Įkraunama...
Įkraunama...

Amerikiečių buldogaS VI

Sveiki mielieji 4u.gif
Mes dalyvavom parodoje Pan. raj.
1 ringas teisejas vokietis dave CACIB
My Webpage
My Webpage
My Webpage
2 ringas teiseja ruse dave CAC, CACIB, BOB
My Webpage
Kita kalyte is LV

Nu va mes ir visame grazume apsipatenkinusios su apdovanojimais ax.gif
My Webpage

Tai tiek pas mus naujienu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulia1976 @ 2010 07 12, 18:25)
Sveiki mielieji  4u.gif
Mes dalyvavom parodoje Pan. raj.

labas
nerodo pirmos foto ax.gif
Atsakyti
Geros Daisy nuotraukos, mergicka graziai nuaugus! Maniske neplaukioja g.gif , biesas ja zino, tik jau kai pastumi tai jau tipo ner kur detis ir plaukia, o siaip bjauru jai doh.gif ! Lepalas. aaaaa, pradejo ant zemes miegoti, nes karsciai kamuoja, dabar galvoju, kad mozoliai gali uzsideti, gi nepratus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Šyva* @ 2010 07 13, 09:51)
pradejo ant zemes miegoti, nes karsciai kamuoja, dabar galvoju, kad mozoliai gali uzsideti, gi nepratus  doh.gif

doh.gif doh.gif nu nenušokam nuo proto tik biggrin.gif O tu matei ant maniškės mazolių tongue.gif Tai išjunk tą fyfos sindromą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2010 07 13, 09:06)
doh.gif  doh.gif  nu nenušokam nuo proto tik biggrin.gif O tu matei ant maniškės mazolių tongue.gif Tai išjunk tą fyfos sindromą rolleyes.gif

karsta.gif nuo kada cia tavo fyfa ant zemes guli????!!!!! AAAAAAA?
ta pati, kur ne ant lovos irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(*Šyva* @ 2010 07 13, 21:20)
karsta.gif nuo kada cia tavo fyfa ant zemes guli????!!!!! AAAAAAA?
ta pati, kur ne ant lovos  irnesakyk.gif

nu nuo kada,nuo kada biggrin.gif o gi nuo vasaros tongue.gif Žinok lova jai daba ne draugas lotuliukas.gif Kai tavo po kaldrytė gulinėjo,tai maniškė jau ant žemės voliojosi ir jokiu mazolių ar jų užuomazgų nepastebėjau g.gif biggrin.gif Gal pas gražų šunį jų nebūna bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2010 07 13, 20:24)
nu nuo kada,nuo kada biggrin.gif o gi nuo vasaros tongue.gif Žinok lova jai daba ne draugas lotuliukas.gif Kai tavo po kaldrytė gulinėjo,tai maniškė jau ant žemės voliojosi ir jokiu mazolių ar jų užuomazgų nepastebėjau g.gif  biggrin.gif Gal pas gražų šunį jų nebūna bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu mano blandinacka islepus vaikas... itariu lotuliukas.gif Kaip gerai kai lietutis plauna vacation4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Šyva*: 13 liepos 2010 - 19:37
Sveikos smile.gif Man atrodo dabar ir fyfos ir ne fyfos ant žemės persikraustė biggrin.gif Nors maniškė paryčiais vistiek į lovą įslenka lotuliukas.gif bet trumpam biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Šyva* @ 2010 07 13, 19:36)
Kaip gerai kai lietutis plauna  vacation4.gif

Kur čia lyja bigsmile.gif prašom ir iki mūsų atpūst debesiuką, nes jau stogas nuo karščio man važiuoja doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Šyva* @ 2010 07 13, 21:36)
Nu mano blandinacka islepus vaikas... itariu  lotuliukas.gif Kaip gerai kai lietutis plauna  vacation4.gif

gerai itari biggrin.gif ji net sedi tau ant sprando,ta FYFA cool.gif
Nu mane tas lietus neazvi ni kiek schmoll.gif O bet taciau pas mus nelyja jau biggrin.gif

aure
,sostineje lyja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2010 07 13, 20:53)
gerai itari biggrin.gif ji net sedi tau ant sprando,ta FYFA cool.gif
Nu mane tas lietus neazvi ni kiek schmoll.gif O bet taciau pas mus nelyja jau biggrin.gif

aure
,sostineje lyja ax.gif

Nesakyk, nesakyk irnesakyk.gif , vaiku nebuvo tris savaites, tai dabar drauges ohoho!

Aure. siunciam lietu pas tavi - laikyk! Ziurek neissigask lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Šyva* @ 2010 07 13, 22:22)
Nesakyk, nesakyk  irnesakyk.gif , vaiku nebuvo tris savaites, tai dabar drauges ohoho!

nu pasakyčiau,ale geriau kada per skype pasakysiu biggrin.gif nes dar bana gausiu už nederama elgesį lotuliukas.gif
Atsakyti
Mielieji, brangieji 4u.gif

kai darote past copy kitu darytas foto i savo asmenini foto archyva, kuris rodomas tik artimiems draugams ar seimoms nariams tai viskas ok thumbup.gif Bet jei jau dedate NESAVO DARYTAS foto i viesas internetines svetaines, tai bukit malonus prirasyti is kur jas emet (idealu parasyti ir fotografa rolleyes.gif ).Nu negrazu savintis svetimas foto kaip savo nuosavybe cool.gif

Aciu 4u.gif

P.S. turiu dar Blankos foto is parodos
Atsakyti