Daumexolis - tai skystis panasus i laka, buteliukas su teptuku vaistinese buna, bet ne visuose, jeigu nueini paprasyt, tai paprastai kartuji laka nori ikist, o tai ne tas pats, su daumexoliu visa pirstuka tept galima, o su laku tik nagus, be to jis slykstesnis.
RebekaG zindziau iki 1,3metu, ciulptuko nedaviau, gal todel ir problema iskilo. Su zindymu man viskas liuks buvo, kol mociute ciulptuka neikiso ( mazei apie men. buvo), pana nusprende kad per daug sudetinga pienuka is kruties ciulpt ir pradejo atsisakynet, zodziu per 2 men priaugom nepilnus 200g, pienas mano beveik baigesi, patekom i ligonine, ir klausimas buvo toks arba pienukas arba ciulptukas, pasirinkau pirmojo naudai. O dabar net nezinau ar teisingai pasielgiau, gal reikejo pereiti prie misinuku ir gyvent su ciulptuku, ta bent atimt galima, o pirsta kaip? bet kas gi galejo zinot.
O riba mano manymu - kai pirtukas arba keli (pas mus pirmenybes nebuvo kuri kist i burna iki visai neseniai) burnoje pastoviai, arba tam tikromis aplinkybemis atsiranda, kai visa tai jau i sistema perauga, pav, - be pirsto neuzmiega, esant stresui pirstas burnoj ir pan. O jeigu siaip - tai atradimo dziaugsmas, kaip ten sakoma - pasaulio pazinimas per burna ateina