Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra mamyčių iš Lampėdžių

QUOTE(VEgle @ 2007 03 29, 14:03)

klausyk, brangioji. buk gera, kai jau sumanysi eiti prasilekti su vezimu, pasuk man ar parasyk. as irgi prisidesiu, nes kitaip nieko gero neiseis... verysad.gif  biggrin.gif

Gerai brangioji, manau kita savaite tikrai iseis, nes mano didzioji bus pas baba isvezta atostogauti tai man nereiks lekti jos pasiimti. Ir dar si savaitgali vyro gimtadienis, tai tvarkausi namus jau visa savaite, nes atvaro jo giminele doh.gif doh.gif doh.gif
Tikiuois kita savaite bus tokie patys orai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(simoneta1111 @ 2007 03 29, 19:37)
Gerai brangioji, manau kita savaite tikrai iseis, nes mano didzioji bus pas baba isvezta atostogauti tai man nereiks lekti jos pasiimti. Ir dar si savaitgali vyro gimtadienis, tai tvarkausi namus jau visa savaite, nes atvaro jo giminele doh.gif  doh.gif  doh.gif
Tikiuois kita savaite bus tokie patys orai.  g.gif

aha, as irgi tikiuosi tokiu paciu oru. tai iki kitos savaites!!
mes irgi savo vyresneli pas senelius iskomandiruojam... tiksliau, jis pats ten verziasi - sako, net nesitikekit, kad as atostogas su jumis leisiu... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu visas su šv.Velykom. [SIZE=7][B] 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Kaip gyvenate,kaip sekasi, kaip mažiukai auga? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 04 12, 13:51)
Sveikutės  4u.gif

Kaip gyvenate,kaip sekasi, kaip mažiukai auga? mirksiukas.gif

Gyvenam neblogai. Maziukas irgi kasdien vis didyn ir didyn, tik didzioji sirguliuoja.
KAip tu laikaisi?
Atsakyti
mes irgi neblogai laikomes. ypac kai siandien tokia grazi dienele ispuole smile.gif o siaip mano mazasis vel visa savaite kaip sauskelnes kas pora valandu "gadina". ryskiai vel dantys lenda... jau tas siknos plovimas taip isiede, kad sakes gun_bandana.gif cray.gif cry.gif

Simoneta, o kas tavo merginai??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VEgle: 12 balandžio 2007 - 15:37
QUOTE(simoneta1111 @ 2007 04 12, 16:23)
Gyvenam neblogai. Maziukas irgi kasdien vis didyn ir didyn, tik didzioji sirguliuoja.
KAip tu laikaisi?

Na panelės nesirkit, orai gražėja 4u.gif
Pas mane nieko, praktika, referatų rašymas, namai, vaikai.... doh.gif

QUOTE(VEgle @ 2007 04 12, 16:37)
mes irgi neblogai laikomes. ypac kai siandien tokia grazi dienele ispuole smile.gif o siaip mano mazasis vel visa savaite kaip sauskelnes kas pora valandu "gadina". ryskiai vel dantys lenda... jau tas siknos plovimas taip isiede, kad sakes gun_bandana.gif  cray.gif  cry.gif

Simoneta,  o kas tavo merginai??

turbūt aš vėl tave mačiau, melsvą striukę su kapišonu turi? lotuliukas.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 04 13, 11:12)
turbūt aš vėl tave mačiau, melsvą striukę su kapišonu turi? lotuliukas.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

nea... turiu juoda, bet labai labai seniai jos nesu nesiojus... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VEgle @ 2007 04 13, 11:22)
nea... turiu juoda, bet labai labai seniai jos nesu nesiojus... lotuliukas.gif

up apsirikau nes irgi aukšta buvo ir į tavo keliuką įsuko mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, ligos musu nepalieka ramybei. Mano mokinuke visas atostogas prasirgo, t.y. prakosejo siaubingai.
O mazius siandien sukarsciavo, o gyd nieko neranda. KAip uzkala negaliu, vaikui 38 ir daUGIAU, BET JAM NIEKO NERANDA.
Va tokiom slogiom nuotaikom gyvenu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(simoneta1111 @ 2007 04 13, 16:54)
Sveikos, ligos musu nepalieka ramybei. Mano mokinuke visas atostogas prasirgo, t.y. prakosejo siaubingai.
O mazius siandien sukarsciavo, o gyd nieko neranda. KAip uzkala negaliu, vaikui 38 ir daUGIAU, BET JAM NIEKO NERANDA.
Va tokiom slogiom nuotaikom gyvenu.  verysad.gif

Mums irgi taip buvo, temperatūra 5 dienas laikėsi ir gydytoja nieko nerado, nei slogos nei kosėjo, paskui temperatūra kai nukrito, tada ir sloga išlindo, nežinau dabar tų virusų visokiausių yra ir nežinai kuo tas vaikutis serga.

Sveikite greičiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

po pietų važiuosim į Lampėdžius eisiu į mišką pasivaikščioti su mažiuke, nes labai jau seniai miške buvau, dar noriu prie karjiero nueiti, bet tubūt didelis vėjas bus g.gif
Atsakyti