QUOTE(kolege @ 2010 06 07, 21:41)
Sveikutes,
As gimdziau pries savaite, prasidejo nuo vandenu nubegimo, tai iklotu storuju prireike jau bevaziuojant i GN, vien vandenims sunaudojau 2 iklotus. Kai pagimdziau sesute uzdejo trecia. Kai jau pati atsikeliau, tai uzsidejau pampersus, asmeniskai man buvo kur kas patogiau su jais nei su iklotais.
Dregnu serveteliu prireike gimdykloje, kadangi leliukas gime padengtas "varske" ir akusere ji pries aprengdama nuvale, o jau pogimdyviniam sake serveteliu nenaudot tik ekstra atveju.
Galiu pasakyt, kad viskas buvo liuks, darbuotojai geri tiek gimdykloj, tiek pogimdyviniam, elgesi labai maloniai, daug padejo ir tikrai neteko matyt surugusiu veidu ar girdet bambejimu. Sunieko nesitariau, niekam nemokejau.
Nepatogumai buvo: patalyne, del kurios iskart ispejo kad nekeis, tai teko gulet suteptoje ir dar termometra paprase atsinesti savo. Skurdus tie musu KGN.
Kad jau patalynes neisgali pakeist, tai ziauru. Zmogus, kaip koks nevala turi gulet suteptoje
Del termometro, tai musu tik paklause ar turim, pasakiau, kad ne, tai neliepe savo atsinest, o patys vis duodavo. Beje, ir recepta nuskausminamiesiems (man buvo CP), tik po paros israse, iki tol leido savus vaistus (paklausdavo ar turiu savo vaistu, pasakydavau, kad ne, tai ir atsinesdavo). Gal todel, kad visiems $ i kisene kamsem.
Beje, gulejau 3 paras, tai daug pamainu pasikeite. Pirmoms 2-iem akuserem Mb i kisene idejo. Viskas buvo ok. Trecia karta pasikeitus pamainai, nusprendem, kad uzteks cia islaidauti. Ir ka sau manot. Kaip tik ta karta jau gavau recepta nuskausminamiesiems. As is lovos nepakylu del skausmo, MB nubego i vaistine vaistu nupirkt, kad suleistu, o cia rytinis vaiko prausimas. Akusere atejo, vaika isrenge, nuprause ir paliko man paciai apsirengt, o as is lovos islipt negaliu

O dvi ankstesnes akuseres pacios paklausdavo ar aprengt vaika, ar patys apsirengsim.
Parbego MB is vaistines, sakau, nieko nebus, duok ir tai i kisene.