Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta

QUOTE(Nakviša @ 2010 07 19, 14:24)
Dabar visoms neščioms nepilnametėms pakabinkime po medalį ir pastatykime po paminklą, kokios jos didvyrės.
Juk tiek jūs, tiek ji pačios kaltos dėl to, kad pastojote besimokydamos mokykloje.
Hormonai baisiai siautė? Potraukis atsirado? Tai jei potraukis atsiranda pas mažamečius, tai irgi traktuosime, kad normalų ir natūralų dalyką?

susikurkit kitą temą ir ten karškit kailį mums biggrin.gif o mums labai gerai gyvenasi tarp kitko,va matote Juraciux jau trečią lelių gimdo ir gyvenimu nesiskundžia,čia tik jums viskas labai blogai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 07 19, 14:05)
susikurkit kitą temą ir ten karškit kailį mums biggrin.gif  o mums labai gerai gyvenasi tarp kitko,va matote Juraciux jau trečią lelių gimdo ir gyvenimu nesiskundžia,čia tik jums viskas labai blogai atrodo biggrin.gif

Karšt kailio aš jums tikrai neisruošiu, ne mano daržas ir ne mano pupos.Kaip pasiklosit - taip ir išsimiegosit.
Man blogai niekas neatrodo, aš tik teigiu, kad puikiai surpantu anytą ir nelabai suprantu, kaip ir dėl ko turi įsižeidinėti marčios. Todėl, kad tiesą į akis išsakė? kad nepaglostė ir ant pjedestalo neužlaipino? Kad kojų nebūčiuoja? Aš ko gero ir prie sūnaus ir prie marčios dar ne tokią nuomonę bučiau atviru tekstu išreiškusi, kuri ir yra MANO asmeninė nuomonė.
Galiu atviru tekstu pasakyti, kad tokios merginos (tame tarpe ir jūs) yra naivios, jaunos, durnos mergaitės, kurios nebuvo įskiepyta savigarba, kurios galvoja, kad didžiausias meilės įrodymas vyrui yra pasimylėjimas. Ir tai yra didelis neatsakingumas tiek iš merginos, tiek iš vaikino pusės. Kaip jau kažkur minėjau, aš puikiai matau kokios merginos sukasi apie mano sūnų: vienomis žaviuosi, su kitom pageidaučiau, kad vaikis nesusitikinėtų. Dar dėl kelių pasakiau, kad namuose nepageidauju jų matyti. Mano sūnus paauglys, todėl labai puikiai žinau, kad visko gali būti, tik viskas priklauso nuo merginos ir vaikino santykių, kaip jie vienas kitą priima, kaip jie vienas į kitą žiūri.
O gyvenimu ir aš nesiskundžiu, tai yra jos ir jūsų gyvenimai. Aš kurių savo kelią ir gyvenimą.

P.S. Visiškai nesižaviu idėja, kad yra tikimybė tapti močiute. Mano laimei esu "pagyvenusi gimdyvė" ir sūnus mato savo akimis, kokie vaikai būna ir kas yra lytynių santykių "pasekmė".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 19 liepos 2010 - 14:37
QUOTE(Nakviša @ 2010 07 19, 15:35)
Karšt kailio aš jums tikrai neisruošiu, ne mano daržas ir ne mano pupos.Kaip pasiklosit - taip ir išsimiegosit.
Man blogai niekas neatrodo, aš tik teigiu, kad puikiai surpantu anytą ir nelabai suprantu, kaip ir dėl ko turi įsižeidinėti marčios. Todėl, kad tiesą į akis išsakė? kad nepaglostė ir ant pjedestalo neužlaipino? Kad kojų nebūčiuoja? Aš ko gero ir prie sūnaus ir prie marčios dar ne tokią nuomonę bučiau atviru tekstu išreiškusi, kuri ir yra MANO asmeninė nuomonė.
Galiu atviru tekstu pasakyti, kad tokios merginos (tame tarpe ir jūs) yra naivios, jaunos, durnos mergaitės, kurios nebuvo įskiepyta savigarba, kurios galvoja, kad didžiausias meilės įrodymas vyrui yra pasimylėjimas. Ir tai yra didelis neatsakingumas tiek iš merginos, tiek iš vaikino pusės. Kaip jau kažkur minėjau, aš puikiai matau kokios merginos sukasi apie mano sūnų: vienomis žaviuosi, su kitom pageidaučiau, kad vaikis nesusitikinėtų. Dar dėl kelių pasakiau, kad namuose nepageidauju jų matyti. Mano sūnus paauglys, todėl labai puikiai žinau, kad visko gali būti, tik viskas priklauso nuo merginos ir vaikino santykių, kaip jie vienas kitą priima, kaip jie vienas į kitą žiūri.
O gyvenimu ir aš nesiskundžiu, tai yra jos ir jūsų gyvenimai. Aš kurių savo kelią ir gyvenimą.

P.S. Visiškai nesižaviu idėja, kad yra tikimybė tapti močiute. Mano laimei esu "pagyvenusi gimdyvė" ir sūnus mato savo akimis, kokie vaikai būna ir kas yra lytynių santykių "pasekmė".

nekarskit kailio mergaitems wink.gif net neabejoju jog mamaites ju nepagloste. ir vargo porcija savo gavo wink.gif

lai kiekvienas gyvena savo gyvenima 4u.gif

p.s. tema apie anytas o ne apie akstyva nestuma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2010 07 19, 14:46)
nekarskit kailio mergaitems wink.gif net neabejoju jog mamaites ju nepagloste. ir vargo porcija savo gavo wink.gif
lai kiekvienas gyvena savo gyvenima  4u.gif
p.s. tema apie anytas o ne apie akstyva nestuma  blush2.gif

O kam karšti kailį mergaitėms? Sūnus atsiimtų už tai, kad kiša ten kur kišti dar jam nereikia. Jei jau smegenis spaudžia - nusismaukyti gali, grubiai tariant.
Šiuo atveju aų iųsakau savo piziciją, kaip būsima anyta, kuri bus velnio nešta ir pamesta.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2010 07 19, 16:00)
O kam karšti kailį mergaitėms? Sūnus atsiimtų už tai, kad kiša ten kur kišti dar jam nereikia. Jei jau smegenis spaudžia - nusismaukyti gali, grubiai tariant.
Šiuo atveju aų iųsakau savo piziciją, kaip būsima anyta, kuri bus velnio nešta ir pamesta.

tai ir auklekit savo SUNUS, kad tokios a le blogos ir jaunos nėščios marčios namo neparvestu lotuliukas.gif o ne forume savo tiesas skleiskit
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2010 07 19, 16:29)
tai ir auklekit savo SUNUS, kad tokios a le blogos ir jaunos nėščios marčios namo neparvestu lotuliukas.gif o ne forume savo tiesas skleiskit

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikrai,geriau tegu neparveda.....
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2010 07 19, 16:29)

As tai del Nakvisos sunaus nepergyvenu, turint tokia mama viskas tvarkoj bus. Kaip Chiuchiundra sake "nepriziurimi vaikai skesta baloje", Nakvisai tai neaktualu. Bet jums reik susimastyti, pries nuridinejant oponentui, kiek ir kur savo tiesas gali jis skleisti. Tai jau ne jusu reiklas.
Atsakyti
QUOTE(nightfly @ 2010 07 19, 13:44)
Turiu Busima anyta, kuri manes kotais labai jau nemegsta

Tiesio nekreipti demesio cool.gif Nores bendrauti, bendraus, o jei nenores - nieko tu nepadarysi. Verskis per galva, vistiek bloga busi. Puikiai tave suprantu, nes manoji anyta, kokiu reta, tiesa sakant negalvojau, kad man kada gyvenime taip nutiks biggrin.gif Daug reikejo laiko, kad priprasciau jos skaudzius zodzius, poelgius neimti taip giliai i sirdi... Jei trumpai, tai mano anyta yra vienintele ir nepakartojama moteris, kuri turi dalyvauti savo sunaus gyvenime, o moterys, ateinancios i sunaus gyvenima paskutines k ***os. Jis turi klausyti tik mamos nuomones, skambinti jai po kelis kartus per diena, ir isvis butu idealu, kad su ja visalaik gyventu. Jam apie mane meluoja, prisneka kazkokiu nesamoniu, ka as neva sakiau ir tt. As su ja niekada nesikoliojau, visuomet mandagiai snekejau, nors ir varydavo, o dabar sau pasakiau,jei ji nenori graziai su manim bendraut, kodel as turiu buti zeminama (nes kai nuvaziuojam, kalba su manim zaibuodama ir tt). Neskaitant to, kad jos giminei as apibudinta kaip monstras, grieztai manes nekviecia i ju balius, kad niekas nepabendrautu su manim ir jos melais tiketu biggrin.gif O Lietuvele mazas krastas, viskas juk ateina iki mano ausu doh.gif Ji net ligas issigalvoja, kad tik sunus pas ja griztu vienas gyventi. Nu zodziu, is sono net nesitiki, bet kai pats savo kailiu patiri, tai.. doh.gif Dabar issigalvojo kazkokia nesamone, kad nuo manes atsiribojo, nors pati mano namuose sukele skandala, kai buvo mano mama, o maniskiui pasake, kad as ja uzsipuoliau ir isvariau is namu. Nu, virsune blink.gif

As is savo puses padariau VISKA, bet to tikrai neuzteko... Galiausiai pasakiau vyrui: jei ji kada uzsinores normaliai bendrauti, as visuomet busiu uz, maloniai ja priimsiu ir niekada nepriminsiu, ka yra pasakius ar padarius. Ji yra jo mama ir as ja gerbiu. Bet jei ji atvaziuos tam, kad skandalus kelti, ar dar ka nors, tai atsiprasau, as suaugusi nepriklausoma moteris ir neprivalau buti zeminama 4u.gif

Atsiprasau, kad tiek prirasiau, bet nors biski issiliejau blush2.gif
Atsakyti
O čia rašo tik tos, kurios turi blogas anytas??? smile.gif
Aš savąja galiu tik girtis-viską dėl mūsų šeimos padarytų, rūpinasi, bet kada galim į ją kreiptis, o mane myli kaip tikrą dukrą. Vaikeli, tu man tas pats, kaip ir mano sūnus-čia jos žodžiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __snowflake: 19 liepos 2010 - 15:58
QUOTE(__snowflake @ 2010 07 19, 16:57)
Aš savąja galiu tik girtis-viską dėl mūsų šeimos padarytų, rūpinasi, bet kada galim į ją kreiptis, o mane myli kaip tikrą dukrą. Vaikeli, tu man tas pats, kaip ir mano sūnus-čia jos žodžiai.

Labai nuosirdziai linkiu, kad tokie santykiai visuomet ir isliktu wub.gif

P.S. mano mama yra tokia man ir mano MB 4u.gif
Atsakyti
Mano pusseserės anyta irgi pradžioje negeresnė buvo. doh.gif
Mergina irgi nepilnametė pastojo, susituokė, o anyta per visą miestą skalambijo kokią marčią gavo. Kad be mokslo, tik su triusikėliais atėjo (na, teta tikrai nepasiturinčiai gyveno ir viena pusseserę augino). Bet ar būtina visam miestui tai skleisti. doh.gif
Na, pusseserė nelabai kreipė dėmesį į ją, nes su uošviu labai puikiai sutarė. Susilaukė antro vaiko, o ir anyta ramesnė pasidarė, nes mato, kad gerai sugyvena ir sutaria. Labai myli antrą jų vaiką, savo anūkę, lepina daug labiau, nei kitus savo anūkus. Suprojektavo porai namą. Susitinka dažniausiai per šventes, nors ir gyvena vos per porą gatvių vieni nuo kitų. smile.gif Tiesiog anyta turi darbą, turi draugų, turi savų reiklų smile.gif

Taip, kad viskas susitvarko. O jei jau taip blogai, juk niekas neverčia bendrauti. Na, nevažiuokit ir per šventes jeigu jau taip nemalonu. Važiuokit pas savo tėvus mirksiukas.gif Kas gi čia tokio?
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2010 07 19, 15:29)

1. Savo sūnumis aš jau pasirūpinsiu.
2. Forumas yra vieša vieta, kur aš turiu pilną teisę išreikšti savo nuomonę vienu ar kitu klausimu. Mano nuomonė neprivalo jums patikti.

Papildyta:
QUOTE(skorpee @ 2010 07 19, 15:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tikrai,geriau tegu neparveda.....

Jums juokinga? Papasakokite kurioje vietoje jums taip juokinga?
Tarkim, darom prielaidą. Paišdykavo vaikinukas su mergina. Mergina apstojo, vaikinukas sako - nenoriu aš tavęs vesti (dėl n+1 priežasčių).
Ką gausit iš vaikino? Išlaikymą vaikui ir duok Dieve savaitgalinius pasimatymus. O gyventi su vaiku visą likusį gyvenimą teks merginai.
Atsakyti