Sveiki, sulauksiu puolimu, bet toks gyvenimas, maniskis ir gi iesko nauju seimininku
kad ir kaip butu gaila
QUOTE(do22 @ 2010 07 04, 10:23)
Sveiki, sulauksiu puolimu, bet toks gyvenimas, maniskis ir gi iesko nauju seimininku
kad ir kaip butu gaila

Ar tikrai viską viską apgalvojai???
Kad visnas nelotų būdamas namuose jam reikia dresūros, kiek sudrausmint ir pagirt atitinkamu laiku...
QUOTE(aure111 @ 2010 07 04, 11:10)
Ar tikrai viską viską apgalvojai???
Ar tikrai nėra nei menkiausios galimybės jį pasilikt?
Aš vargais negalais vistiek bandyčiau išsaugot savo šunį, jei ir labai bloga situacija būtų...
Kad visnas nelotų būdamas namuose jam reikia dresūros, kiek sudrausmint ir pagirt atitinkamu laiku...
Tikrai viska apgalvojau, apsvarsciau, deja... kad ir kaip skaudu
QUOTE(inesak @ 2010 07 04, 11:29)
koks nepatogu dar
Jei turit kuom girtis tai ir girkitės
O tai Liūras kartu su jumis dalyvavo
O tai Liūras kartu su jumis dalyvavo
aha jis vardu Koksas. jis buvo vienas kitoje grupeje, o mes vieni savo. Nepripazintu klaseje taip pat buvome vieni.
Beja, gal galit mums kaip naujokams
QUOTE(do22 @ 2010 07 04, 11:23)
kad ir kaip butu gaila

Tiesą pasakius, tai žiauriai šokiruota buvau
QUOTE(*Šyva* @ 2010 07 06, 10:39)
Tiesą pasakius, tai žiauriai šokiruota buvau
Žiauru 
baik čia gasdintis
Paprasciausiai toks gyvenimas
kartais taip jau atsitinka
QUOTE(do22 @ 2010 07 06, 11:24)
Atsitinka, tai atsitinka... mum ir visko nutiko
QUOTE(*Šyva* @ 2010 07 06, 19:05)
zinot toks vaizdas kad labai jau mandri persona esat, ne Jums mane taip vadinti, nezinot kas kaip tai tylekit geriau, kas per viena busit kad turetumet tokia teise, taip man sakyti?a?
mano gyvenimas, kaip ji gyventi, kaip elgtis as pati renkuosi, priklausomai nuo aplinkybiu ir situacijos, Jusu nuomone man verta nulio
suns gyvenimas ne tik maistas... taip kad nesiplesiu, nes neturiu nei noro, nei butinybes kazkam aiskinti aplinkybiu
mano gyvenimas, kaip ji gyventi, kaip elgtis as pati renkuosi, priklausomai nuo aplinkybiu ir situacijos, Jusu nuomone man verta nulio
suns gyvenimas ne tik maistas... taip kad nesiplesiu, nes neturiu nei noro, nei butinybes kazkam aiskinti aplinkybiu
QUOTE(*Šyva* @ 2010 07 06, 20:05)
baigiam įžeidinėjimus forume
QUOTE(do22 @ 2010 07 06, 19:35)
zinot toks vaizdas kad labai jau mandri persona esat, ne Jums mane taip vadinti, nezinot kas kaip tai tylekit geriau, kas per viena busit kad turetumet tokia teise, taip man sakyti?a?
Esu Lietuvos pilietė...jeigu ką... mandra nesu irgi jeigu ką! Matau, kad šūdinai elgiatės! Kur Tamsta buvot, kaip galvojot ne tik apie šuns maistą, juk rinkotės ne lensiūginį Lietuvos stepių vilką, o rimtą šunį, joptšvaimat( Inesak tikriausiai paliuosins, nu tegu) Ir vaidinkit mandrą personą pati, nes ne aš išmetu savo išaugintą šunį! Jeigu ką, vaikai sukelia daugiau rūpesčių, taip, kad vaikų nepatarčiau turėti.