Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 2

Aciu mergaites uz jusu nuomones,jos mane palaiko.Tik labai jau su vyru sunku,viena karta jis sutinka,kita karta jau nenori.Sako senatvej cia man reikia kokio rekiancio,saldytuve laikyciau...(juokauja zinoma).Na bet vis dar laukiu jo paskutinio zodzio.Dar neramu del to kad ne LT,cia visiskai keliai nezinomi,dar nelabai zinau nuo ko pradet g.gif
Papildyta:
QUOTE(LadyInRed_7 @ 2010 08 19, 23:57)
Nervina zmones, kurie butinai turi ka nors bjauraus rezti i akis... Dabar apibudinsiu trumpai. Mano vyras labai ramus ir santurus, tikras zemaitis, mazakalbis. As irgi nesu karstakose, palyginti rami. Turim du grazucius berniukus, gerus darbus. Sutariam normaliai...
Ir kazkaip ypac pastaruoju metu mane pradejo labai nervuoti pastoviai komentarai.... Pvz... Nu kokie grazus tie tavo mazyliai, ale tokie jau ramus... Nu koks tavo mazasis nejudrus ir t.t. Ir taip pagiria tipo, bet labiau gaunas kad supeike vis delto... Ir taip istisai is poros artimiausiu draugiu....
Kitas variantas... Drauge pasako tosta per mano gimtadieni "nu kokia tu anksciau buvai, megeja pamiegoti ir pasilepinti, tai kai jus susilauket dvieju vaiku mes visi ir galvojom, ka jus cia grybaujat, ka jus su tais vaikais veiksite. Va o dabar kokia tu super mama, ir dirbi ir vaikus augini viena"... "uz supermama musu". Taigi ir vel cia as isvadinama visaip kaip nieko nesugebanti, o pabaiga uzmaskuojama graziu tostu uz supermama....cia tik dvi situacijos, bet labai daznai girdziu panasaus pobudzio komentarus
Dabar galit jau tikrai pagalvoti, kad esam jau nenormalus flegmos... Bet mano nuomone taip nera. Gyvenam uzsieny, dirbam kvalifikuotus gerai apmokamus darbus, galim daug ka sau leisti. Pati uzimu vadovaujancias pareigas ir vaikus auginu viena ir i sportus dar sulakstau, mano nuomone vezu dideli kruvi..
Is vis kodel blogai, kad vyras santurus ir nepersigeria per balius, nesoka ant stalu ir "snukiu nedauzo"? Vaikai mano nuomone patys normaliausi, sveiki grazuciai, kodel pastoviai prikisama ramus ramus.... Ar cia jau roks trukumas, mano nuomone privalumas.... Dar kartais galvoju, gal del to megsta mums akis draskyti, nes zino kad niekad nemaloniai neatsausim... Ir aplamai kodel ramesnis charakteris toks didziulis trukumas musu siuolaikinej visuomenej?
As is vis net nebenoriu su tais zmonem bendrauti, betgi vel nesusipyksi ir neatsiribosi nuo visu.
Noreciau isgirsti keleta nuomoniu is salies, labai idomu kaip kiti suvoks ir pakomentuos tai.

Man taip pat cia kvepia pavydu,kaip ir kazkuriai forumietei.Jus kaip tik esate kulturinga,issilavinusi,veikli.O jusu draugai man atrodo agresyviai.Tik zinoma mums gyvenantiems ne LT sunku pasirinkti tikrus draugus,tai todel kartais tenka taikytis su tokiais kuriais turime.Na as truputeli juos irgi pastatyciau i vieta(nors cia ir pries mano buda),taip lengvai be pykcio su svelnaus jumoro gaidele
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2010 08 21, 12:40)
plan, siaip jau niekad neadvokatauju, bet Drops cia milijona kartu seniau uz Jus ir milijona kartu labiau gerbiama ir megstama ir pazistama. taip kad biski jauskite riba.

Drops, dabar ponia pavarys ant manes biggrin.gif

Keter,zinoma,kad atsakysiu.Jusu labai jau idomus cia vertinimo kriterijai -pagal postu skaiciu biggrin.gif .Nematau as ten milijonu lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Jei jums ji patinka,tai nereiskia ,kad ir milijonai ja gerbia lotuliukas.gif .O ir as ne is tos minios ale ja gerbiancios ir jei kabinejasi,- tai ir atsakyma gauna.Sutinku,kad reikia baigti.Nors man tai tikrai juoka kelia drops ismintis lotuliukas.gif.
Drops,baigiam,ar dar pasireikst nori? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moshino*** @ 2010 08 20, 19:30)
O man stogas jau vaziuoja del nuolatines itampos galvojant apie isivaikinima.Man 40 metu.Del tam tikru bedu negaliu tureti savo,o pinigeliai siai dienai visi issvaistyti ant visokiausiu proceduru.Puikiai suprantu kad taip nugyventi negalesiu,turiu dar kazka daryti.Siuo metu belieka galvoti tik apie isivaikinima.Bet juk tai toks atsakingas zingsnis...Prasau duokit PATARIMU,kaip jus elgtumetes mano situacijoj???

kaip tik vartydama senus zurnalus radau straipsni apie isivaikinima.Nezinau,gal jums pavyks susirasti ,,Ji' Nr. 2/2010 01 11-01 17. ,,Isivaikinti- rimtas sprendimas''.
Na cia jau tikrai ne tas pats kas suniuka pamilti.Labai rimtas zingsnis,nes cia liecia viska ,tiek dvasinius,tiek materialinius dalykus.Sveikintinas poelgis,bet pasveikinti yra viana,o ant savo kailio patirti visai kas kita.
Po straipsniu yra idetas testas.Jeigu jums idomu,galesiu parasyti.
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2010 08 21, 12:40)
plan, siaip jau niekad neadvokatauju, bet Drops cia milijona kartu seniau uz Jus ir milijona kartu labiau gerbiama ir megstama ir pazistama. taip kad biski jauskite riba.

Drops, dabar ponia pavarys ant manes biggrin.gif

Aciu Keter wub.gif .Nu,bet cia išsiliejimo skyrelis.Tegu jau liejasi moteryte laisvai-nekenciu due drops laugh.gif .Išsivems forume,maziau ant namiskiu išsikraudines.Tik kokio stabilumo turetum but jei susikaupia tiek pagiezos kazkokiam foruminiam nikui g.gif (as tai anos uzmusk nepomniu hihihi.gif )
Papildyta:
QUOTE(Moshino*** @ 2010 08 20, 19:30)
O man stogas jau vaziuoja del nuolatines itampos galvojant apie isivaikinima.Man 40 metu.Del tam tikru bedu negaliu tureti savo,o pinigeliai siai dienai visi issvaistyti ant visokiausiu proceduru.Puikiai suprantu kad taip nugyventi negalesiu,turiu dar kazka daryti.Siuo metu belieka galvoti tik apie isivaikinima.Bet juk tai toks atsakingas zingsnis...Prasau duokit PATARIMU,kaip jus elgtumetes mano situacijoj???

Planuojancios isivaikinti ir jau isivaikinusios bendrauja cia:
http://www.supermama...hp?showforum=84
Visos l.draugiskos,tikrai sulauksite atsakymu i kylancius klausimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(plan @ 2010 08 21, 23:07)
Drops,baigiam,ar dar pasireikst nori? lotuliukas.gif

Jus cia mano leidimo išsiliet prasot?Liekites laisvai...bile jums macytu biggrin.gif
Atsakyti
hah.gif
QUOTE(due drops @ 2010 08 22, 03:06)
Aciu Keter wub.gif .Nu,bet cia išsiliejimo skyrelis.Tegu jau liejasi moteryte laisvai-nekenciu due drops laugh.gif .Išsivems forume,maziau ant namiskiu išsikraudines.Tik kokio stabilumo turetum but jei susikaupia tiek pagiezos kazkokiam foruminiam nikui g.gif (as tai anos uzmusk nepomniu hihihi.gif )
Papildyta:

Jus cia mano leidimo išsiliet prasot?Liekites laisvai...bile jums macytu biggrin.gif

taves leidimo nei nusisikt neprasau .Ir gerai, kad apsiraminai mirksiukas.gif .Dabar gali pluduriuoti toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plan: 22 rugpjūčio 2010 - 11:33
QUOTE(plan @ 2010 08 22, 12:31)
hah.gif

taves leidimo nei nusisikt neprasau .Ir gerai, kad apsiraminai mirksiukas.gif .Dabar gali pluduriuoti toliau  lotuliukas.gif

Liekites liekites,gal palengves
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 08 22, 23:38)
Liekites liekites,gal palengves

ut,tai ramiai pluduriuoji g.gif .Nu ir gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Plan ir duedrops, ar judvi abidvi kartais negalėtumėte imti ir liautis? bigsmile.gif Ot bajeris būtų, a thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2010 08 23, 01:03)
Plan ir duedrops, ar judvi abidvi kartais negalėtumėte imti ir liautis?  bigsmile.gif  Ot bajeris būtų, a  thumbup.gif

mirksiukas.gif galiu.Tik ana persona vis nori pabendrauti biggrin.gif .Gal kokiu uspakojoncu paeme ir,tikekimes, nurims lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Vat bajeris butu.
Atsakyti
plan, Jūs pati provokuojate. Ir kam visa to reikia?
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2010 08 23, 11:46)
plan, Jūs pati provokuojate. Ir kam visa to reikia?

susitiko dvi ozkos ant lieptelio, stumdesi stumdesi kuri geresne ir gudresne, kol abi nukrito
Atsakyti
Vakar parke pamaciau vaizdeli toki, tai dar iki siol pikta paliko...Stovi auto (nepigus, nesenas) juodos spalvos, stovejimo aiksteleje ant pacios saules, langai pradaryti per pora pirstu o galineje sedineje autokeduteje miega gal metuku neturintis pipliukas..Jau norejau 112 skambinti, bet vyras sutabde...
Pamatyciau tuos tevus, nezinau ka padaryciau gun_bandana.gif

O dar sapna siandien sapnavau apie artimo zmogaus (senyvo amziaus) mirti, tai darbe sedziu su tooookia nuotaika, kad...
Atsakyti