Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta

QUOTE(DOMINUKE @ 2011 06 12, 22:07)
Taip,bet niekad is jos ir nejauciau nei meiles,nei dideles pagarbos,tik vis nuolatini reikalavima is jos,kad myleciau gerbcia uir t.t.Taip ji uzstodavo mane kartais pries sunu,bet nezinau kokiu tikslu tai darydavo,nes dabar pasirode jos tikrasis veidas.As turiu savigarbos,ir nors ji yra vyro mama,as neketinu su ja taikytis,nes zinau kad veliau vel bus konfliktai del kazko.O issigalvojimai nebutu dalyku,ypac kai esi 50metu moteris,tikrai yra gedinga. schmoll.gif Juolab,kad kuo galejau,tuo jai padejau.Tegul ji nesimaiso mano kely,as jos.

Galiu jus nuliudinti, bet ji painiosis jusu kelyje, nes yra vyro mama, jusu busimu, ar esamu, vaiku mociute. Tiesiog jums geriausia nepasiduoti provokacijom, buti auksciau to pruvo. Jei ji protinga, atgailaus ir bandys su jumis susitaikyti. Siulau tai padaryti ne del saves, o del vyro ir vaiku, bet paciai "deveti salto mandagumo sarvus", nesivelti i santykiu aiskinimasi. Geriau bloga taika, nei geras karas. Judvieju karas nieko gero neduos, kentes vyras, jusu vaikai. Kazkas turi buti protingas ir neleisti keroti karui.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 06 12, 22:17)
Galiu jus nuliudinti, bet ji painiosis jusu kelyje, nes yra vyro mama, jusu busimu, ar esamu, vaiku mociute. Tiesiog jums geriausia nepasiduoti provokacijom, buti auksciau to pruvo. Jei ji protinga, atgailaus ir bandys su jumis susitaikyti. Siulau tai padaryti ne del saves, o del vyro ir vaiku, bet paciai "deveti salto mandagumo sarvus", nesivelti i santykiu aiskinimasi. Geriau bloga taika, nei geras karas. Judvieju karas nieko gero neduos, kentes vyras, jusu vaikai. Kazkas turi buti protingas ir neleisti keroti karui.

Taip,visiskai sutinku,nors ir labai sunku taip elgtis,bet taip yra protingiausia.Vakar girdejau kaip vaikas klause jos,ar mamyte dar ant taves pyksta,ji sako nezinau,o man gerai ir taipVisu pirma,tai man visiskai nepatinka,kad pries vaiak vaidina auka,o visu antra jeigu jai taip gerai,tai man irgi.
Atsakyti
Sveikos,merginos thumbup.gif Paskaiciau visokiu atsiliepimu aipie anytas ir vaiku skirstyma... g.gif Nezinau, ar as laimes kudikis, bet su anyta sutariu 100 kartu geriau nei su savo mama. drinks_cheers.gif (nezinau, kaip butu, jei tektu kartu gyveni, zinoma...) Mes su vyru esame vienturciai. Mano vyro mama, mociute, senelis be proto myli anuke, visada jos laukia, apipila dovanomis (aisku, demesio nematuoju pagal materialines dovanas) ir dziaugiasi visapusiskai. Plius, kad anyta neturejo nei dukters, nei seses, nei dukterecios - tai manau isvis dziaugiasi maza mergaite flirt.gif
Apskritai labai smagu su ja bendrauti - su protingu zmogumi, kuris turi puiku humoro jausma ir nuomone ko gero visais gyvenimo klausimais rolleyes.gif Beje, savo nuomone ji visada isreiskia be uzuolanku. Pvz, jei as esu neteisi kokiu klausimu - pasako tiesiai, ir as tai gerbiu. Tiesa sakant - anyta yra tas zmogus, kuris pamazu tampa mano autoritetu 4u.gif
Atsakyti
Nebendrauju ax.gif
Atsakyti
sveikos

Uošvijoj gyvenu setynis metelius...Geriausi uošviai per atstumą.Galvojau užeisiu į forumiuką pasipasakosiu bus lengviau bet va nesirašo. verysad.gif Matyt dar nelaikas doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronika24 @ 2011 06 28, 21:39)
sveikos

Uošvijoj gyvenu setynis metelius...Geriausi uošviai per atstumą.Galvojau užeisiu į forumiuką pasipasakosiu bus lengviau bet va nesirašo. verysad.gif Matyt dar nelaikas doh.gif  blush2.gif

Pasipasakok, Weronika, daznai tai padeda nusimest ta karteli ir neigiamas emocijas, kazkaip lyg ir apsivalai nuo tu neigiamu patyrimu ir nuoskaudos prisimirsta.
Atsakyti
Mano anyta tikrai gera. Gyvenam ne kartu smile.gif.
Atsakyti
Mano anyta irgi gera, jaunatviška tokia, sutariam puikiai smile.gif Bet įdomu kaip būtų jei tektų gyventi po vienu stogu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutene05 @ 2011 06 29, 11:45)
Mano anyta irgi gera, jaunatviška tokia, sutariam puikiai smile.gif Bet įdomu kaip būtų jei tektų gyventi po vienu stogu g.gif

Tada gal nebebūtų tokia gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(protinga_blondine @ 2011 06 22, 00:09)
Sveikos,merginos thumbup.gif Paskaiciau visokiu atsiliepimu aipie anytas ir vaiku skirstyma... g.gif  Nezinau, ar as laimes kudikis, bet su anyta sutariu 100 kartu geriau nei su savo mama. drinks_cheers.gif  (nezinau, kaip butu, jei tektu kartu gyveni, zinoma...) Mes su vyru esame vienturciai. Mano vyro mama, mociute, senelis be proto myli anuke, visada jos laukia, apipila dovanomis (aisku, demesio nematuoju pagal materialines dovanas) ir dziaugiasi visapusiskai. Plius, kad anyta neturejo nei dukters, nei seses, nei dukterecios - tai manau isvis dziaugiasi maza mergaite flirt.gif
Apskritai labai smagu su ja bendrauti - su protingu zmogumi, kuris turi puiku humoro jausma ir nuomone ko gero visais gyvenimo klausimais rolleyes.gif  Beje, savo nuomone ji visada isreiskia be uzuolanku. Pvz, jei as esu neteisi kokiu klausimu - pasako tiesiai, ir as tai gerbiu. Tiesa sakant - anyta yra tas zmogus, kuris pamazu tampa mano autoritetu 4u.gif

Net pavydu smile.gif Jums labai pasiseke. Linkiu, kad vidada taip butu 4u.gif
Atsakyti
Nemalonus nutikimas, net nezinau ka galvoti, kaip tai suprasti...? Neseniai anytai prasitariau apie planuojama savo vyrui dovana. Bendraujame daznai ir ivairiomis temomis. O ji siandien nupirko mano vyrui ta daikta blink.gif blink.gif blink.gif Labai nemalonu, kadangi artimiems zmonems dovanas planuoju kruopsciai, tokias "tiesiai i desimtuka", man kaip slapiu skuduru per veida.
Atsakyti
QUOTE(Melia @ 2011 07 26, 22:05)
Nemalonus nutikimas, net nezinau ka galvoti, kaip tai suprasti...? Neseniai anytai prasitariau apie planuojama savo vyrui dovana. Bendraujame daznai ir ivairiomis temomis. O ji siandien nupirko mano vyrui ta daikta  blink.gif  blink.gif  blink.gif Labai nemalonu, kadangi artimiems zmonems dovanas planuoju kruopsciai, tokias "tiesiai i desimtuka", man kaip slapiu skuduru per veida.

O tu jos pabandyk graziai paklausti?
Atsakyti