Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra mamyčių iš Lampėdžių

QUOTE(VEgle @ 2007 03 18, 10:32)
apie sportą pasvajoju... verysad.gif
o dantukai tai  thumbup.gif praeitą naktį dar vienas pasirodė 4u.gif tik visa laimė, ne taip sunkiai kaip pirmasis...

Pasvajokime kartu lotuliukas.gif mirksiukas.gif
na va, pirmas dantukas pradžią padarė, tikėkimes paskui bus lengviau:assa:
QUOTE(simoneta1111 @ 2007 03 21, 00:23)
Sveikos,
na kaip js laikotes. Mano mazius buvo apsirges ana savaite bet dabar viskas ciki.
TAi kada lekiam i trasa su vezimais?

Su tai sirgimai baisu kas darosi, visi tik serga, oras toks nedėkingas blink.gif
Kaip aš jums pavydžiu, jau saulutė lenda, oras šiltėja, o man praktika prasidėjo verysad.gif , ir ne kur kitur, o kūdikių namuose, kaip man tų visų vaikučių gaila negaliu, paskui grįžtu namo pilna emocijų. cray.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 03 21, 12:35)

Su tai sirgimai baisu kas darosi, visi tik serga, oras toks nedėkingas blink.gif
Kaip aš jums pavydžiu, jau saulutė lenda, oras šiltėja, o man praktika prasidėjo verysad.gif , ir ne kur kitur, o kūdikių namuose, kaip man tų visų vaikučių gaila negaliu, paskui grįžtu namo pilna emocijų. cray.gif

uzjauciu. As esu buvus ekskursijoj tai man uzteko vaizdu pakankamai. O praktika ten doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simoneta1111 @ 2007 03 21, 00:23)
TAi kada lekiam i trasa su vezimais?

tai gal savaitgalį??? rytoj arba poryt?? tik tiek, kad mano mažius visai iš rėmų išėjo - keliasi ryte bile kada, tai ir miegoti eina bile kada, kai į galvą šauna...
Atsakyti
QUOTE(VEgle @ 2007 03 23, 14:24)
tai gal savaitgalį??? rytoj arba poryt?? tik tiek, kad mano mažius visai iš rėmų išėjo - keliasi ryte bile kada, tai ir miegoti eina bile kada, kai į galvą šauna...

o gal per Skype susbendrausim? Mano simoneta1111
Atsakyti
Sveikos mamkos,
na pavasaris siandien nerealus
Atidarem siandien saslyku sezona. Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simoneta1111 @ 2007 03 24, 23:23)
Sveikos mamkos,
na pavasaris siandien nerealus
Atidarem siandien saslyku sezona. Super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif kepamų šašlykų kvapas Lampėdžiuose.... saulė... karjeras... gamta.... ach, po kokio mėnesiuko ir man jau taip bus mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
o mes ir praeita savaitgali ir si lepinomes saslykais ir pan. skanumynais... tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 03 26, 11:28)
thumbup.gif kepamų šašlykų kvapas Lampėdžiuose.... saulė... karjeras... gamta.... ach, po kokio mėnesiuko ir man jau taip bus mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Ezeras ezeras aciuks.gif rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VEgle @ 2007 03 26, 21:48)
o mes ir praeita savaitgali ir si lepinomes saslykais ir pan. skanumynais...  tongue.gif  biggrin.gif

tu šiandien apie 17 val, nebuvai su mažiuku pasivaikščioti (su raudonu puspaltuku)? g.gif ax.gif
Atsakyti
As irgi vis mamu matau vaukstanciu ir galvoju gal cia kuri is jusu?
Nagi reikia susitikti kada ir susipazinti, bet man geriau paprasta diena, nes savaitgali vis kas nors neplanuota nutinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 03 26, 22:45)
tu šiandien apie 17 val, nebuvai su mažiuku pasivaikščioti (su raudonu puspaltuku)?  g.gif  ax.gif

nu jo, cia ko gero as buvau. tai prasom, kai kita karta pamatysit, prisistatyti thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(simoneta1111 @ 2007 03 27, 12:24)
As irgi vis mamu matau vaukstanciu ir galvoju gal cia kuri is jusu?
Nagi reikia susitikti kada ir susipazinti, bet man geriau paprasta diena, nes savaitgali vis kas nors neplanuota nutinka.  smile.gif

klausyk, brangioji. buk gera, kai jau sumanysi eiti prasilekti su vezimu, pasuk man ar parasyk. as irgi prisidesiu, nes kitaip nieko gero neiseis... verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VEgle @ 2007 03 29, 12:33)
nu jo, cia ko gero as buvau. tai prasom, kai kita karta pamatysit, prisistatyti thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Žinai toks noras buvo.... bet pavėluotas...mirksiukas.gif lotuliukas.gif , bučiau pėsčiomis ėjusi, tai ir prisistatyčiau, bet kai su mašina pralėkiau, tai ir nebegryžau atgal, bet kitą kartą būtinai sustosiu lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti