Mano vyro mama...nzn neturiu zodziu;D As su ja nebebendrauju ,bet ji man sugeba patrugdyt gyvenima...pvz dabr pas ja yra 2 auto mano vyro pirkti,vienas vaziuoja kitas ne,jei reikia viena susitvarkyt ir vaziuojancia ,mano masina atiduoti man ,nes man reikalingas auto,..kai pasake vyras ,kad man reik su jos anuke i vln vaziuot is pnz i santariskes,tai sako tegu su autobusu vaziuoja , nesvarbu, kad vaikui ne 2 metu ner,vaikas turi su sveikata problemu,reik ir mieste i poliklinikas vazinet...tai va jau savaite masina tebestovi prie jos namu,net nesiruisia tvarkytis,o kai norejo man duot ta sugedusia, kad as susitvarkyciau tai reke pasisokinedama ,kad ten jos masina,tai sako vyras nusileidau,nes bijau kad ateis pas tave langus isdauzys...kaip sakant viltis durniu motina,dar palauksiu gal atiduos

as seip jos bijau,nes ji smurtautoja,ji naudoja psihologini smurta pries vyra ,bande ir pries mane....besilaukiansia taip iskoliojo ,kad puse dienos praverkiau,net isbere buvo nuo nervu...

Ji is tu zmoniu kurie visada teisus,jei sakysi ,kad dangus melynas,tai ji sakys ,kad zalias,ir jei nusispjaut ,kad ne...jei priestarausi iskolios.