Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta

QUOTE(*ultraviolet* @ 2011 07 26, 22:01)
O tu jos pabandyk graziai paklausti?

Neverta, tiesos nesuzinosiu, ir liksiu bloga as, geriau nesiaiskinti. Tai nuomones idomios, ypac anytu, jos gal pasakys kame saknys.
Atsakyti
QUOTE(Melia @ 2011 07 26, 23:09)
Neverta, tiesos nesuzinosiu, ir liksiu bloga as, geriau nesiaiskinti. Tai nuomones idomios, ypac anytu, jos gal pasakys kame saknys.

O tu neklausk su priekaistu...tiesiog nuosirdziai pasidomek kodel ta daigta jam nupirko...pagal reakcija atsakyma (kad ir mela) suzinosi daugiau nei pati tikiesi wink.gif
Atsakyti
Nemanau kad reiktu klausti. As nupirkciau vyrui kitokia, ne ka blogense dovana, o kai savaja teiktu anyta, pasidziaukciau girdint vyrui, kad ji pasinudojo jusu patarimu mirksiukas.gif

Tarp kitko toki finta man buvo iskretusi brolio zmona. Sukramciau tylii karteli, nepaspirngau, juk jau nieko pakeisti negali, kam kirstinti seima, bet po to ne su kuo nesidalinu savo mintim.

Tai tik parodo, kad jusu dovana tikrai buvo gerai parinkta. Turite gera skoni, ir mylte zmones kuriem jas dovanojate.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 27 liepos 2011 - 14:58
QUOTE(Moonte @ 2011 07 27, 15:56)
Nemanau kad reiktu klausti. As nupirkciau vyrui kitokia, ne ka blogense dovana, o kai savaja teiktu anyta, pasidziaukciau girdint vyrui, kad ji pasinudojo jusu patarimu  mirksiukas.gif

Tarp kitko toki finta man buvo iskretusi brolio zmona. Sukramciau tylii karteli, nepaspirngau, juk jau nieko pakeisti negali, kam kirstinti seima, bet po to ne su kuo nesidalinu savo mintim.

Tai tik parodo, kad jusu dovana tikrai buvo gerai parinkta. Turite gera skoni, ir mylte zmones kuriem jas dovanojate.

As irgi daugiau nepasakosiu savo planu.
Atsakyti
Paskaiciau tema ir esu pakraupusi del lietuvisku "seimos vertybiu".
As gyvenu Gruzijoje su uosviais ir manau, kad esu pats laimingiausias zmogus.
MB labai myli tiek mane, tiek savo mama. Man net nekiltu klausimas, kuria labiau myli. Ji juk jo mama! O as zmona! Meile juk buna ivairi ir ja dalintis ne tik galima, bet ir reikia. Juk nenustosi myleti sb tik todel, kad jusu gyvenime atsirado vaikai doh.gif Tiesiog meile vaikams bus visai kitokia!
Sutinku, kad daug kas priklauso nuo seimos modelio ir labai dziaugiuosi, kad patekau i sita seima. MB tevai iki siol po tiek metu vienas kita nepaprastai myli ir dziaugiasi kiekviena minute praleista kartu. Uzaugino du sunus ir kaip ne karta anyta sake, ji labai dziaugiasi, kad sunus tokias geras marcias issirinko. Ji labai nerimavo, kaip sutars su jomis, kaip sugyvens. Juk kiekviena anyta yra ir mama, kuri taip pat nori, kad butu taika namie ir kad jos vaikai butu laimingi. Ir tai ne tusti zodziai. Pagarba turi buti pirmoje vietoje ir kaip man mb ne karta sake, kad zmones tave gerbia ne del to, kad tu esi, o del to, kokia tu esi ir kaip su kitais elgiesi.
Galiu tik tiek pasakyti, kad be anytos as gal ir susitvarkyciau, bet butu liudna ir sunku. Ji - mano mama toli nuo namu, o as jai dukra, kurios ji neturejo.
Taip, yra nesutarimu del skirtingu auklejimu ir del to, kad skirtingu laiku uzaugome. Juk ir mes visos, kai pasensim, galvosim, kad musu laikais viskas buvo geriau, nei dabar. Kad musu laikais geriau vaikus auklejo ar viskas buvo geriau. Laikai keiciasi taip greitai, kad kuo vyresnis tampi, tuo sunkiau prisitaikai prie pokyciu ir tai belieka suprasti.
As tik labai tikiuosi, kad savo busimiems vaikams sugebesiu perduoti toki seimos modeli ir iskiepyti meile ir pagarba visiems seimos nariams.

Tikiu, kad daug kas nesutiks, bet tiesiog norejau truputi praskaidrinti tokia negatyvia tema.
Atsakyti
QUOTE(gruzinka @ 2011 07 31, 14:29)
Paskaiciau tema ir esu pakraupusi del lietuvisku "seimos vertybiu".
As gyvenu Gruzijoje su uosviais ir manau, kad esu pats laimingiausias zmogus.
MB labai myli tiek mane, tiek savo mama. Man net nekiltu klausimas, kuria labiau myli. Ji juk jo mama! O as zmona! Meile juk buna ivairi ir ja dalintis ne tik galima, bet ir reikia. Juk nenustosi myleti sb tik todel, kad jusu gyvenime atsirado vaikai  doh.gif Tiesiog meile vaikams bus visai kitokia!
Sutinku, kad daug kas priklauso nuo seimos modelio ir labai dziaugiuosi, kad patekau i sita seima. MB tevai iki siol po tiek metu vienas kita nepaprastai myli ir dziaugiasi kiekviena minute praleista kartu. Uzaugino du sunus ir kaip ne karta anyta sake, ji labai dziaugiasi, kad sunus tokias geras marcias issirinko. Ji labai nerimavo, kaip sutars su jomis, kaip sugyvens. Juk kiekviena anyta yra ir mama, kuri taip pat nori, kad butu taika namie ir kad jos vaikai butu laimingi. Ir tai ne tusti zodziai. Pagarba turi buti pirmoje vietoje ir kaip man mb ne karta sake, kad zmones tave gerbia ne del to, kad tu esi, o del to, kokia tu esi ir kaip su kitais elgiesi.
Galiu tik tiek pasakyti, kad be anytos as gal ir susitvarkyciau, bet butu liudna ir sunku. Ji - mano mama toli nuo namu, o as jai dukra, kurios ji neturejo.
Taip, yra nesutarimu del skirtingu auklejimu ir del to, kad skirtingu laiku uzaugome. Juk ir mes visos, kai pasensim, galvosim, kad musu laikais viskas buvo geriau, nei dabar. Kad musu laikais geriau vaikus auklejo ar viskas buvo geriau. Laikai keiciasi taip greitai, kad kuo vyresnis tampi, tuo sunkiau prisitaikai prie pokyciu ir tai belieka suprasti.
As tik labai tikiuosi, kad savo busimiems vaikams sugebesiu perduoti toki seimos modeli ir iskiepyti meile ir pagarba visiems seimos nariams.

Tikiu, kad daug kas nesutiks, bet tiesiog norejau truputi praskaidrinti tokia negatyvia tema.

Kaip gi galima nesutikti, sutinku. Jums labai pasiseke, kad turite, draugiska anyta. Puiku, kai santykiai yra silti, ir civilizuoti.
Atsakyti
Velnio pramanyta ir tiek. Nebendrauju as su ja. Jei bobelka nemoka elgtis, tai jos problemos, neketinu leistis iki jos lygio
Atsakyti
jungiuosi ir as..as su savo jau beveik tikraja anyta (vestuves ne uz kalnu) toli grazu nesam drauges. kolkas nei dideliu pykciu nei rietenu..
bet manau ateity bus nemazai trinties tarp musu. kadangi esame labai skirtingos, ji vyresne, suvarzyta, reikli ir valdinga..as siuolaikiska ir laisva
ji nuolat aiskina kaip mums su MB gyventi, skaiciuoja musu pinigus, priekaistauja kad nuomuojames buta atskirai ir negyvenam su ja 1 kambario bute (atseit sitaip svaistom pinigus!)
negana to svieziausias nesutarimas su ja del busimu vestuviu..
ji labai kisasi, ir vadovauja
kaip man su ja tvarkytis?
mes su MB norime sventes sau, be jokiu pijokavimu, o pagal ja vestuves be degtines nieko vertos (neseniai apreke mus, tiesiog pasiuto, kai mes su MB issakem savo nuomone, kad savo sventeje nenorime matyti prisigerusiu todel greiciausiai nebus degtines, tik sampanas/vynas, tai ji mus tiesiog apreke, kad nesamones galvojame)
ir siaip is pradziu mes su MB buvome sumaste viena dideli plana kaip mes norime vestuves musu atsvesti, bet kiekvienakart nuvaziavus pas anyta ji klausineja, o mes kvailiai pasipasakojam ka planuojam, tada ji mus isdurnina, ir mes patys pasijauciam kvailiai.. na tiesiog taip sumeto mus, kad jau patys pradedam viskuo abejoti..
schmoll.gif jau taip atsibodo, atrodo viena diena nebeistversiu ir tiesiai i veida jai isreksiu kad nustotu kistis i musu gyvenima!
kaip su tokia tvarkytis??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 13 rugpjūčio 2011 - 12:33
QUOTE(Melia @ 2011 07 26, 21:05)
Nemalonus nutikimas, net nezinau ka galvoti, kaip tai suprasti...? Neseniai anytai prasitariau apie planuojama savo vyrui dovana. Bendraujame daznai ir ivairiomis temomis. O ji siandien nupirko mano vyrui ta daikta  blink.gif  blink.gif  blink.gif Labai nemalonu, kadangi artimiems zmonems dovanas planuoju kruopsciai, tokias "tiesiai i desimtuka", man kaip slapiu skuduru per veida.

man irgi taip buvo,papasakojau,kad reiktu naujos kaldros kaledom maniskiui,kad ieskau kur pirkti.Net mb apie tai pasakiau(na daznai pasakom ka dovanosim,kad nebutu nesusipratimu).O ji atvaziavo aplankyti sunaus pries kaledas ir spekit,ka lauktuviu atveze...nauja kaldra doh.gif buta cia ko,bet jau kaip susinervinau,ta akimirka atrode,kad ji sitaip specialiai padare,net raudojau biggrin.gif nu bet ka padarysi
Atsakyti
QUOTE(Cukliukas @ 2011 08 17, 22:38)
man irgi taip buvo,papasakojau,kad reiktu naujos kaldros kaledom maniskiui,kad ieskau kur pirkti.Net mb apie tai pasakiau(na daznai pasakom ka dovanosim,kad nebutu nesusipratimu).O ji atvaziavo aplankyti sunaus pries kaledas ir spekit,ka lauktuviu atveze...nauja kaldra doh.gif  buta cia ko,bet jau kaip susinervinau,ta akimirka atrode,kad ji sitaip specialiai padare,net raudojau biggrin.gif nu bet ka padarysi

Kita karta jai pasakyk, kad ieskai savo vyrui naujo merso lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 08 13, 13:31)

mes su MB norime sventes sau, be jokiu pijokavimu, o pagal ja vestuves be degtines nieko vertos (neseniai apreke mus, tiesiog pasiuto, kai mes su MB issakem savo nuomone, kad savo sventeje nenorime matyti prisigerusiu todel greiciausiai nebus degtines, tik sampanas/vynas, tai ji mus tiesiog apreke, kad nesamones galvojame)
ir siaip is pradziu mes su MB buvome sumaste viena dideli plana kaip mes norime vestuves musu atsvesti, bet kiekvienakart nuvaziavus pas anyta ji klausineja, o mes kvailiai pasipasakojam ka planuojam, tada ji mus isdurnina, ir mes patys pasijauciam kvailiai.. na tiesiog taip sumeto mus, kad jau patys pradedam viskuo abejoti..
schmoll.gif  jau taip atsibodo, atrodo viena diena nebeistversiu ir tiesiai i veida jai isreksiu kad nustotu kistis i musu gyvenima!
kaip su tokia tvarkytis??

paprasčiausia yra du keliai - arba nuvažiuojat ir nieko nepasakojat (arba meluojat), arba tiesiog nevažiuokit smile.gif Bent jau asmeniškai aš kai ruošemės vestuvėms (nepersniausiai) - tai prieš jas nebuvau pas anytą gal apie 2 men pasirodziusi - ir vien tam, dad neišlaikiusi nesamoningų aiškinimų, kad turi būti taip ir ne kitaip, nesusipykčiau. Vyras žinoma apsilankydavo, bet nieko nepasakodavo.

O šiaip į temą - tai nesam nei didelės draugės nei priešės smile.gif Nors jei reiktų gyvent po vienu stogu ilgai neišbūtumėm, nes į gyvenimą žiūrim visiškai skirtingai ax.gif
Atsakyti
Aš vis galvoju, kad kiekvienas giminėj turi vyresnių žmonių, juolab pačių tėvai, tetos-dėdės, bet kažkaip su jais sugyvenam. O dėl anytų manau, kad priešinamės vien todėl, kad ji svetimas žmogus. Kaip vaikas kuris turi patėvį, rėkia, kad neaiškink man tu ne tėvas. Čia kažkas panašaus.
Nors kiekvienas nemėgstam kai kišasi bet kas, ar tai mama, ar anyta.
Manoji nėra bloga, draugiška, linksma, nesikiša niekur, nevadovauja ir nieko neaiškina. (Na, tokia pusiau anyta, mes nesusituokę). Važiuoti reikia visai į kitą Lietuvos galą, bet kas porą mėn nuvažiuojam, kartais B vienas, kartais kartu.
Tik va, aš vis nežinau kaip elgtis virtuvėje doh.gif Visur kur dažniau lankausi, kaip kad draugės namai, tai pavalgius atsigėrus suplaunu, padedu į vietas, pati viską pasiimu, pas savo tetas, močiutes taip pat, natūralu. O ten aš nežinau ką daryti. Visas virtuvės stalviršis apkrautas, ten visada yra indų, puodų, kiaušinio lukštų, kaulų, duonos kriaukšlių. Visi prieskonių indeliai limpa nuo garų ir taukų, kas virtuvėje neišvengiama. Man ten kažkaip sunku, nes atsikėlus nuo stalo, lėkštes nusinešu, bet plaut kaip ir neplaunu, nes nesuprantu kur ten ką padėjus, o indų jie nešluosto. Ant grindų visada pilna trupinių. Šiaip ji tvarkingas žmogus, tikrai nėra apsileidusi, bet dėl darbo ir laiko stokos (bei yra vyras ir be MB dar du sūnūs, jie nelabai padeda ir į buitį nesikiša) ne viskas ten taip švaru kaip mano namuose.
Sakysit tai pasiimk šluotą ir šluok, išplauk lipnius indelius ir t.t. Žinoma, kodėl ne, bet ką jūs pačios pagalvotumėt jei pas jus taip imtų ir darytų. Kažkaip nesmagu, jei ji pagalvos, kad man čia atrodo nešvaru viskas, ir reikia valyti, o ir suprantu kai žmonės nemėgsta, kai kitas jo virtuvėj sukasi.
Ten nesijaučiu svečiu ir apie mane šokinėti nereikia, bet va kažkaip vis ta virtuvė toks nejaukus dalykas. Su kambariais, vonia paprasčiau, lovą atsikėlus pasikloji, drabužius susidedi, į vonią reikmenis nusineši ir parsineši, tiek žinių.
B vis pyksta, kad tėvai pinigus ne ten laido, kad broliams laidžia daugiau nors yra jaunesni, nei kad jam buvo leidžiama. Kartais ir man atrodo, kad jie kai kuriais atvejais elgiasi/elgėsi neprotingai, kad aš niekad taip nedaryčiau ir mano tėvai taip nedarė. Bet puikiai žinau, kad ir mano tėvai su pričiūdais.
Manau retas su uošviais, anyta gali būti tokie puikūs draugai. Santykiai draugiški, namuose ramybė, niekas nesipeša. Kai turėsiu vaikų vis dėlto ilgiau jų ten palikti nenorėčiau. Nepatinka man anytos principas, kad mergaitė turi tvarkytis, virtuvėj šeimininkauti, o berniukas ne. Jos vaikai susitvarko kai jau gerai pagrūmoji, kad reikia, o po pamokų ateina močiutė valgyt padaryti ar net pašildyti. O bernai jau dideli 18 ir 16 metų. O namuose patys nė piršto nejudina, nesusivokia, kad reiktų.
Nežinau... sunku kažkaip į kitą šeimą turinčią kitas vertybes, supratimą apie gyvenimą įsilieti. Bet tenka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 18 rugpjūčio 2011 - 07:47