Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra mamyčių iš Lampėdžių

QUOTE(simoneta1111 @ 2007 03 06, 14:44)
Jo buvau sportuot siandien.
Pasiseke gerai Karoliukas truputuka paniurzge bet po to uzmigo. Sportavau viena. Viskas ciki.  thumbup.gif

Na matai , kaip viskas gerai išėjo, o tu taip pergyvenai. mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 03 06, 17:06)
Na matai , kaip viskas gerai išėjo, o tu taip pergyvenai. mirksiukas.gif  thumbup.gif

Jo pergyvenau tai net labai, na kad dar kiti kartai taip pavyktu ir kad ryt is lovos islipciau tai is vis butu jega. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simoneta1111 @ 2007 03 06, 23:09)
Jo pergyvenau tai net labai, na kad dar kiti kartai taip pavyktu ir kad ryt is lovos islipciau tai is vis butu jega.  thumbup.gif

aha pirma diena sporto po ilgo nesportavimo tokia sunki buna... doh.gif mirksiukas.gif , bet paskui vis geriau ir geriau, po keliu savaičiu jau man perlengva tuos pradinės programos pratimukus daryti buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simoneta1111 @ 2007 03 06, 23:09)
Jo pergyvenau tai net labai, na kad dar kiti kartai taip pavyktu ir kad ryt is lovos islipciau tai is vis butu jega.  thumbup.gif

nu ir kaip, iš lovos išlipai??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

oi, tiesa, mano vaikinui pagaliau dantis išdygo!!! 4u.gif laimingi visi tai ne tas žodis, nes jau iškankino mus tas dantukas tai nerealiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VEgle: 07 kovo 2007 - 09:14
QUOTE(kristelev @ 2007 03 07, 00:49)
aha pirma diena sporto po ilgo nesportavimo tokia sunki buna... doh.gif  mirksiukas.gif , bet paskui vis geriau ir geriau, po keliu savaičiu jau man perlengva tuos pradinės programos pratimukus daryti buvo thumbup.gif

Na bet siandien visai nieko. Reiks ryt nulekt
Atsakyti
QUOTE(VEgle @ 2007 03 07, 11:43)

oi, tiesa, mano vaikinui pagaliau dantis išdygo!!! 4u.gif laimingi visi tai ne tas žodis, nes jau iškankino mus tas dantukas tai nerealiai...

valioooooooooooooooooo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VEgle @ 2007 03 07, 10:13)

Sveikinam su pirmu dantuku 4u.gif clap_1.gif
Papildyta:
QUOTE(simoneta1111 @ 2007 03 07, 10:16)
Na bet siandien visai nieko. Reiks ryt nulekt

Tai vadinasi dar nenenusilpus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
simoneta, jau pavydžiu tau sporto tai nerealiai fitness3.gif fitness4.gif :
vakar vakare namie net buntą pakėliau, kad tipo chebra, aš irgi noriu laiko sau turėti, o ne tik apie jūsų lėkštes ir sauskelnes šokinėti bash.gif tai, tikiuosi, kokios nors naudos iš to bus smile.gif gal man irgi pasportuoti ne tik į Liniją pavyks nulėkti, nes šiaip jau su mažium man be šansų: jis dienom miega maximum po pusvalandį, o automobilio kėdėj ne automobily visai nesiruošia sėdėti...
Atsakyti
QUOTE(VEgle @ 2007 03 08, 10:05)
simoneta, jau pavydžiu tau sporto tai nerealiai fitness3.gif  fitness4.gif  :
vakar vakare namie net buntą pakėliau, kad tipo chebra, aš irgi noriu laiko sau turėti, o ne tik apie jūsų lėkštes ir sauskelnes šokinėti  bash.gif  tai, tikiuosi, kokios nors naudos iš to bus smile.gif gal man irgi pasportuoti ne tik į Liniją pavyks nulėkti, nes šiaip jau su mažium man be šansų: jis dienom miega maximum po pusvalandį, o automobilio kėdėj ne automobily visai nesiruošia sėdėti...

o, šaunuolė, thumbup.gif lotuliukas.gif , kartais sveika namie vėją pakelti, priminti , kad ir tu esi, ne vien mama ir namų šeimininkė. Išbandytas reikaslas, man jis veikia, tik gaila, kad katas nuo karto reikia apie tai priminti, nes kažkaip greitai mano kolektyvas pamiršta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif ,

kaip gyvenate, kaip sportas, kaip dantukai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 03 17, 00:31)
Sveikos mamytės 4u.gif ,

kaip gyvenate, kaip sportas, kaip dantukai? mirksiukas.gif

apie sportą pasvajoju... verysad.gif
o dantukai tai thumbup.gif praeitą naktį dar vienas pasirodė 4u.gif tik visa laimė, ne taip sunkiai kaip pirmasis...
Atsakyti
Sveikos,
na kaip js laikotes. Mano mazius buvo apsirges ana savaite bet dabar viskas ciki.
TAi kada lekiam i trasa su vezimais?
Atsakyti