QUOTE(simoneta1111 @ 2007 04 13, 16:54)
Sveikos, ligos musu nepalieka ramybei. Mano mokinuke visas atostogas prasirgo, t.y. prakosejo siaubingai.
O mazius siandien sukarsciavo, o gyd nieko neranda. KAip uzkala negaliu, vaikui 38 ir daUGIAU, BET JAM NIEKO NERANDA.
Va tokiom slogiom nuotaikom gyvenu.
O mazius siandien sukarsciavo, o gyd nieko neranda. KAip uzkala negaliu, vaikui 38 ir daUGIAU, BET JAM NIEKO NERANDA.
Va tokiom slogiom nuotaikom gyvenu.

užuojauta... sveikit. tikiuosi, kad šiandien jau viskas geriau... čia jums balionėlis

o mes nuo penktadienio jau nustojom sauskelnes kas porą valandų "gadinti", bet dantų naujų taip ir nėra... nežinau, gal čia koks tipo rotukas buvo prikibęs... nors vaikas geros nuotaikos ir žvalus buvo, jokių kitų problemų be viduriukų neturėjom... o penktadienį tai mane irgi gydytojai pašiurpino: paskambino seselė iš poliklinikos, tipo, kodėl neateinat pasiskiepyti (nes nei keturių nei šešių mėnesių kai buvo, neturėjom kaip skiepytis - tai kosuliai, tai slogytė, o paskui gripo epidemija...). sakau, negalim, nes jau antra savaitė viduriai visai praskydę, o ji - tipo nieko tokio, tai dantys augs jums dar ilgai, skiepytis vis tiek ateikit...
o mes šiandien planuojam eiti teniso pažaisti. nei vienas gyvenime to nedarę, tai turėtų būti visai įdomu. tik tiek, kad labai jau man šiandien sunki diena - vakar draugai atlėkę buvo, tai labai ilgai užsisėdėjom. miego trūksta juodai