien, jaučiu tik budintis bus. Ir aplamai juk keturios dienos išeiginės, manau visaas šventes tik budintys dirbs.
Atsakyti
QUOTE(Robi @ 2010 07 03, 10:54)
Sveikos
Iškilo klausimas: įdomu, kaip gydytojai žiūri į epidūrą? Ar jiems patogiau, kai jis naudojamas ar ne?  g.gif

Kai as patekau i gimdykla ir akusere paklause ar turiu nuskausminamuosius, sakiau kad turiu epidura, ji sako: tai gerai. Tada jai sakiau,kad ir per kursus mums sake, kad jis nera gerai, ir kad visi sako, kad geriau gimdyt naturaliai. Akuseres žodžiai buvo tokie: kas gali už tave nusprest kaip tau gimdyt, ir ar kentet skausmus ar ne, tuo labiau XXI amžiuje, kai yra budu palengvint visa tai. Veliau gydytoja klause akuseres ar turiu epidura, kai akusere pasake, kad taip, gydytoja irgi sake: tai labai gerai.
Beje po dvieju savaiciu drauge gimde, papuole matyt i kita pamaina, ten gydytoja pasake, kad nereikia naudot jokiu epiduru, nes kenkia kūdikiui. Tai manau cia kiekvienos gydytojos asmenine nuomone. Bet kaip as sakau, jei kartais neiseina pagimdyt ir tenka CP atlikt, tikrai neivienos nepjauna be narkozes, niekas tada nežiuri ar pakenks vaikui ar ne. As pati asmeniskai gavau tris dozes epiduro, nes 7valandas skatinamuosius lasino, o po to dar ir narkoze gavau, nes reikejo CP, bet kolkas pas dukryte jokiu blogumu nepastebejau ir tikiuos nepastebesiu

Kai mane gulde i patologini, tai terminas buvo savaite užsiteses, o tuo momentu kiek musu gulejo, tai ne vienai nelauke ilgiau kaip 10 dienu po termino. 9 dienom suejus visos keliavom pas Rauba masažiukui, bet kuriom nepadejo keliavom i gimdykla vandenu nuleidimui
Atsakyti
dėl epidūro, tai sveikatai jis nėra gerai, kaip ir bet kokie vaistai. Tik vieniems jie sukelia daugiau, kitiem mažiau komplikacijų ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2010 07 03, 16:51)
dėl epidūro, tai sveikatai jis nėra gerai, kaip ir bet kokie vaistai. Tik vieniems jie sukelia daugiau, kitiem mažiau komplikacijų ir pan.

mums per kursus akusere sake, kad komplikaciju epiduras nesukelia, komplikaciju gali tik anesteziologas sukelt, bet tokiu atveju jis turi but batsiuvys o ne anesteziologas (cia taip ta akusere sake biggrin.gif ) 4u.gif
Atsakyti
as kai dariausi epidura, tai man po jos iki vaikui sukako metukai taip stubura skaudejo, kai ilgiau tekdavo maziuka panesioti, kad nezinodavau kaip beissiriesti. ir dar dabar toj vietoj skauda, bet tik tada kai truputuka paspaudi ar kai vyras masaza daro. bet ir dabar epidura darysiu.. ax.gif smile.gif
Atsakyti