QUOTE(charizsma @ 2010 08 12, 15:45)
O as tai tame dalyke nieko blogo nematau.Vienas jauciasi vienisas,tas vienisumas igrista iki kaulu smegenu,ir pradedi vos ne protet,kai norisi taip sakant muro prie saves ir stipraus vyrisko peties,apkabinimu,glomoniu,buciniu ,atsidavimo jausmo ir vis ko kito.As manau tai yra visiskai normalu,mes esam zmones pritaikyti taip sakant gyventi ir sugyventi su dar vienu asmeniu salia saves ir kuomet jo nebuna atsiranda toks nepilnavertiskumo jausmas,o kai tas zmogus neatsiranda ilga laiko tarpa tada isviso toks niekingas pats sau jautiesi.O uzsisvajoji paskiau kaip butu taip ir anaip su tuo zmogum.Tik beda ta,kad kuo daugiau galvoji ir svajoji tuo labiau niekas nekimba taip sakant,o bandant atitraukti tas mintis pasiseka tik trumpam,nes vel gi kaip saulytej sake,ateina draugai su antrom pusem nezinau kaip jums,bet asmeniskai mansukirba pavydo kirminelis,kodel jos turi ,o as ne,o gal as prastesne ir uz tai vyrai i mane neziuri zodziu pasiberia bet ,o,taciau..As zinau fakta,jei atsirastu zmogus mano gyvenime,oi kiek mano problemu atkristu,tiksliau beveik visos.Zinau nereikia sakyti,atsiras kitas ir pan,bet del to ir gyveni zmogus...
As irgi tame nieko blogo nematau, bet kai isgirsti is aplinkiniu, kad nustok dejuoti, nes kitiem buna dar blogiau, nu tai ka zinau, tada pagalvoji, nu kokia as durna, kad del tokiu dalyku stradalinu, bet juk kiekvienam savos problemos yra dideles ir svarbios
Gal kai pagalvoji geriau, tai ne, tai nera problema, problema butu tada, kai mam butu 40, o as dar nei seimos, nei vyro netureciau, bet vistiek, man liudna kol kas, ir as tikrai noreciau tureti sau artima zmogu salia saves
Papildyta:
QUOTE(Almatėja @ 2010 08 12, 17:51)
Užtat ir smagu, kad daugelis čia nesako: neieškok, atsiras savaime, gyvenk savo gyvenimą... Bet, pripažinkim, juk spaudžia smegenis, kad esi viena

Na, negali imti ir liept sau negalvot, kas čia su tavim negerai, kad vis viena.
Man dėl draugų kažkaip nepavydu, gal todėl, kad gal tik pusė draugių susiporavusios, o kitos kaip ir aš, vienišės, o pažiūrėjus į susiporavusių diedus kažkaip pasidžiaugiu, kad tokio maušo šalia manęs nėra. Nenoriu įžeidinėt draugių, bet nė vieno jų vyriškio šalia savęs neįsivaizduočiau, bet džiaugiuos už jas, kad jom gerai.
O kad norisi mūro ir vyriško kvapo - žiauri tiesa. Pavargau tempt visą "namų ūkį" ant savęs, pavargau viena priiminėt sprendimus ir galu gale grižt vakarais į tuščius namus...
Man pavyzdziui nepatinka ieskoti specialiai vaikino, as aplamai nepripazistu jokiu susipazinimu per interneta ir t.t. tikiu, kad jis atsiras....
O del smegenu spaudimo, tai taip, juk mes esam zmones, mums naturaliai truksta tos silumos, sekso ir t.t. juk toks gyvenimas, zmogus nera sutvertas gyventi vienas
O vyriskas kvapas tai mmmmmm
Nu manau cia truputi off topic buvo, griztant prie temos, siandien gal man kazkiek ir geriau, bet nervuoja, tas nezinojimas del mano darbo, iki siol nezinau ar gavau nauja darba, nors interviu ir praejau