Įkraunama...
Įkraunama...

Amerikiečių buldogaS VI

Sveiki, sulauksiu puolimu, bet toks gyvenimas, maniskis ir gi iesko nauju seimininku verysad.gif kad ir kaip butu gaila verysad.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(do22 @ 2010 07 04, 10:23)
Sveiki, sulauksiu puolimu, bet toks gyvenimas, maniskis ir gi iesko nauju seimininku verysad.gif kad ir kaip butu gaila verysad.gif  cray.gif

Ar tikrai viską viską apgalvojai??? unsure.gif verysad.gif Ar tikrai nėra nei menkiausios galimybės jį pasilikt? unsure.gif Aš vargais negalais vistiek bandyčiau išsaugot savo šunį, jei ir labai bloga situacija būtų... unsure.gif
Kad visnas nelotų būdamas namuose jam reikia dresūros, kiek sudrausmint ir pagirt atitinkamu laiku... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 07 04, 11:10)
Ar tikrai viską viską apgalvojai???  unsure.gif  verysad.gif Ar tikrai nėra nei menkiausios galimybės jį pasilikt?  unsure.gif Aš vargais negalais vistiek bandyčiau išsaugot savo šunį, jei ir labai bloga situacija būtų...  unsure.gif
Kad visnas nelotų būdamas namuose jam reikia dresūros, kiek sudrausmint ir pagirt atitinkamu laiku...  unsure.gif

Tikrai viska apgalvojau, apsvarsciau, deja... kad ir kaip skaudu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2010 07 04, 11:29)
koks nepatogu dar  biggrin.gif Jei turit kuom girtis tai ir girkitės  mirksiukas.gif
O tai Liūras kartu su jumis dalyvavo g.gif

aha jis vardu Koksas. jis buvo vienas kitoje grupeje, o mes vieni savo. Nepripazintu klaseje taip pat buvome vieni.

Beja, gal galit mums kaip naujokams blush2.gif paaiskinti, kodel amerikieciu buldogai nepripazinti g.gif , nors anglu, prancuzu arba net stafai pripazinti.
Atsakyti
QUOTE(do22 @ 2010 07 04, 11:23)
Sveiki, sulauksiu puolimu, bet toks gyvenimas, maniskis ir gi iesko nauju seimininku verysad.gif kad ir kaip butu gaila verysad.gif  cray.gif

Tiesą pasakius, tai žiauriai šokiruota buvau swoon.gif Žiauru verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Šyva* @ 2010 07 06, 10:39)
Tiesą pasakius, tai žiauriai šokiruota buvau  swoon.gif Žiauru verysad.gif

baik čia gasdintis tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Paprasciausiai toks gyvenimas verysad.gif kartais taip jau atsitinka
Atsakyti
g.gif
QUOTE(do22 @ 2010 07 06, 11:24)
Paprasciausiai toks gyvenimas verysad.gif kartais taip jau atsitinka

Atsitinka, tai atsitinka... mum ir visko nutiko g.gif buvo ir iĮsikabinus, nes vaikas kaula iš gerkles bandė ištraukt(cia buvusi dobervilksune vaikui). Bet gi tam žmogus ir duotas, kad teisingą kelią parodytų! O čia dabar patys sugadinot ir išmetat schmoll.gif Inesak nepyk, ištrynk, nu bet aš tokius vadinu kaimiečiais, kurie įsigijo pirmą šunį ir nežino kur jį pamest.... bo atsdibodo! Rašyk do 22 i ka nori emeilus dar kažką, bet faktas lieka faktu - lūzeriai!
Atsakyti
QUOTE(*Šyva* @ 2010 07 06, 19:05)
g.gif

Atsitinka, tai atsitinka... mum ir visko  nutiko g.gif  buvo ir iĮsikabinus, nes vaikas kaula iš gerkles bandė ištraukt(cia buvusi dobervilksune vaikui). Bet gi tam žmogus ir duotas, kad teisingą kelią parodytų! O čia dabar patys sugadinot ir išmetat  schmoll.gif  Inesak nepyk, ištrynk, nu bet aš tokius vadinu kaimiečiais,  kurie įsigijo pirmą šunį ir nežino kur jį pamest.... bo atsdibodo! Rašyk do 22 i ka nori emeilus dar kažką, bet faktas lieka faktu - lūzeriai!

drinks_cheers.gif
Atsakyti
zinot toks vaizdas kad labai jau mandri persona esat, ne Jums mane taip vadinti, nezinot kas kaip tai tylekit geriau, kas per viena busit kad turetumet tokia teise, taip man sakyti?a?
mano gyvenimas, kaip ji gyventi, kaip elgtis as pati renkuosi, priklausomai nuo aplinkybiu ir situacijos, Jusu nuomone man verta nulio smile.gif
suns gyvenimas ne tik maistas... taip kad nesiplesiu, nes neturiu nei noro, nei butinybes kazkam aiskinti aplinkybiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo do22: 06 liepos 2010 - 18:37
QUOTE(*Šyva* @ 2010 07 06, 20:05)

Atsitinka, tai atsitinka... mum ir visko  nutiko g.gif  buvo ir iĮsikabinus, nes vaikas kaula iš gerkles bandė ištraukt(cia buvusi dobervilksune vaikui). Bet gi tam žmogus ir duotas, kad teisingą kelią parodytų! O čia dabar patys sugadinot ir išmetat  schmoll.gif  Inesak nepyk, ištrynk, nu bet aš tokius vadinu kaimiečiais,  kurie įsigijo pirmą šunį ir nežino kur jį pamest.... bo atsdibodo! Rašyk do 22 i ka nori emeilus dar kažką, bet faktas lieka faktu - lūzeriai!

baigiam įžeidinėjimus forume 4u.gif manau ne mums teisti do ax.gif beabejo gaila,kad tenka tokį pasirinkimą priimti,bet yra kaip yra cool.gif Tik pasidžiaugt reikia,kad neketina kažka baisiau padaryti,ieško geresnio sprendimo unsure.gif O kiek yra AB nunuodytų,nes niekas nenupirko šuniukų,kiek dar bastosi palaidu benamių, o taip pat randama ir prieglaudose kur šeimininkai atvedė savo jaunučius šunelius ir t.t.t. doh.gif Situacija su AB negerėja,tik ritamės žemyn doh.gif
Atsakyti
QUOTE(do22 @ 2010 07 06, 19:35)
zinot toks vaizdas kad labai jau mandri persona esat, ne Jums mane taip vadinti, nezinot kas kaip tai tylekit geriau, kas per viena busit kad turetumet tokia teise, taip man sakyti?a?
mano gyvenimas, kaip ji gyventi, kaip elgtis as pati renkuosi, priklausomai nuo aplinkybiu ir situacijos, Jusu nuomone man verta nulio smile.gif
suns gyvenimas ne tik maistas... taip kad nesiplesiu, nes neturiu nei noro, nei butinybes kazkam aiskinti aplinkybiu schmoll.gif

Esu Lietuvos pilietė...jeigu ką... mandra nesu irgi jeigu ką! Matau, kad šūdinai elgiatės! Kur Tamsta buvot, kaip galvojot ne tik apie šuns maistą, juk rinkotės ne lensiūginį Lietuvos stepių vilką, o rimtą šunį, joptšvaimat( Inesak tikriausiai paliuosins, nu tegu) Ir vaidinkit mandrą personą pati, nes ne aš išmetu savo išaugintą šunį! Jeigu ką, vaikai sukelia daugiau rūpesčių, taip, kad vaikų nepatarčiau turėti.
Atsakyti