Įkraunama...
Įkraunama...

Amerikiečių buldogaS VI

Nematau tame visiškai nieko blogo, o jei tai tokia nuosavybė, tai tegul kitiems ir neviešina savo asmeninių nuotraukų. Aš asmeniškai net nežinau, kas fotografavo. Tiesiog graži nuotrauka ir kodėl gi negaliu jos įdėti į savo tinklapį?
Atsakyti
QUOTE(jolablanka @ 2010 07 14, 18:45)
Nematau tame visiškai nieko blogo, o jei tai tokia nuosavybė, tai tegul kitiems ir neviešina savo asmeninių nuotraukų. Aš asmeniškai net nežinau, kas fotografavo. Tiesiog graži nuotrauka ir kodėl gi negaliu jos įdėti į savo tinklapį?

kurią foto įsidėjai,tai ją aš gavau asmeniškai mirksiukas.gif ir žinau kas fotografavo 4u.gif

P.S. įsidėt gali,bet turi parašyti kad netavo ir tiek rolleyes.gif ir nevisas tau foto atsiuntė Margo,jų yra tikrai daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolablanka @ 2010 07 14, 17:45)

Autoriaus teses pazeidziamos. Lietuvoje labai jau pro pirstus i visa tai ziurima
Atsakyti
Na turbūt pastebėjai, kad mano tinklapyje nei prie vienos nuotraukos nėra jokio prierašo, ar tai mano darytos, ar ne. Jei turi daugiau nuotraukų ir nori jomis pasidalinti, tai gali man atsiųst. bigsmile.gif
Papildyta:
Taip taip, o manęs kas atsiklausė, ar gali dalinti nuotraukas po visą pasaulį su mano šunimi? Leidimas irgi nebuvo duotas.
Atsakyti
QUOTE(jolablanka @ 2010 07 14, 19:40)

Taip taip, o manęs kas atsiklausė, ar gali dalinti nuotraukas po visą pasaulį su mano šunimi? Leidimas irgi nebuvo duotas.

pirmas dalykas, tai kad jos nekeliauja po visą pasaulį, o visu antra, tai tavo šuns foto nėra patalpinta svetainėje ax.gif Jos neviešinamos viešoje erdvėje smile.gif
kai tu pati fotkini saviškę,tai nebūtina nurodyti kas tai darė, nes tavo foto yra, tai tavo nuosavybė mirksiukas.gif ir nesvarbu kieno šunį nufotkinusi butum tai ir tavo foto cool.gif

Atsakyti
Lietus tik šiandien atėjo, bet liiijo tai ohoho doh.gif blink.gif

Dėl foto ir man būna pirkta jei netyčiom užmatau savo foto kažkur patalpintas doh.gif doh.gif Aikšu yra kas atsiklausia ir tikrai negaila tada smile.gif
O kad jūsų šuns nuotraukas iš tarkim parodos į forumą įdeda, tai jau atleiskit nusikaltimo tikrai nėra, nes fotografuota viešoje vietoje, jei nenorit kad kas pamatytų tai neikit į parodas išvis biggrin.gif tongue.gif o va būtų šuo nufotografuotas jūsų kieme paslapčia per tvorą, tai jau man atrodo galėtumėt ir priekaištaut rolleyes.gif
Man pvz ypač rūpi sukelt prastai parodose pasirodžiusių šunų nuotraukas tongue.gif cool.gif nes ne aš kalta, o patys šeimininkai, kad su šuniu nesusitvarko ir nusigrybauja... cool.gif smoke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aure111: 14 liepos 2010 - 19:17
QUOTE(aure111 @ 2010 07 14, 21:16)
Man pvz ypač rūpi sukelt prastai parodose pasirodžiusių šunų nuotraukas tongue.gif  cool.gif  nes ne aš kalta, o patys šeimininkai, kad su šuniu nesusitvarko ir nusigrybauja...  cool.gif  smoke.gif

o aš per minkštaširdė esu blush2.gif dėl to atrenku tik gražiausias foto ir kitų to prašau rolleyes.gif Nors vistiek kalta lieku rolleyes.gif Bet matau reik supykti ir galu gale nuimti tuos rožinius akinukus ir dėti visas foto kad ir kokios jos būtų nemielos šeimininkams cool.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2010 07 14, 20:04)
o aš per minkštaširdė esu blush2.gif dėl to atrenku tik gražiausias foto ir kitų to prašau  rolleyes.gif Nors vistiek kalta lieku  rolleyes.gif Bet matau reik supykti ir galu gale nuimti tuos rožinius akinukus ir dėti visas foto kad ir kokios jos būtų nemielos šeimininkams cool.gif

Nu žinai gi kad ir aš kažkada taip dariau rolleyes.gif bet labai dabar dėl to gailiuosi, kad tik gražias foto dėdavau rolleyes.gif O dabar ypač naglai į parodas vedamus neparuoštus šunis be jokio gailesčio visiem demonstruoju schmoll.gif tongue.gif jei jau į parodą atėjo, tai vadinasi nori pasirodyt, tai tegu džiaugiasi, kad pamatys daugiau akių nei kad parodoj cool.gif Sakau pamatę foto gal susimastys... bet kur tau... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aure111: 14 liepos 2010 - 20:09
Suprantama, kai net nežinai kas fotografavo ir kieno atsiklausti, tai taip ir išeina. Tikiuos, kas fotografavo, mane supras, nes man ši nuotrauka labai patiko thumbup.gif , ir neprieštaraus, kad ji įkelta mano tinklapyje. mirksiukas.gif Na o jei kas nors nepatinka, bet kada gali susisiekti su manimi. ax.gif
Mano nuomone, argi gaila jei graži nuotrauka yra patalpinta? Aš tik džiaugčiaus. smile.gif
Atsakyti
kas siuntė tau foto buvo perspėta, kad jei norėsi patalpinti reikės ir parašyti kas fotkino mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau, jei fotografui būtų gaila, kad graži nuotrauka puikuojas, tai tikrai jau būtų susisiekę ir viską išspręstume. 4u.gif Jau rašiau, kad nerašau prie nuotraukų, kas fotografavo, nes man taip gražiau žiūrisi. O ir jei kada susikursiu geresnį tinklapį, būtinai turėsiu omeny fotografų prierašus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolablanka @ 2010 07 15, 12:46)
Manau, jei fotografui būtų gaila, kad graži nuotrauka puikuojas, tai tikrai jau būtų susisiekę ir viską išspręstume.  4u.gif  Jau rašiau, kad nerašau prie nuotraukų, kas fotografavo, nes man taip gražiau žiūrisi. O ir jei kada susikursiu geresnį tinklapį, būtinai turėsiu omeny fotografų prierašus.  ax.gif

esmė tame ir yra, jei fotografas nori kad jo graži nuotrauka būtų kažkur patalpinta, jis lygiai taip pat nori, kad būtų matomas nuotraukos autorius smile.gif
Na aš negaliu šnekėti už visus, bet daugumoj taip yra...
o galų gale, kaip tati rašė, taip yra pažeidžiamos autorinės teisės...
Atsakyti