Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 2

QUOTE(saulytej @ 2010 08 20, 15:11)
Postas buvo skirtas ne man, bet as vistiek pasakysiu savo nuomone. Gal jus geriau kaip ir daugiau nerasinekite savo nesamoniu, nelabai, manau, cia kazkam idomu skaityti jusu issidirbinejimus, ir visai nejuokinga (jei cia buvo tos rasliavos esme).
Ir dar butu neblogai jei pasiskaitytumet temos pavadinima "Issiliejimo skyrelis" , tai ne durnu pasakymu, pasityciojimo, patarimu ar dar kazkoks skyrelis.
Aciu uz demesi

uz demesi prasom 4u.gif Tai jau temos pavadinima esat perskaiciusi? Nu bet jau rasot visai ne i tema...Is tiesu,juk tai ne durnu patarimu skyrelis, bet vistiktai juos duodat.Bet jeigu norit,rasykit.As jums nedraudziu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lapocka @ 2010 08 20, 15:35)
4u.gif Pas mus biski panasu.
As turiu sunu -4metu. Bet negyvenu su vyru. Pirmadieni nutraukiau nestuma taip pat panasus laikas buvo. Su vyru pragyvenom 7metus ir dabar jis mus paliko. Kai buvom kartu as nedirbau mokiausi. Jis islaike seima. O dabar tiriu dirbt ir ialaikyt vaika.
As kaiptik  begu i uzsieni (vaika kartu pasiemu) nes lt neisgyvensiu.
Na o jus juk turit vyra ir galetimet gymdit vaika uzsienij. Juk gautumet pasalpas jai jus ar vyras dirbot legaliai.

as du metus isdirbau legaliai,bet jau isejau is darbo,nes nusprendem gryzti i LT,o gryztam del dukrytes,nenorime leisti pas airius,cia visai kitokia tvarka mokyklose,jei dukryte butu mazesne,tai dar pabutumem airijoje,ir pasigimdyciau,bet dabar laikas dukra leisti i darzeli,nes dar turi kalbos sutrikimu,reikia iki mokyklos viska susitvarkyti.Taip ir gavosi kad viskas i viena kruva.ir vaikelio gaila,jau nesioju po sirdele,bet is dalies pagalvoju gal dar nelaikas antram.....nezinau,vyras nori kad gimdyciau,bet man sirdis kuzda kad dar palaukti su antru leliuku,dar per anksti verysad.gif nezinau ka daryti....
Atsakyti
O man stogas jau vaziuoja del nuolatines itampos galvojant apie isivaikinima.Man 40 metu.Del tam tikru bedu negaliu tureti savo,o pinigeliai siai dienai visi issvaistyti ant visokiausiu proceduru.Puikiai suprantu kad taip nugyventi negalesiu,turiu dar kazka daryti.Siuo metu belieka galvoti tik apie isivaikinima.Bet juk tai toks atsakingas zingsnis...Prasau duokit PATARIMU,kaip jus elgtumetes mano situacijoj???
Atsakyti
QUOTE(Moshino*** @ 2010 08 20, 19:30)
O man stogas jau vaziuoja del nuolatines itampos galvojant apie isivaikinima.Man 40 metu.Del tam tikru bedu negaliu tureti savo,o pinigeliai siai dienai visi issvaistyti ant visokiausiu proceduru.Puikiai suprantu kad taip nugyventi negalesiu,turiu dar kazka daryti.Siuo metu belieka galvoti tik apie isivaikinima.Bet juk tai toks atsakingas zingsnis...Prasau duokit PATARIMU,kaip jus elgtumetes mano situacijoj???

Labai gerbiu tokius zmones, kurie ivaikina svetima vaika. O kai pagalvoji, kiek dabar nelaimingu vaiku... Jei tik apsisprendet del ivaikinimo, nebeabejokit... Sekmes jums didziausios...
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 08 20, 14:54)
as du metus isdirbau legaliai,bet jau isejau is darbo,nes nusprendem gryzti i LT,o gryztam del dukrytes,nenorime leisti pas airius,cia visai kitokia tvarka mokyklose,jei dukryte butu mazesne,tai dar pabutumem airijoje,ir pasigimdyciau,bet dabar laikas dukra leisti i darzeli,nes dar turi kalbos sutrikimu,reikia iki mokyklos viska susitvarkyti.Taip ir gavosi kad viskas i viena kruva.ir vaikelio gaila,jau nesioju po sirdele,bet is dalies pagalvoju gal dar nelaikas antram.....nezinau,vyras nori kad gimdyciau,bet man sirdis kuzda kad dar palaukti su antru leliuku,dar per anksti verysad.gif nezinau ka daryti....

kaip tai ne laikas ? jeigu jis nusprende ateiti, tai ir yra jo laikas. Nemoralizuoju, bet ar manote, kad budama issilavinusi ir nuzudziusi savo negimusi kudiki busite vertingesne, nei be issilavinimo, bet su nuostabiu kudikiu? Ir kodel manote, kad dukryte yra svarbesne uz ta, kuris po krutine ar tik todel, kad jo nematete dar? Galite neatsakyti. tiesiog gaila negalinciu saves apginti kudikeliu sad.gif ir kad ne tas mamas jie issirenka.
Atsakyti
QUOTE(Moshino*** @ 2010 08 20, 20:30)

aš pasiūlyčiau galvot pradžioj ne apie įsivaikinimą ,o apie globą ,tai paprastesnis procesas , turim pažystamų šeimą kuri berniuką` jau 14 metų auginą ,bet net nesiforminą įvaikinimo ir nuo vaikiuko niekada neslėpė apie jo tikrą prigimtį ,nenorėjo ,kad vaiką ateityje traumuotų 'geri žmonės" ,vaiko pinigėlius kaupia ateičiai jo sąskaitoje jis žino ,kad jį pagimdė kita mamytė ,o ši ji augina nuo gimimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyInRed_7 @ 2010 08 20, 01:24)
Bet tame ir esme kad pakomentuojama su ryskiai neigiamu atspalviu  g.gif ir nors neturiu lygtai kompleksu delto, gal ir isivarysiu artimiausiu metu  drinks_cheers.gif
Is vis dabartinis visuomenes poziuris, kertasi su mano isitikinimais. Kai as augau, buvau auklejama kad mergaite turi buti kukli, mandagi. Dabar labiausiai vertinamos savybes izulumas, sugebejimas lipti per galva ir panasiai. Vel is gyvenim isku pavyzdziu - draugai pasakoja su pasididziavimu, koks ju 3 metu sunelis "sustras" jis musa visus kitus vaikus darzelyje. As pasibaisejus lengvai... Ar tai yra toks pasiekimas kuriuo reikia didziuotis?
Suprantu, kad kazkokie zmoniu komentarai nieko nekeicia, o daznai gal yra ir pavydo gaideliu kazkiek. Viena is draugiu vargsta su savo vyru, nes jis labai megejas ir isgerti ir palosti per naktis negryzti.... Bet siaip kalbant jinai vistiek visada pasakys, oi koks jos vyras apsukrus, greitas ir megstamas... O cia tavo ramiakas, ar nenuobodu tau su juo....
Tik siaip idomu kokia mano teisingiausia reakcija turetu buti ar mandagus nutylejimas, ar irgi kazkoks staciokiskas atrezimas...

pasakysiu kaip as elgciausi.Manau,jei jus tiek musa is veziu tokie neteisingi draugiu pasigyrimai(o cia tai tikrai 100 proc. pavydo),nesileisciau provokuojama ta prasme,kad nerodyti tokios reakcijos,kad jus tai erzina.Bet tyleti irgi nereikia.Kalbeciau ramiai ,bet kartu ir ikasciau.Na jus pati zinote ju gyvenimus ir silpnas vietas.Sunku ka patarti ,bet is pateikto pavyzdzio suregsciau tai draugei mazdaug taip:bet kooks tavo vyras vykes ,kaip tu speji kartu su juo,turbut taves vienos jam ir neuztenka.O del jusu ramumo,sakykite,kad usiimate sielos gryninimu ir medituojate,o tam butent reikalinga isskirtine ramybe. Tai labai idomu ir ne su kuo nesulyginama.Sekmes jums.Gal daviau kokiu naudingu minciu ax.gif .Isties ir pati uzsimaniau pamedituoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2010 08 20, 08:39)
klausyk,gal nusipirk nauja katila,nes jau labai smirdi.Kaip tik ispardavimai.O nuo manes atsok ir nepersekiok per visas temas.Ir ka man rasyti ir apie ka -ne tavo reikalas.

Visu pirma as tamstos netujinau.Visu antra persekioti per temas? laugh.gif Kas jus tokia?Gal nesusireiksminkit.Nes siaip iki siol nebuvau isidemeju tamstos niko.
P.S buvot mano virtuvej jei teigiat,kad katilai smirdi?Gal ne katilai,o tamstai kas negerai?
Papildyta:
QUOTE(plan @ 2010 08 20, 14:54)
ut,kaip gerai,kad save atpazinai  tongue.gif

Vargse moterele,nebeturit kaip demesio i save atkreipt?
Papildyta:
QUOTE(plan @ 2010 08 20, 15:35)
: Tai jau temos pavadinima esat perskaiciusi? Nu bet jau rasot visai ne i tema...Is tiesu,juk tai ne durnu patarimu skyrelis, bet vistiktai juos duodat.Bet jeigu norit,rasykit.As jums nedraudziu  lotuliukas.gif

Aciu,kad leidot :4u.Kokia miela,kad nedraudziat,nors tema ne jusu
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 08 21, 05:59)
Visu pirma as tamstos netujinau.Visu antra persekioti per temas? laugh.gif Kas jus tokia?Gal nesusireiksminkit.Nes siaip iki siol nebuvau isidemeju tamstos niko.
P.S buvot mano virtuvej jei teigiat,kad katilai smirdi?Gal ne katilai,o tamstai kas negerai?
Papildyta:

Vargse moterele,nebeturit kaip demesio i save atkreipt?
Papildyta:

Aciu,kad leidot :4u.Kokia miela,kad nedraudziat,nors tema ne jusu

lotuliukas.gif oi,negaliu, kiek gerai pasijuokiu is tavo postringavimu. Ir sau as leidziu tave tujinti, nes kitaip negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Zinoma,jei zmogu gerbiu ,tai ir kripiuosi i ji pagarbiai .Ale tikrai tu man esi vargse nereiksminga moterele drinks_cheers.gif O del katilo gal jau pamirsai,kad rasei,kad prisvilo lotuliukas.gif .Kas cia dabar su atmintim umn.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plan: 21 rugpjūčio 2010 - 11:36
plan, siaip jau niekad neadvokatauju, bet Drops cia milijona kartu seniau uz Jus ir milijona kartu labiau gerbiama ir megstama ir pazistama. taip kad biski jauskite riba.

Drops, dabar ponia pavarys ant manes biggrin.gif
Atsakyti
aga, merginos, baikit, nes čia ne tema rietenoms, geriau parodykit kas ką skaniai pietums valgete mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2010 08 20, 19:21)
Labai gerbiu tokius zmones, kurie ivaikina svetima vaika. O kai pagalvoji, kiek dabar nelaimingu vaiku... Jei tik apsisprendet del ivaikinimo, nebeabejokit... Sekmes jums didziausios...

pritariu siai nuomonei, pati isivaikinciau vaikeli jei del kokiu priezasciu negaleciau turet savo ... jei galima pamilti suniuka, tai manau vaikas butu didziule gyvenimo prasme ir dziaugsmas wub.gif
Atsakyti