papasakosiu ir as. gal kas apsviesit, nes man niekaip neiseina susitvarkyti.
Mano anyta kaip anyta, labai gerinasi, lenda i akis su savo pagalbom...
nu negaliu as jo pakesti nors tu ka
Kodel? pati nezinau, save itikineju, kad negalima taip elgtis, bet...
esme, kad labai jauna istekejau, o anyta puole glausti mane po savo sparnu, tik kad per prievarta mielas nebusi...kuo labiau bande man i siela ilysti tuo labiau emiau jos nemegti.
As cholerike, anyta flegmatike - nu negaliu kaip kartais zudo toks jos letumas...
ka as bepasakyciau - ji visada priesingai pasakys...
pirkom opeli - pareiske kad opeliai dazniausiai genda (na ji gi automechanike su 20 metu darbo patirtim

tipo)
turejo suni - vis zyze kam jis mum, nesvara namie...pati sinsila augina ir pilni namai spiru pilni, atejus su mazu vaiku pirma sluoju grindis, nes vaikas ant grindu zaidzia...
dar nervina, kad niekaip nesupranta, kad jos vaikas jau seniai suauges...suneli ta sunuti ana, skambina guodziasi koks jos vyras blogas, pasakoja kad skirsis (kokius 10 metu)
o labiausiai zudo tas jos aukos vaidinimas. vyras girtuoklis, ji sventuole, vaikus augino 3 darbus turejo, del to dabar 3 gr invalide. Sunis valkatas seria, per kaimynus eina maisto atliekas jiems surinkineja...dukra dirbancia kaune su tokiu loderiu bernu gyvena ir tai ,aistu remia maistu pinigais...ka darysi sako, neturi jie...net karta kai vaziavau i kauna i paskaitas kugelio suorganizavo kad nuvesciau...as apskritai taxi firma...
nei gailetis man jos nei ka...nieko sau neleidzia, vandens pasildytuvo ir to nesideda, visi blogi kalkiu prisirinks, o kam reikia ji darbe gali praustis...deziko nenaudoja, nes neprakaituoja....kosmaras kazkoks. tokia neryztinga suimt viska i rankas ir pakeisti gyvenima, verkia verkia ir uzuojautos laukia. o kokia ji giminem ir kaimynam sventa...as kad sesiolikos su pilvuku i mokykla zygiavau - visi seniai pamirso...
kai nueinam kad prades tu paciu dalyku klausti, jauciu tik kad butu apie ka kalbeti, nes nelabai ir klauso, kita diena atejus vel to paties klausineja...kai pasakau vakar klauset, sako tai jo jo, ir vel o kaip mokslai.......nusizudyti galima.
dar zudo ir tai, kad vyras labai naudojasi savo mamos gerumu, tai valgyt mamuke padarys, tai vaikucius paziures...jezau jezau. Man nuo jos riebaus maisto skrandi skauda, ir apskritai kai nueina i tualeta ir nenusiplovus ranku toliau tesla minko, net vimdo o ne valgyt norisi...
tvarka kosmariska namuose vonia nuolat dvokia prarugusiais skudurais, vonioj du bliudai su srutom kazkokiom stovi...taupo vanenuka...vonia pilna plauku, muilas irgi smulkiais garbanotasi plaukeliais aplipes...smagu...
ir seip mes labai islaidaujam. mat karta per menei keturiese i kauna vaziuojam i kavine ir paliekam 50-70 litu...dar dukra i ledo arena nueina, ledu suvalgom...
tai negi nuo dabar ant grabo imti mum taupyti...
ir nepatinka man labiausiai, kad toks seno tipo zmogus, ka bejaustu tiesiai nepasakys. vyras nuolat sako, kad mamyte tave visiem tik girai kokia gera marciuke...nu man nei silta nei salta, kad nors karta i akis but pasakius vaikeli, stipri tu, gera marcia...tik mala kazka aplinkui ir kritikuoja, nei ten ji man kam girai nei ka kokia kita isvada as galiu daryti
na dabar duokit velniu man, kad mano bedos kvailos...tik kad nezinau kaip jas spresti...nemaloni man mano anyta ir sypsausi jai tik per sukastus dantis. laukiu komentaru