Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta

QUOTE(Lelyna @ 2010 08 08, 20:27)
O tu siaubeli,kokiu slyksciu bobu siais laikais privise...  blink.gif Zmogus pasipasakoti,issipasakoti,pasiguosti nori,o cia kaip tik galima daugiau issidergti bando blink.gif Nepatinka,kas ignoruokite!  mirksiukas.gif  Gal pas jus kas seimoj,ar siaip galvose negerai,kad savo nervus,nerislias mintis,nesuprantant situacijos isliejat cia ant nieko deto zmogaus?  g.gif
Baisu net ka bandyt sakyt,uzsipuls,kaip nekastruotos kates....  doh.gif  Palaikau juraciuxzx,tik patarciau maziau aiskintis cia visokioms "svenciausioms motinoms terezoms",kurios ar taip,ar taip yra geriausios,teisingiausios,protingiausios...ir t.t...I save nepasiziuri,tik kitus kritikuot moka...  doh.gif Eikit vaiku priziuret,"SUPERMAMOS"o ne karksekit,apkalbinekit ir mokykit gyventi ...  biggrin.gif

Juokiasi puodas, kad katilas juodas lotuliukas.gif

Labiausiai patinka tokio pobudzio postai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 08 09, 16:53)
Juokiasi puodas, kad katilas juodas  lotuliukas.gif

Labiausiai patinka tokio pobudzio postai  thumbup.gif

Ypač kaltinimai minčių padrikumu ir jų dėstymo nerišlumu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neverk, mama: 09 rugpjūčio 2010 - 16:52
QUOTE(Žilinskienė @ 2010 08 08, 21:22)
gali ir dar kaip gali žmogus tobulėti, net jei jo veiklą apibūdinti paimami žodžiai- šeima ir darbas. Šeima, sociumas moko pakantumo ir į tai įeina labai dau dalykų- ir girdėjimas, ir supratimas, ir atjauta, ir pažinimas. Tai neišvengiama. Ir dauybė asmeninų savybių kkurias savyje nuolat tobulini ir mokai, rodai pavyzdį šalia esantiems. Šeima ne reiškinys- šeima yra darinys. Maža bendruomenė.
Darbas. JEi darbe sieki ne tik pripažinimo, bet svarbiausia pažinimo- tobulėjimui ribų nebus. Ar teko ką nors girdėti apie mokslininkus, mokslinių tyrimų institutus, akademijas. Savas, susikurtas ir ilai tveriantis verslas iri yra tam tikra prasme akademija. Kiek ten visko tenka patirti , o ypač Lietuvoj. Išgyvenimo menas. O meninikui kas yra darbas? Tai ne tik gyvenimo būdas, tai apskritai apima daug daugiau nei žodžiais galima išreikšti.
Taip gyvenimo surėdyta, kad gali tik į priekį judėti. Vietoj niekas nestovi. Šeimos sukūrimas nėra vien tik noras pratęsti giminę. Vien toku noru vadovaudamiesi paaugliai kaupia seksualinę patirtį. O šeip, kūrimas tai yra perėjimas iš vieno lygmens(žemesnio) į kitą lygmenį - aukštesnį. aukštesni jausmai, aukštesni santykiai ir kokybiškai kitas lygmuo.

Jus norit pasakyti, kad zmogus negali degraduoti, visi veiksmai veda link evoliucionavimo?
Seima, kaip toks statusas, nera vertybe, didejantis skyrybu kiekis tai vaizdziai demonstruoja, ja daro vertybe zmones, ju mintys, siekiai, motyvai. Juk niekas neduos garantiju, kad jie visi sviesus, dvasingi.

Neisivaizduoju dvi viena su kita besibarancias moterytes, su dvasingais veidais, na nesideraina. Ar rietenas galima sieti su harmonija...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 09 rugpjūčio 2010 - 18:18
Pradejot aukstom materijom kalbet..ir seip kalbat pavirsutiniskai,kai tokia tema konkreciai neliecia ,tai daug galima prikalbet,bet susimastykit ,kad zmones raso ne seipsau ,ne del jusu ,jog jus galetumet pasigincit ir pasisemtumet neigiamos energijos.Man uzknisa kaip ir taip sunku su tom anytom ,dar cia profesores teorijas isvedineja ir bet kokio pazicijoj uztaria anytas
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2010 08 09, 20:15)
Pradejot aukstom materijom kalbet..ir seip kalbat pavirsutiniskai,kai tokia tema konkreciai neliecia ,tai daug galima prikalbet,bet susimastykit ,kad zmones raso ne seipsau ,ne del jusu ,jog jus galetumet pasigincit ir pasisemtumet neigiamos energijos.Man uzknisa kaip ir taip sunku su tom anytom ,dar cia profesores teorijas isvedineja ir bet kokio pazicijoj uztaria anytas

Aciu, aciu, kam tos geles bis.gif

Sakot uztaria, tuomet jus akla.
Nevisiem gi pamazgas pilti ir oponentus aptarineti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 09 rugpjūčio 2010 - 19:47
Seip kas liecia santykius tarp anytos ir marcios,geriau neaptarinet,nes dar daugiau nervu bus,as po truputi stengiuosi uzmirsti ,nebeimt i galva as su ja nebendrauju...Jei dabar gali buti daug sunkiau negu man...paprasciausiai lazda turi du galus,neuzilgo jei gali graza pareit uz visus poelgius...

Moonte gerai kad pripazystat lotuliukas.gif nes seip niekam neadresavau konkreciai
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 08 09, 19:10)
Jus norit pasakyti, kad zmogus negali degraduoti, visi veiksmai veda link evoliucionavimo?
..

tiesio pradedu suprasti,, kad jūs nemokate skaityti. Rodos
aiškiai pirmu sakiniu sakau, kad ir darbe ir šeimoje gali žmogus tobulėti.
O jūs man atsakinėjat į tai ko aš net nesakiau bigsmile.gif ir net minty neturėjau.
Atsakyti
QUOTE(Žilinskienė @ 2010 08 11, 08:11)
tiesio pradedu suprasti,, kad jūs nemokate skaityti. Rodos
  aiškiai pirmu sakiniu sakau, kad ir darbe ir šeimoje gali žmogus tobulėti.
O jūs man atsakinėjat į tai ko aš net nesakiau bigsmile.gif ir net minty neturėjau.

Siaip, klausimo gale, kiek as zinau, statomas klausukas. Ka ir padriau.

Kita vertus, manau, kad gerbiantis oponenta zmogus, negali apsiriboti vien klausimu, neargumentuodamas savo pozicijos, del kokiu priezasciu iskilo jam klausimai. Ganetinai viskas elementaru.

O klausimas taip ir liko neatsakytas...
Dekui, eilini karta, uz mano savybiu ivertinima. Man to daryti nereikia, jus pati savo isvadom save atestuojate, tai taikoma ir man, lai isvadas daro kiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 11 rugpjūčio 2010 - 07:52
QUOTE(Vilusa @ 2010 06 09, 18:00)
Vyras pastebi, pyksta ir pasako motinai... bet pas juos tokie santykiai, kad sūnelis rėkia ant motinos, ir negražiais žodžiais išvadina, o motina - viso to negirdi, nereaguoja niekaip - ir -- toliau daro tą pati... Pas juos konstruktyvios diskusijos nėra, kiekvienas teisus - ir vsio, tik motina visada dėl akių sūnui nusileidžia. Deja, tą bendravimo modelį MB atsinešė ir į mūsų šeimą, t.y. - tik jis vienas teisus, protingas, o visi kiti - debilai ir idiotai...

jetau, kokia pažįstama situacija.

įsikišau...gal ne laiku, bet gal neišvysit, man ir kaip čia pasakius, nuskilo bigsmile.gif
Atsakyti
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 08 12, 16:29)
jetau, kokia pažįstama situacija.

įsikišau...gal ne laiku, bet gal neišvysit, man ir kaip čia pasakius, nuskilo  bigsmile.gif

... biggrin.gif mano diedas brolio neturi, bet teko pastebėti, kad kokių šeimos modelių yra aplinkui ne vienas ir ne du...
Užuojauta, laikykis 4u.gif
Atsakyti
Koks skirtumas jeigu ir blogi santykiai nereikia juk su ja gyventi g.gif

Mes gerai sutariame su anyta thumbup.gif
Atsakyti