Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN - 12 dalis

As cia gal nelabai i tema parasysiu,bet noriu Jusu patarimo unsure.gif Visa nestuma lankiausi Vilniuje pas ginekologe,gimdyti turiu 07.24 taip iseina,kad dabar apie 37savaites nestuke.gif. Neseniai persikeliau gyventi i Plunge cia nuejus uzvakar pas gydytoja ji paziurejo echo ir pasake kad mano supainiotos datos tipo dabar man 39 savaites. schmoll.gif Vaikutis sedi teks Klaipedoj daryti CP,bet nieko nepaiskino nei kada vaziuoti,nei siuntimo dave. Sedziu ir blaiunu nezinau ka daryti. Gydytoja palinkejo gero gimdymo ir tiek. verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif Patarkit man ka nors,nes stogas vaziuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrrra @ 2010 07 03, 23:08)
As cia gal nelabai i tema parasysiu,bet noriu Jusu patarimo unsure.gif Visa nestuma lankiausi Vilniuje pas ginekologe,gimdyti turiu 07.24 taip iseina,kad dabar apie 37savaites nestuke.gif. Neseniai persikeliau gyventi i Plunge cia nuejus uzvakar pas gydytoja ji paziurejo echo ir pasake kad mano supainiotos datos tipo dabar man 39 savaites. schmoll.gif  Vaikutis sedi teks Klaipedoj daryti CP,bet nieko nepaiskino nei kada vaziuoti,nei siuntimo dave. Sedziu ir blaiunu nezinau ka daryti. Gydytoja palinkejo gero gimdymo ir tiek. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Patarkit man ka nors,nes stogas vaziuoja smile.gif

Labas.
Labai neatsakinga ginė papuolė. Nueik pas kitą ginekologą ir dar kartą tegul patikrina. Ir tikrai turėjo duoti siuntimą, jei jau liepė važiuoti į Klaipėdą g.gif
Beje, jei mėnesinės buvo reguliarios, tai gali pati pasiskaičiuoti gimdymo datą. Gal Vilniaus ginės nuomenys teisingesni, o leliukas turi laiko apsiversti.
Žodžiu, nepanikuok ir pasidomėk gerais ginekologais Plungėje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robi @ 2010 07 03, 23:26)
Labas.
Labai neatsakinga ginė papuolė. Nueik pas kitą ginekologą ir dar kartą tegul patikrina. Ir tikrai turėjo duoti siuntimą, jei jau liepė važiuoti į Klaipėdą  g.gif 
Beje, jei mėnesinės buvo reguliarios, tai gali pati pasiskaičiuoti gimdymo datą. Gal Vilniaus ginės nuomenys teisingesni, o leliukas turi laiko apsiversti.
Žodžiu, nepanikuok ir pasidomėk gerais ginekologais Plungėje.  smile.gif

Na ji pasake kai jau prasides gimdymo pozymiai tada vaziuok,bet jei pagal ja man 39 savaites tai nelauksiu gi iki galo menesio. Na vienu zodziu cirkas kazkoks lotuliukas.gif
Papildyta:
Rimtai kazkokia keista ginekologe,i kortele net neirase kad cezaris,tik kad sedmenine pirmeiga. Vienu zodziu reikejo geriau Vilniuj likti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2010 07 03, 22:06)
as kai dariausi epidura, tai man po jos iki vaikui sukako metukai taip stubura skaudejo, kai ilgiau tekdavo maziuka panesioti, kad nezinodavau kaip beissiriesti. ir dar dabar toj vietoj skauda, bet tik tada kai truputuka paspaudi ar kai vyras masaza daro. bet ir dabar epidura darysiu..  ax.gif  smile.gif

Man epidūrinis nuskausminimas yra darytas du kartus, pirmą kart be jokių pasekmių, o antrą kart gimdymo metu. Tai po gimdymo irgi skaudėjo nugarą, sunku buvo pasikelt iš gulimos padeties. Tai galvoju gal tie nugaros skausmai labiau būna dėl pačio nėštumo ir gimdymo nei dėl epidūro g.gif
Atsakyti
AS nuvaziuciau i Klaipeda ir pasitikrinciau, gimdymo namuose uzsiregistruok, tik pasiimk siuntima is vidaus daktaro,(nereikes moketi)ir paziures cia, tai paciai bus ramiau.As viena karta padariau klaida ,ir dabar reikalui esant net i pasaulio krasta vaziuociau susizinoti savo padeties.
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2010 07 04, 00:57)
Man epidūrinis nuskausminimas yra darytas du kartus, pirmą kart be jokių pasekmių, o antrą kart gimdymo metu. Tai po gimdymo irgi skaudėjo nugarą, sunku buvo pasikelt iš gulimos padeties. Tai galvoju gal tie nugaros skausmai labiau būna dėl pačio nėštumo ir gimdymo nei dėl epidūro  g.gif

nu net neisivaizduoju.. siaip gimdymas man buvo lengvas ir nestumas lengvas.. g.gif ka cia zinosi mirksiukas.gif o kai daro CP tai tokia pacia epidura leidzia ar kitaip kazkaip???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2010 07 04, 19:58)
nu net neisivaizduoju.. siaip gimdymas man buvo lengvas ir nestumas lengvas..  g.gif    ka cia zinosi  mirksiukas.gif    o kai daro CP tai tokia pacia epidura leidzia ar kitaip kazkaip????  g.gif

Anksčiau kiek domėjausi tai tą patį epidūrą darydavo, bet dabar kiek paskaitinėjau, tai mamos po CP parduoda nepanaudotą epidūrą, tai gal kažką kitą naudoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulea @ 2010 07 03, 11:42)
na bent mano gine sako turek del viso pikto epiduro rinkini, o ar panaudosi priklausys nuo situacijos...nes kiekvienai skirtingai gi tie skausmai ir istverimo lygis...

del viso pikto tureti epiduro rinkini, atrodo kad paskui nepanaudojusios namie galesim daktarais su juo zaist g.gif prisiperkam bereikalingu daiktu schmoll.gif galetu bent GN nepanaudotus supirkineti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(doviiliuke @ 2010 07 05, 11:01)
del viso pikto tureti epiduro rinkini, atrodo kad paskui nepanaudojusios namie galesim daktarais su juo zaist  g.gif prisiperkam bereikalingu daiktu  schmoll.gif galetu bent GN nepanaudotus supirkineti  blink.gif

na buna atevju, kad iskart is taves nuperka kai dar gimdykloj buni biggrin.gif o kad nepriima tai kazkaip turetu tvarkytis su tuo reikalu.... smile.gif na gerai, kad bent cia yra busimu mamyciu, kuriom gali pasiulyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai daro cezari, epidiuro nereikia. Reikia nusipirkti tada cezario rinkini operacijai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrrra @ 2010 07 03, 22:08)
As cia gal nelabai i tema parasysiu,bet noriu Jusu patarimo unsure.gif Visa nestuma lankiausi Vilniuje pas ginekologe,gimdyti turiu 07.24 taip iseina,kad dabar apie 37savaites nestuke.gif. Neseniai persikeliau gyventi i Plunge cia nuejus uzvakar pas gydytoja ji paziurejo echo ir pasake kad mano supainiotos datos tipo dabar man 39 savaites. schmoll.gif  Vaikutis sedi teks Klaipedoj daryti CP,bet nieko nepaiskino nei kada vaziuoti,nei siuntimo dave. Sedziu ir blaiunu nezinau ka daryti. Gydytoja palinkejo gero gimdymo ir tiek. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Patarkit man ka nors,nes stogas vaziuoja smile.gif

Sveika! Ir as esu is Plunges, bet konsultuotis visad vazineju i Klaipeda. Plungej nezinau normaliu ginekologu..

Patarciau kuo skubiau pasiimt siuntima is savo seimos gydytojo ir lekt i Klaipedos GN konsultacijai (su siuntimu nekainuoja). Apziures, jei reikes - susitarsi del CP.
Ir nepergyvenk, viskas bus gerai!!!!
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2010 07 05, 11:48)
Kai daro cezari, epidiuro nereikia. Reikia nusipirkti tada cezario rinkini operacijai. 4u.gif

O jei ekstrinis CP, tai veliau ta rinkini atpirkti galima? Nes, jei vyras bus darbe, tai man nieks nenubegs iki tos vaistines to rinkinio schmoll.gif
Atsakyti