Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta

QUOTE(Reika @ 2011 05 04, 13:58)
Tau zinoma noretusi,akd ji visus savo pinigus tavo vaikui leistu, bet deja,ji nera toks zmogus,na nevisiem lemta myleti vaikus, vienus jie erzina ir taskas.

Nereikia man jos pinigų, esam abu dirbantys,ne iš socialinių pašalpų gyvenam.Išsilaikom patys, išlaikom ir vaiką ir antrą sugebėsim išlaikyti, badu mirčiau,bet neičiau pas ją skolintis pinigų...

O tai kad per 4 metus tik du kartus aplankė, nieko nepasako g.gif Gaila pinigų, juk ant kelio 20 lt reiks išleisti....
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2011 05 04, 14:13)
Nereikia man jos pinigų, esam abu dirbantys,ne iš socialinių pašalpų gyvenam.Išsilaikom patys, išlaikom ir vaiką ir antrą sugebėsim išlaikyti, badu mirčiau,bet neičiau pas ją skolintis pinigų...
O tai kad per 4  metus tik du kartus aplankė, nieko nepasako g.gif Gaila pinigų, juk ant kelio 20 lt reiks išleisti....

badu mirtum nesiskolintum, bet jei vaikai badu mrtu lektum skolintis.

nors visko buna, as va visiskai negerbiu savo seneles,nes mano seima sunkiai vertesi badavo,o senele net 1lt nepasiule,net bulviu is kaimo nedave,oj ne smile.gif
todel mama savo begalo palaikau,kai ja giminaiciai puola ale kokia ji bloga dukte nesirupina mama.As tikrai nemanau,akd mama reik gerbti zu tai,kad pagimde, jei jau taip tai vaikai turetu vergauti ant senatves mamoms,kurios juos ismete tiesiog.

Realiai as esu uz ta pasakyma,kai sauksi taip atsilieps,todel jei buvai nieksas,nesitikek ant senatves stiklines vandens. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 04 gegužės 2011 - 13:31
QUOTE(Reika @ 2011 05 04, 14:30)
badu mirtum nesiskolintum, bet jei vaikai badu mrtu lektum skolintis.

Realiai as esu uz ta pasakyma,kai sauksi taip atsilieps,todel jei buvai nieksas,nesitikek ant senatves stiklines vandens. blush2.gif

1.Eičiau pas kaimyną, juk sakoma, geriau geras kaimynas, nei giminaitis, arba į sms credit lotuliukas.gif Ne, juokauju lotuliukas.gif Dėl vaikų mamos viską padarytų...
2. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doliux: 09 birželio 2011 - 14:43
Pas mane tai situacija tokia nei mes pykstames nei ka visada jauciau jei pagarba,nors yra buve oi visko....bet matomai tevai mane taip isauklejo kad as viska greit pamirstu ir tiesiog nusileidziu.kadangi mes gyvenam uk stengiausi visada vyrui priminti jam brangiu ir mylimu zmoniu gimimo dienas ir t.t bet vat zinokit paskutinis ivykis tiesiog kardinaliai pakeite viska nezinau gal ziauriu o gal ne bet sakiau daugiau nenusileisiu uzteks man as manau kad ir as per 6metus gyvendama su jos sunumi nusipelniau pagarbos.Buvome grize kaip tik is uk i lt ir cia po 5 dienu buvo vyro sesers gimtadienis nuvaziamom pasveikinom o po keliu dienu ir mano gimtadienis ir va nesulaukiau ne skambucio,zinokit tiesiog buvo skaudu......6 metai ir kaip pagalvoji tik karta sugebeta pasveikintis per visus tuos metus.nezinau ar cia as dabar gerai darau ar ne bet tiesiog nustojau bendrauti grizus i lt net nesiruosiu vaziuoti ten,nebeprimenu vyrui nei ju gimtadieniu nei ka tiesiog atsiribojau vienintelis dalykas tai bendravimas su anuku ir daugiau nieko net kai skambina i skype as nebekeliu.pasakiau ir savo kad daugiau nenoriu su jais bendrauti ir jis man pasake tik tiek jei reikes jis mane uztars kadangi taip negali elgtis jis pats mato kad tiesiog as visada esu lyg atstumta.vienintelis del ko dziaugiuosi kad gyvenu toli ir nereikia matytis daznai.patarkit ar gerai elgiuosi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dolila2 @ 2011 06 09, 15:48)
Pas mane tai situacija tokia nei mes pykstames nei ka visada jauciau jei pagarba,nors yra buve oi visko....bet matomai tevai mane taip isauklejo kad as viska greit pamirstu ir tiesiog nusileidziu.kadangi mes gyvenam uk stengiausi visada vyrui priminti jam brangiu ir mylimu zmoniu gimimo dienas ir t.t bet vat zinokit paskutinis ivykis tiesiog kardinaliai pakeite viska nezinau gal ziauriu o gal ne bet sakiau daugiau nenusileisiu uzteks man as manau kad ir as per 6metus gyvendama su jos sunumi nusipelniau pagarbos.Buvome grize kaip tik is uk i lt ir cia po 5 dienu buvo vyro sesers gimtadienis nuvaziamom pasveikinom o po keliu dienu ir mano gimtadienis  ir va nesulaukiau ne skambucio,zinokit tiesiog buvo skaudu......6 metai ir kaip pagalvoji tik karta sugebeta pasveikintis per visus tuos metus.nezinau ar cia as dabar gerai darau ar ne bet tiesiog nustojau bendrauti grizus i lt net nesiruosiu vaziuoti ten,nebeprimenu vyrui nei ju gimtadieniu nei ka tiesiog atsiribojau vienintelis dalykas tai bendravimas su anuku ir daugiau nieko net kai skambina i skype as nebekeliu.pasakiau ir savo kad daugiau nenoriu su jais bendrauti ir jis man pasake tik tiek jei reikes jis mane uztars kadangi taip negali elgtis jis pats mato kad tiesiog as visada esu lyg atstumta.vienintelis del ko dziaugiuosi kad gyvenu toli ir nereikia matytis daznai.patarkit ar gerai elgiuosi. unsure.gif

pilnai tave suprantum. as su MB esu jau 7m. ir nei karto anyta manes nepasveikino su gimtadieniu. Seniau siektiek pykdavau, o dabar jau demesio nebekreipiu, tik MB pasakiau kaip jinai su manim elgesi taip ir as su ja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2011 06 09, 16:56)
pilnai tave suprantum. as su MB esu jau 7m. ir nei karto anyta manes nepasveikino su gimtadieniu. Seniau siektiek pykdavau, o dabar jau demesio nebekreipiu, tik MB pasakiau kaip jinai su manim elgesi taip ir as su ja mirksiukas.gif

As ir manau kad tiesiog reikia elgtis taip kaip su tavim elgias patikek manau yra tikrai zmoniu mylinciu ir gerbianciu tave labiau nei ji tiesiog elkis taip kaip tau geriau ir tikrai nesitikek kad jei jau nebendrausi kad kazkas pasikeis kad ji kazka supras taip manau kad nebuna.As pati anksciau ir pykdavau kad nepasveikina manes kad atrodo vengia bendrauti o dabar priratau.Vertinu myliu ir gerbiu tik tuos kurie tai pat elgiasi ir su manim ir taskas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doliux: 09 birželio 2011 - 17:06
Ar siam pasauly kas be nuodemes, sakyk?
Kodel gi be demes tik rodomes sakyk?
As blogas, o tu man uz tai piktu atmoki,
Ar nesame abu vienodi mes, sakyk?

Kuo jus, merginos, busite geresnes uz anytas? Jei su jom susitapatinate, ne jau manot, kad kito zmogaus kiauliskas elgesys, kuris jus piktina ir nepatinka stuteikia galimybe elgtis analogiskai? Jei man kas nepatinka, as tai smerkiu, niekada taip nesilegsiu, is principo. Keista skaityti jusu postus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 09 birželio 2011 - 23:21
QUOTE(Moonte @ 2011 06 10, 00:04)
Ar siam pasauly kas be nuodemes, sakyk?
Kodel gi be demes tik rodomes sakyk?
As blogas, o tu man uz tai piktu atmoki,
Ar nesame abu vienodi mes, sakyk?
Kuo jus, merginos, busite geresnes uz anytas? Jei su jom susitapatinate, ne jau manot, kad kito zmogaus kiauliskas elgesys, kuris jus piktina ir nepatinka stuteikia galimybe elgtis analogiskai? Jei man kas nepatinka, as tai smerkiu, niekada taip nesilegsiu, is principo. Keista skaityti jusu postus.

o tai ka jus siulot, but maloniom ir saldziom?nejuokaukit biggrin.gif
vieninteli dalyka ka as darau, tai jai manes zmogus nemegsta, tai stengiuos kuo maziau su juo bendrauti ir nelaikau cia kazko smergtino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2011 06 10, 08:29)
o tai ka jus siulot, but maloniom ir saldziom?nejuokaukit  biggrin.gif
vieninteli dalyka ka as darau, tai jai manes zmogus nemegsta, tai stengiuos kuo maziau su juo bendrauti ir nelaikau cia kazko smergtino mirksiukas.gif

O kur yra mano poste parasyta, kad reikia buti saldziom?

Kulturingas zmogus nepriklausomai nuo situacijos nepraranda kulturos ir nesusitapatina su chamu.

Jusu pasirinktas variantas vienas is budu nesusitapatinti. Negalite duoti tiesioginio atkircio vardan ramybes seimoje, bet ir neleidziates ujama. Agresorius kaip tik ir laukia jusu atsakomosios reakcijos, tai bus penas, pateisinimas tolimesnei agresijai, ja ir provokuoja. Neva "Mat pasirode marti savo grazume, o as-anyta zinojau kokia ji yra istikruju". Kam suteikti jai galimybe dergtis. Ismokite blokuoti, nepasiduoti provokacijom.

O smerktinas yra bet kokia chamizmo israiska, nesvarbu, kad ja inspiravo kitas chamas. Jei pasidavet jo itakai, vadinasi, praloset.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 birželio 2011 - 08:06
QUOTE(Moonte @ 2011 06 10, 08:54)
O kur yra mano poste parasyta, kad reikia buti saldziom?

Kulturingas zmogus nepriklausomai nuo situacijos nepraranda kulturos ir nesusitapatina su chamu.

Jusu pasirinktas variantas vienas is budu nesusitapatinti. Negalite duoti tiesioginio atkircio vardan ramybes seimoje, bet ir neleidziates ujama. Agresorius kaip tik ir laukia jusu atsakomosios reakcijos, tai bus penas, pateisinimas tolimesnei agresijai, ja ir provokuoja. Taip pateisins savo agresija. Neva "Mat pasirode marti savo grazume, o as-anyta zinojau kokia ji yra istikruju". Kam suteikti jai galimybe dergtis. Ismokite blokuoti, nepasiduoti provokacijom.

O smerktinas yra bet kokia chamizmo israiska, nesvarbu, kad ja inspiravo kitas chamas. Jei pasidavet jo itakai, vadinasi, praloset.

man ir net MB, tinka ir patinka pasirinkta taktika. ir as tikrai nesuprantu, kodel turiu stenktis bendrauti, jai matau kad manes nemegsta ar nenori matyti.
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2011 06 10, 09:07)
man ir net MB, tinka ir patinka pasirinkta taktika. ir as tikrai nesuprantu, kodel turiu stenktis bendrauti, jai matau kad manes nemegsta ar nenori matyti.

O kur parasyta mano poste nebendraukite/bendraukite. As kalbu apie blokavima, nepasidavima agresijai, o kokias kovos formas pasirenkate, kad ir pasyvuma, tai jusu teise rinktis. Svarbu nevirsti chame, atsisakyti agresijos, neduokit jai preteksto. Su anyta bartis, elgtis tiap pat kaip ji su jumis, vadinasi, saves negerbti.
Atsakyti