Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta

QUOTE(KenguRyte21 @ 2010 07 05, 19:32)
Per savaite turejo susitvarkyt savo masina ji taip prizadejo vyrui,bet sakau ,kad net i serviza nenuvezta...

Gal pinigu neturejo, ar dar kokie ten trukdziai. As jusu vietoje paklausciau vyro, ar "mamai" viskas tvarkoje, gal moteriske susirgo... Pasisiulikite vietoj jos, bet uz jos pinigus, masina sutvarkyti mirksiukas.gif Tarkim, padeti ligonei. Ko nepadarysi del artimuju, o jums masina baisiai reikalinga, ypac per tokius didziulius karscius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 05 liepos 2010 - 18:37
QUOTE(Moonte @ 2010 07 05, 20:35)
Gal pinigu neturejo, ar dar kokie ten trukdziai. As jusu vietoje paklausciau vyro, ar "mamai" viskas tvarkoje, gal moteriske susirgo... Pasisiulikite vietoj jos, bet uz jos pinigus, masina sutvarkyti  mirksiukas.gif Tarkim, padeti ligonei. Ko nepadarysi del artimuju, o jums masina baisiai reikalinga, ypac per tokius didziulius karscius  blush2.gif

Na ideja gan nebloga,bet as su ja santykiu jokiu turet nenoriu,na jus isivaizduokit jei as pamatau zmogu panasu i ja,man pasidaro silpna ,baisu sutikti gatvei,nes labai konfliktiska asmenybe. 4u.gif Atrodo ko cia bijot senyvos moteriskes,bet taip yra.
Atsakyti
suprantu,bet vistik tada jusu vyras turi tada spresti,pats masina i servisa nugabenti,savaja atsiimti.
Atsakyti
papasakosiu ir as. gal kas apsviesit, nes man niekaip neiseina susitvarkyti.
Mano anyta kaip anyta, labai gerinasi, lenda i akis su savo pagalbom...
nu negaliu as jo pakesti nors tu ka
Kodel? pati nezinau, save itikineju, kad negalima taip elgtis, bet...
esme, kad labai jauna istekejau, o anyta puole glausti mane po savo sparnu, tik kad per prievarta mielas nebusi...kuo labiau bande man i siela ilysti tuo labiau emiau jos nemegti.
As cholerike, anyta flegmatike - nu negaliu kaip kartais zudo toks jos letumas...
ka as bepasakyciau - ji visada priesingai pasakys...
pirkom opeli - pareiske kad opeliai dazniausiai genda (na ji gi automechanike su 20 metu darbo patirtim smile.gifsmile.gifsmile.gif tipo)
turejo suni - vis zyze kam jis mum, nesvara namie...pati sinsila augina ir pilni namai spiru pilni, atejus su mazu vaiku pirma sluoju grindis, nes vaikas ant grindu zaidzia...
dar nervina, kad niekaip nesupranta, kad jos vaikas jau seniai suauges...suneli ta sunuti ana, skambina guodziasi koks jos vyras blogas, pasakoja kad skirsis (kokius 10 metu)
o labiausiai zudo tas jos aukos vaidinimas. vyras girtuoklis, ji sventuole, vaikus augino 3 darbus turejo, del to dabar 3 gr invalide. Sunis valkatas seria, per kaimynus eina maisto atliekas jiems surinkineja...dukra dirbancia kaune su tokiu loderiu bernu gyvena ir tai ,aistu remia maistu pinigais...ka darysi sako, neturi jie...net karta kai vaziavau i kauna i paskaitas kugelio suorganizavo kad nuvesciau...as apskritai taxi firma...
nei gailetis man jos nei ka...nieko sau neleidzia, vandens pasildytuvo ir to nesideda, visi blogi kalkiu prisirinks, o kam reikia ji darbe gali praustis...deziko nenaudoja, nes neprakaituoja....kosmaras kazkoks. tokia neryztinga suimt viska i rankas ir pakeisti gyvenima, verkia verkia ir uzuojautos laukia. o kokia ji giminem ir kaimynam sventa...as kad sesiolikos su pilvuku i mokykla zygiavau - visi seniai pamirso...
kai nueinam kad prades tu paciu dalyku klausti, jauciu tik kad butu apie ka kalbeti, nes nelabai ir klauso, kita diena atejus vel to paties klausineja...kai pasakau vakar klauset, sako tai jo jo, ir vel o kaip mokslai.......nusizudyti galima.
dar zudo ir tai, kad vyras labai naudojasi savo mamos gerumu, tai valgyt mamuke padarys, tai vaikucius paziures...jezau jezau. Man nuo jos riebaus maisto skrandi skauda, ir apskritai kai nueina i tualeta ir nenusiplovus ranku toliau tesla minko, net vimdo o ne valgyt norisi...
tvarka kosmariska namuose vonia nuolat dvokia prarugusiais skudurais, vonioj du bliudai su srutom kazkokiom stovi...taupo vanenuka...vonia pilna plauku, muilas irgi smulkiais garbanotasi plaukeliais aplipes...smagu...
ir seip mes labai islaidaujam. mat karta per menei keturiese i kauna vaziuojam i kavine ir paliekam 50-70 litu...dar dukra i ledo arena nueina, ledu suvalgom...
tai negi nuo dabar ant grabo imti mum taupyti...
ir nepatinka man labiausiai, kad toks seno tipo zmogus, ka bejaustu tiesiai nepasakys. vyras nuolat sako, kad mamyte tave visiem tik girai kokia gera marciuke...nu man nei silta nei salta, kad nors karta i akis but pasakius vaikeli, stipri tu, gera marcia...tik mala kazka aplinkui ir kritikuoja, nei ten ji man kam girai nei ka kokia kita isvada as galiu daryti

na dabar duokit velniu man, kad mano bedos kvailos...tik kad nezinau kaip jas spresti...nemaloni man mano anyta ir sypsausi jai tik per sukastus dantis. laukiu komentaru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 17 liepos 2010 - 20:45
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 07 17, 20:42)
na dabar duokit velniu man...

o jūs gyvenate anytos namuose?
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 07 17, 21:42)
na dabar duokit velniu man, kad mano bedos kvailos...tik kad nezinau kaip jas spresti...nemaloni man mano anyta ir sypsausi jai tik per sukastus dantis. laukiu komentaru

Žinai, paskaičius pamąsčiau - vistik ne vien anytos šlykščios būna... Net bjauru skaityt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikių_dainos: 18 liepos 2010 - 08:58
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2010 07 18, 10:57)
Žinai, paskaičius pamąsčiau - vistik ne vien anytos šlykščios būna... Net bjauru skaityt.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 07 18, 09:49)
o jūs gyvenate anytos namuose?

ne, atskirai.

o ko as cia jau tokia slyksti? rankas is tualeto nusiplovus einu maisto gaminti, o kad zmogus atstumia nors tu ka tai ir klausiu ka daryti. kaip visada, nieko geresnio net ir nesitikejau, kaip tik uzsipuolimo.

o va ka man daryti, jeigu as suvokiu, kad reiktu su anyta sutarti, bet n e g a l i u to daryti savo laisvu noru jausdama malonuma bendraudama su zmogumi. Negi jums niekada nebuvo atejus i nauja darboviete arba kad ir atsikrauscius naujai gyventi, kad prie vienu zmoniu traukte traukia, o kitu net visiskai nepazystamu nesinori kalbinti, tiesiog netraukia ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 18 liepos 2010 - 11:32
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 07 18, 13:25)
ne, atskirai.

o ko as cia jau tokia slyksti? rankas is tualeto nusiplovus einu maisto gaminti, o kad zmogus atstumia nors tu ka tai ir klausiu ka daryti. kaip visada, nieko geresnio net ir nesitikejau, kaip tik uzsipuolimo.

o va ka man daryti, jeigu as suvokiu, kad reiktu su anyta sutarti, bet n e g a l i u  to daryti savo laisvu noru jausdama malonuma bendraudama su zmogumi. Negi jums niekada nebuvo atejus i nauja darboviete arba kad  ir atsikrauscius naujai gyventi, kad prie vienu zmoniu traukte traukia, o kitu net visiskai nepazystamu nesinori kalbinti,  tiesiog netraukia ir viskas.

o man viskas ir taip pat,nekenciu netgi anytos,ji per daug gerinas man,ka as pasakau tai visada pasakys kad teisingei,ji ir taip pat flegmatike,ir dar pijoke,o dar pastoviai lenda buciuotis,fui :/ nors kartais ji ir gera buna,bet per daznai pervaidina savo geruma
Atsakyti
QUOTE(nuodemele @ 2010 07 18, 12:43)
o man viskas ir taip pat

gal ir ne viena as tokia...slyksti...
na bet kadangi nesiruosiu aukotis ir vaidinti kad viskas gerai tai ir bandau pagalba surasti. aisku, anytos neuzgauciau, jeigu sypsociausi ir tik galva linkseciau. Bet ka jai gero duotu tas mano apsimestinis gerumas ir grazus bendravimas? o ir as pati kiek laiko viduj viska laikyciau? neissakytos emocijos paprastai sprogsta kaip atomines bombos...
akiu as jai nekabinu kaskart nuejus, tik pastebiu daug dalyku,kurie mane atstumia. na bet kitos forumietes turbut mano kitaip. As manau, kad kiekvienas gali tureti savo nuomone ir poziuri, nors viduramziais uz tai degindavo ant lauzo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 18 liepos 2010 - 11:58
visokiu istoriju prisiskaiciau. net baisu kad i kokia panasia nepapulciau (auginu sunu smile.gif )

o del anytos pfu pfu pfu (tris kartus pastuksenu i medi dar ir spaunu per peti smile.gif ) man pasiseke.

nesutampa daznai musu nuomones, zinau kad antra dukra jai nebusiu (turi sava dukra). BET. ji DEDA DAUG PASTANGU kad butu geras bendravimas. LABAI DAUG. kartais pagalvoju kad labai save gerbciau jei bent puse tiek stengciausi buti gera sunaus pasirinktai zmonai.

anytu buna ir geru. ypac kai gyveni atskirai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 07 18, 12:50)
gal ir ne viena as tokia...slyksti...
na bet kadangi nesiruosiu aukotis ir vaidinti kad viskas gerai tai ir bandau pagalba surasti. aisku, anytos neuzgauciau, jeigu sypsociausi ir tik galva linkseciau. Bet ka jai gero duotu tas mano apsimestinis gerumas ir grazus bendravimas? o ir as pati kiek laiko viduj viska laikyciau? neissakytos emocijos paprastai sprogsta kaip atomines bombos...
akiu as jai nekabinu kaskart nuejus, tik pastebiu daug dalyku,kurie mane atstumia. na bet kitos forumietes turbut mano kitaip. As manau, kad kiekvienas gali tureti savo nuomone ir poziuri, nors viduramziais uz tai degindavo ant lauzo.

Ojojoj... kokios frazes. Na jei jau zinot, kad turit teise i mastyma ir zodi, tai tuomet turit zinoti ir tu teisiu prievoles, kad jusu mastymas ir zodis nepazeistu kito asmens orumo. Taigi. Jei busite chame, tuomet nesivaldysite, jei kulturos taisykles dar gajos, susilaikysite su savo pagiezos fontanais.

Va as galvoju, kas butu jei jusu anyta, pradetu jusu vyrui aiskinti kokia jus sutre, ir piktintis jusu trukumais, ant kiekveinaos pakambes skalambytu. Tikiuosi, jus nemanotes, kad esate sventa, tobula ir t.t.

Siaip, is viso to, ka skaitau, suvokiu, kad esat palepusi mergyte, neturejusi rimtu problemu. Jusu gi anyta elementari moteriske, labai taupi, is tos serijos "is sudo vaska sunkia", is meiles leidzia visiem savo artimiems, tame tarpe ir jums, i save kojas valytis. Sakot leta, nervina, jei butu "greita", tai jusu apsukos butu kaip mat sumazintos ir i vieta pastatytos.

Na graudu, graudu...
Atsakyti