Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta

Daznai paskaitau sia tema, nusprendziau ir as papasakoti apie savo anyta... Siaip ji yra tikrai gera moteris, daug dirbanti ir ttt. uzauginus tris sunus. Mes su ja sutariam, bet ji jau tokia salta moteris, kad padek dieve. Aisku as jai nelendu i ... 4u.gif kaip kita marti, gal delto tokie musu ir santykiai, daugiau diplomatiski, as ja gerbiu kaip zmogu. Taciau kaip ir daug kurioms sirdy man pradejo skaudet tada kaip pas mus gime vaikelis.Mano vyro brolis jau turejo mergaite ir as maciau kaip ja lepino ir tt , kiek daznai jie ja saugodavo ir ttt. Suprantu tada jiems buvo daugiau galimybiu, dabar be proto jie yra uzimti. Musu vaikelio niekada nesaugojo.. ir nerode tokios meiles kaip tai mergaitei .Dabar suneliui 1,9 m iki siol vienas bijo pasilikt su seneliais, kaip buvo mazesnis tai ant ranku net neprisileido tongue.gif Seneli vadina dede, mociute baba,o jai tai kaip nepatinka, bet gyliai sirdyje pagalvoju reikia dziauktis, kad dar ne teta pavadina... Daznai pagalvoju kaip galima iskirti dvieju sunu vaikus, tuo labiau dvyniu... Bet niekada jai to nepasakysiu visalaik nors sirdy tikrai skaudes, bet liksiu su pakelta galva, gyvenimas viska sudelios i vietas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolly @ 2010 07 02, 15:31)
Daznai paskaitau sia tema, nusprendziau ir as papasakoti apie savo anyta... Siaip ji yra tikrai gera moteris, daug dirbanti ir ttt. uzauginus tris sunus.  Mes su ja sutariam, bet ji jau tokia salta moteris, kad padek dieve. Aisku as jai nelendu i ... 4u.gif  kaip kita marti, gal delto tokie musu ir santykiai, daugiau diplomatiski, as ja gerbiu kaip zmogu. Taciau kaip  ir daug kurioms sirdy man pradejo skaudet tada kaip pas mus gime vaikelis.Mano vyro brolis jau turejo mergaite ir as maciau kaip ja lepino ir tt , kiek daznai jie ja saugodavo ir ttt. Suprantu tada jiems buvo daugiau galimybiu, dabar be proto jie yra uzimti. Musu vaikelio niekada nesaugojo..  ir nerode tokios meiles kaip tai mergaitei .Dabar suneliui 1,9 m iki siol vienas bijo pasilikt su seneliais, kaip buvo mazesnis tai ant ranku net neprisileido tongue.gif Seneli vadina dede, mociute baba,o jai tai kaip nepatinka, bet gyliai sirdyje pagalvoju reikia dziauktis, kad dar ne teta pavadina... Daznai  pagalvoju kaip galima iskirti dvieju sunu vaikus, tuo labiau dvyniu... Bet niekada jai to nepasakysiu visalaik nors sirdy tikrai skaudes, bet liksiu su pakelta galva, gyvenimas viska sudelios i vietas. smile.gif

Mano anyta tai buvo pasakius : "man svarbiausia tik mano mazylis" kur gime dabar..nu tai ir man svarbiausia tik mano mazyle, ir as esu PRIES betkokios pinigu sumos davima jai.. schmoll.gif Per ja buvau susipykusi su MB broliu, nes, klausem ar krikstys musu mazyle, paklausem anytkos, ka nusprende, ji sako : "ne, nekrykstis" o pasirodo, sutiko MB brolis... tokia ji nenormali..O MB kartais ja gina.. doh.gif tipo, oi ji mus uzaugino, jai su sveikata kartais blogai..neidomu ma, nevaziuosiu pas ja niekada schmoll.gif

Taboo - matomai ji nori susidraugaut su Tavim, kad taip ikyriai lenda..bet ir nedaeina jai, kad ji neatstos mamos Tau, ir Tu daug mieliau kalbesies su mama apie Tau rupimus dalykus o ne su ja.

As, pvz. su mama irgi snekuosi apie viska, o anytai as tokiu dalyku nepasakoju ir nepasakosiu niekada schmoll.gif kas ji man - N i e k a s ;]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uuoga: 02 liepos 2010 - 14:49
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2010 07 01, 19:09)
Nesuprantu, kaip anyta gali jusu prasyt pinigu, vat cia tai geras pokstas lotuliukas.gif Dazniausiai buna atvirksciai biggrin.gif

O kodėl anyta to negali daryti g.gif
Teko matyti ir tokią situaciją: atėjo anyta pasveikinti marčios, įteikė vokelį, o išeidama paprašė pusė sumos išimti iš jo ir jai atiduoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uuoga @ 2010 07 02, 16:48)

Mano anyta tai buvo pasakius : "man svarbiausia tik mano mazylis" kur gime dabar..nu tai ir man svarbiausia tik mano mazyle, ir as esu PRIES betkokios pinigu sumos davima jai.. schmoll.gif  Per ja buvau susipykusi su MB broliu, nes, klausem ar krikstys musu mazyle, paklausem anytkos, ka nusprende, ji sako : "ne, nekrykstis" o pasirodo, sutiko MB brolis... tokia ji nenormali..O MB kartais ja gina..  doh.gif tipo, oi ji mus uzaugino, jai su sveikata kartais blogai..neidomu ma, nevaziuosiu pas ja niekada  schmoll.gif

Taboo - matomai ji nori susidraugaut su Tavim, kad taip ikyriai lenda..bet ir nedaeina jai, kad ji neatstos mamos Tau, ir Tu daug mieliau kalbesies su mama apie Tau rupimus dalykus o ne su ja.
As, pvz. su mama irgi snekuosi apie viska, o anytai as tokiu dalyku nepasakoju ir nepasakosiu niekada schmoll.gif  kas ji man - N i e k a s ;]

O,tu juk irgi kazkada busi anyta ir ar tau bus malonu kai tau res tokius zodzius ,kad tu NIEKAS blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rita606 @ 2010 07 02, 22:54)
O,tu juk irgi kazkada busi anyta ir ar tau bus malonu kai tau res tokius zodzius ,kad tu NIEKAS blink.gif

as is savo vaiko niekad neprasysiu pinigu sukuosenom ir tapetam.. lotuliukas.gif vezimeliam kuriu kaina 1000 lt ir kitiem sudniekiam kaip manoji anytka
Atsakyti
turbut kas antra anyta prašo pinigų. tik vieno dalyko nesuprantu g.gif ar jos pavydi kad ju vaikai jau užaugo ir turi rupintis pirma savo šeima ar jos tikrai neišgyvena iš savu g.gif
pas mus panašus bairis buvo, per kalėdas negalėjom atvažiuot pasveikinti, tai užvažiavom pora dienų po švenčių, jinai tokia laiminga sako aš jums turiu dovanų tipo nuo senio šalčio, nu mes padekojom pasisvečiavom ir jau ruošiames namo, o ji tokiu saldžiu balseliu savo sunui- mano MB ir sako o pinigiuku man neduosi tipo dovana gavai davai užsimokėk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2010 07 03, 00:00)
turbut kas antra anyta prašo pinigų. tik vieno dalyko nesuprantu  g.gif ar jos pavydi kad ju vaikai jau užaugo ir turi rupintis pirma savo šeima ar jos tikrai neišgyvena iš savu g.gif
pas mus panašus bairis buvo, per kalėdas negalėjom atvažiuot pasveikinti, tai užvažiavom pora dienų po švenčių, jinai tokia laiminga sako aš jums turiu dovanų tipo nuo senio šalčio, nu mes padekojom pasisvečiavom ir jau ruošiames namo, o ji tokiu saldžiu balseliu savo sunui- mano MB ir sako o pinigiuku man neduosi tipo dovana gavai davai užsimokėk lotuliukas.gif

Man atrodo, bent jau manoji anytka, pavydi..irgi nutaiso balseli : "sunyti, o pinigeliu neduosi.." mane taip siutas paimdavo, kai lankydavomes pas ja.. doh.gif
Atsakyti
jei maniske kada nors isdris ta pasakyti, idomu bus pamatyti MB reakcija...speju pasiurpsiu smile.gif

ne nu mano tevai, nezinau, kai islaike mus buvo sunku, kai musu nebereik islaikyti su broliu, kaip ir atsirado daugiau pinigeliu, jau ir pakeliauja, nors ir nemazai ant vaistu isleidzia.
nu bet kaip galima prasyti, suprantu jei buvo sunkus pusmetis,mano va tetis neturejo darbo,tada dar suvokiu, bet kai turi darba, nebereik islaikyt vaiku, gi lieka tu pinigu, ar iprantama kitur istaskyti juos (kaip cia minejo sukuosenom)
Atsakyti
QUOTE(jolly @ 2010 07 02, 14:31)
Daznai paskaitau sia tema, nusprendziau ir as papasakoti apie savo anyta... Siaip ji yra tikrai gera moteris, daug dirbanti ir ttt. uzauginus tris sunus.  Mes su ja sutariam, bet ji jau tokia salta moteris, kad padek dieve. Aisku as jai nelendu i ... 4u.gif  kaip kita marti, gal delto tokie musu ir santykiai, daugiau diplomatiski, as ja gerbiu kaip zmogu. Taciau kaip  ir daug kurioms sirdy man pradejo skaudet tada kaip pas mus gime vaikelis.Mano vyro brolis jau turejo mergaite ir as maciau kaip ja lepino ir tt , kiek daznai jie ja saugodavo ir ttt. Suprantu tada jiems buvo daugiau galimybiu, dabar be proto jie yra uzimti. Musu vaikelio niekada nesaugojo..  ir nerode tokios meiles kaip tai mergaitei .Dabar suneliui 1,9 m iki siol vienas bijo pasilikt su seneliais, kaip buvo mazesnis tai ant ranku net neprisileido tongue.gif Seneli vadina dede, mociute baba,o jai tai kaip nepatinka, bet gyliai sirdyje pagalvoju reikia dziauktis, kad dar ne teta pavadina... Daznai  pagalvoju kaip galima iskirti dvieju sunu vaikus, tuo labiau dvyniu... Bet niekada jai to nepasakysiu visalaik nors sirdy tikrai skaudes, bet liksiu su pakelta galva, gyvenimas viska sudelios i vietas. smile.gif

Ne, nu kodėl močiūtė privalo vienodai mylėti visus anūkus? Yra net mamų, kurios skirtingai reiškia dėmesį saviems vaikams, o čia seneliai ir kaip nori taip ir džiaugiasi ar nesidžiaugia vaikų vaikais...Na, pvz. mūsų abi močiūtės labai popina bernus, o vat merginos gauna žymiai mažiau dėmesio. Ir ką? Niekas nuo to juk nenukenčia. Pilnai pakanka abipusės pagarbos ir tiesiog paprasto, žmogiško bendravimo. O dėl to žiūrėjimo tai nori žiūri, nori ne. Kol abu tėvai įgalūs auginti savo vaikus, seneliams pilnai pakanka būti su anūkais tik pasidžaiugimui...Ir dar. Minėjote, kad močiūtei nepatinka, kuomet ji vadinama baba. Tai kodėl sunku mokyti vaiką kreiptis pvz. močiūte? Na, mūsų viena močiūtė taip pat išreiškė tokį pageidavimą ir mes visai nesunkiai jį įgyvendinom...Kame problemos? Sliekų asfalte užsigeidėt paieškot? Na, tai pirmyn ieškokit, o gyvenimas į vietą pastatys jus, o ne senelius, nes iš to ką parašėt, jie stovi ten, kur ir turi stovėti....
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 07 03, 11:32)
jei maniske kada nors isdris ta pasakyti, idomu bus pamatyti MB reakcija...speju pasiurpsiu smile.gif

ne nu mano tevai, nezinau, kai islaike mus buvo sunku, kai musu nebereik islaikyti su broliu, kaip ir atsirado daugiau pinigeliu, jau ir pakeliauja, nors ir nemazai ant vaistu isleidzia.
nu bet kaip galima prasyti, suprantu jei buvo sunkus pusmetis,mano va tetis neturejo darbo,tada dar suvokiu, bet kai turi darba, nebereik islaikyt vaiku, gi lieka tu pinigu, ar iprantama kitur istaskyti juos (kaip cia minejo sukuosenom)

Kas ir yra, jai lieka tu pinigu tai ji prasvaisto ir dar jai reikia, dabar uzpykus, kad neduodam jai, tai ir neraso lotuliukas.gif irtegul, rami galva nors..ponia atsirado matai lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyro mama...nzn neturiu zodziu;D As su ja nebebendrauju ,bet ji man sugeba patrugdyt gyvenima...pvz dabr pas ja yra 2 auto mano vyro pirkti,vienas vaziuoja kitas ne,jei reikia viena susitvarkyt ir vaziuojancia ,mano masina atiduoti man ,nes man reikalingas auto,..kai pasake vyras ,kad man reik su jos anuke i vln vaziuot is pnz i santariskes,tai sako tegu su autobusu vaziuoja , nesvarbu, kad vaikui ne 2 metu ner,vaikas turi su sveikata problemu,reik ir mieste i poliklinikas vazinet...tai va jau savaite masina tebestovi prie jos namu,net nesiruisia tvarkytis,o kai norejo man duot ta sugedusia, kad as susitvarkyciau tai reke pasisokinedama ,kad ten jos masina,tai sako vyras nusileidau,nes bijau kad ateis pas tave langus isdauzys...kaip sakant viltis durniu motina,dar palauksiu gal atiduos biggrin.gif as seip jos bijau,nes ji smurtautoja,ji naudoja psihologini smurta pries vyra ,bande ir pries mane....besilaukiansia taip iskoliojo ,kad puse dienos praverkiau,net isbere buvo nuo nervu... 4u.gif Ji is tu zmoniu kurie visada teisus,jei sakysi ,kad dangus melynas,tai ji sakys ,kad zalias,ir jei nusispjaut ,kad ne...jei priestarausi iskolios.
Atsakyti
QUOTE(KenguRyte21 @ 2010 07 04, 00:38)
Mano vyro mama...nzn neturiu zodziu;D As su ja nebebendrauju ,bet ji man sugeba patrugdyt gyvenima...pvz dabr pas ja yra 2 auto mano vyro pirkti,vienas vaziuoja kitas ne,jei reikia viena susitvarkyt ir vaziuojancia ,mano masina atiduoti man ,nes man reikalingas auto,..kai pasake vyras ,kad man reik su jos anuke i vln vaziuot is pnz i santariskes,tai sako tegu su autobusu vaziuoja , nesvarbu, kad vaikui ne 2 metu ner,vaikas turi su sveikata problemu,reik ir mieste i poliklinikas vazinet...tai va jau savaite masina tebestovi prie jos namu,net nesiruisia tvarkytis,o kai norejo man duot ta sugedusia, kad as susitvarkyciau tai reke pasisokinedama ,kad ten jos masina,tai sako vyras nusileidau,nes bijau kad ateis pas tave langus isdauzys...kaip sakant viltis durniu motina,dar palauksiu gal atiduos biggrin.gif as seip jos bijau,nes ji smurtautoja,ji naudoja psihologini smurta pries vyra ,bande ir pries mane....besilaukiansia taip iskoliojo ,kad puse dienos praverkiau,net isbere buvo nuo nervu... 4u.gif  Ji is tu zmoniu kurie visada teisus,jei sakysi ,kad dangus melynas,tai ji sakys ,kad zalias,ir jei nusispjaut ,kad ne...jei priestarausi iskolios.

Kaip energetinis vampyras doh.gif as tai Tavo vietoje, pasiimciau savo masina, ir tegul ji nusprogsta..nu sorry.. doh.gif tos anytkos.. doh.gif kaip is kokios kitos planetos kaikurios..o jegrus, ir kodel papuole jos tokios butent mums.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif vaikuciui Tavo reik i poliklinika, o ji ponia tegul pati autobusais vazineja.. O as papasakosiu, parase mano anytka biggrin.gif :

Labas SUNAU, KAIP TAU SEKASI? (tipo ignoras man cia ;D ) as va atsiusiu siuntini rugpj. men turbut ( ten kur mano manos man dovanotas meskiukas kurio as noriu savo dukrytei ) ..daug kas galvotu - va gera parase, kad atsius, BET, kai atsius bus : uz pasta reikejo tiek ir tiek moket atsiusk atgal pinigus, bet spyga jai bus biggrin.gif
Atsakyti