Įkraunama...
Įkraunama...

Amerikiečių buldogaS VI

QUOTE(inesak @ 2010 07 07, 09:57)

ei,moteros pabaigiam bereikalingas diskusijas smile.gif nes tai nepabaigiama tema.
Do, kad išvengti bereikalingu įžeidinėjimu ir tu turi nurimti wink.gif ir neprovokuoti bereikalingai diskusijai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2010 07 07, 09:57)
doh.gif  doh.gif  biggrin.gif  siaubas   

biggrin.gif Aha,nepraeis pro jokią balutę į ją neįlipus,o dar geriau tešlynai.... purvo vonios jėga biggrin.gif Kone kasdien mėšliną aš ją namo parsivedu ... šuniškas gyvenimas - jėga biggrin.gif
Atsakyti
nu pas mane ant purvyno ir balu tai pedantė biggrin.gif nebent aš eisiu į balas tai tada ir Idži kartu eis
Atsakyti
Pas mus baisiau, miskeli karve ganosi. Tai Aiko ant soniuko ir duotis, o vest per Fabus, sarmata.....nu bet tai ka smile.gif grozis auku reikalauja, o purvo vonios tai pastoviai.
Atsakyti
Į kakūlią manoji nelipa g.gif Nors... nepasitaikė karvatešlių pakelėj kolkas ,kas ten žino,gal duotus kaip pašėlus hihihi.gif Ir jokia sarmata irnesakyk.gif Man tai visai smagu kai šuo taip išsidirbinėja, netgi šypsena matosi snukutyje wub.gif
Va baisiau,kai kokia stirnų gauja pasimaišo kur kely,arba zuikis,va tada .... doh.gif Nieks jai nebeįdomu,manęs nebegirdi.Stoviu ir šūkalioju keliolika minučių ,kad ji girdėtų kur aš randuos,kad rastų kaip pareit pas mane unsure.gif Baisu,kad nepasiklystų zuikį nusivijus,bet nieko negaliu padaryt unsure.gif
Atsakyti
Nu ir diskusijos pas jus čia verda,nespėju skaityt.....

Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 07 10, 22:20)
Nu ir diskusijos pas jus čia verda,nespėju skaityt.....

nu jaučiasi kad seniai čia lankeisi biggrin.gif Žinok jau daba čia ne taip kaip anksčiau virdavo įvairios diskusijos ax.gif
Atsakyti
O,yra gyvų bigsmile.gif biggrin.gif
A tai šitą...Inesak,kiek titulų Idži jau nukovus? Mažu čempionė jau ant Lietuvos? Gal dar vieną vaiką įsigijot? Gal kas jau du augina?....tris?

Čia kelios foto,pailiustruot temai...

Pamenat Gelbėtoją Daisy? Tai va,ji vis dar pamišus dėl to gelbėjimo rato biggrin.gif Geriau už visokius pagalius...
user posted image

Koks nosiukas užsilenkęs wub.gif
user posted image

Labai ji norėjo pas tas gulbes,ale bėda - plaukt nemoka sad.gif
user posted image

Nu ir medžių šakas patampyt irgi smagu ...
user posted image
Atsakyti
nu užsidarėm ta LTCH mes smile.gif ir išėjom atostogų nuo žiemos.Taip sakant užleidom ringą naujiems veidams biggrin.gif
Nu kol kas dar tik viena ją teturiu,nes kitam,kokio jau norėčiau neturiu pinigų smile.gif Bet žinau tikrai ateis tas laikas,kai jis atsiras.Tik va nežinau kiek biggrin.gif
Atsakyti
mes vakar buvom prie upes, oj turejau gelbetoja buti, nes maniskis kazkaip nuplaukti toliau sugebejo, o isplaukti nebe, vietoj kasesi, tai teko paciai plaukti nemokanciai bristi iki kaklo doh.gif
Atsakyti
Daisy kažkada neapskaičiavus gylio niurktelėjo ,išsigando belekaip ,nuo to karto nebebrenda giliau jei jau vanduo pilvą siekia ... Jei pagalį per toli į vandenį numeti tai ji įsibridus su koja tapnoja per vandenį ir kniaukia biggrin.gif Arba laksto pirmyn atgal,mol - tu nueik paimk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mustachio: 12 liepos 2010 - 10:30
Olia biggrin.gif

nu noriu pasveikinti visu pirma BOSA (Aras) RAMYBES SARGAS su uzdarytu JCH thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif ir BIG-2 drinks_cheers.gif

o taip pat ir DARA su CACIB'ais 4u.gif

nu daba rodot foto ax.gif

kas dar kuom pasigirsit ax.gif

Atsakyti