QUOTE(otnesakysiu @ 2011 03 22, 00:29)
gal kas turi kokių patarimų, kaip atverti draugui akis, kad pradėtų matyti, ką išdarinėja jo idealioji mamytė? Jei ką užsimenu, kad ji mane skaudina su savo intrigomis, visada puola ginti mamą, o aš viską išsigalvoju ir sureikšminu... Gal kam pavyko ši sunki misija? Bijau, kad ji mus ir išskirs vieną dieną...
Nepapasakoji nieko konkretaus, gal vyras visai teisus ir tu viską perdedi. Vyrai šaltesnio mąstymo, mažiau vadovaujasi emocijom, viską vertina racionaliai ir galbūt situaciją mato blaiviau.
BET...jeigu tu tikrai kenti nuo anytos ir situacijos nehiperbolizuoji, tai patarimas yra vienas - bėk nuo to vyro, tos bobos ir apskritai tos šeimos kuo toliau. Džiaukis, kad dar nesusituokę ir nesusigadinai sau gyvenimas. Tavo baimė, kad ji jus išskirs - visai pagrįsta. Jai nebūtina suregzti jūsų skyrybų plano, paprasčiausiai užtenka to, kad jūs su draugu/vyru nuolatos pyksitės, aiškinsitės, konfliktuosit dėl jos: jis ją užstos, jūs liksit nesuprasta, nusivylusi, galiausiai atsibos nuolatiniai kivirčai ir kuris nors trenks durimis...
O apskritai, tai 99 proc. atveju bėda yra ne anytose, o jų sūnuose - mūsų vyruose. Tikras vyras gyvenimą šeimai gadinančią savo mamytę gražiuoju ar piktuoju pastatys į vietą, atsiribos nuo visokių intrigų, apkalbų ir t.t., ir toliau panašių problemų nespręsit niekada. Jei ją į vietą statyti bandysite tik jūs viena, greičiausiai liksite pralaimėtoja. Blogai, kai vyras palaiko mamą, o ne savo žmoną; ne ką geriau, jei jis bando persiplėšti laviruodamas ir bandydamas įtikti abiems. Klausiate, kaip atverti draugui akis? Jei realių problemų nemato jau dabar, neapgaudinėkite savęs ir pripažinkit, kad greičiausiai tų akių niekada jam ir neatversite. Jei tai būčiau pati supratusi laiku, turbūt mano gyvenimas būtų susiklostęs kitaip.
Nesistenkit akių atverti vyrui, atverkit jas SAU: kam jums reikalinga mazgotė, o ne vyras? Žmonės nesikeičia - nei vyras, nei juolab anyta. Ar tokio gyvenimo norite?