Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 2

gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Nekenčiu draugės. doh.gif
Turėjo iš manęs kai ką pasiimti. Jai reikia, o aš turiu rūpintis kad ji tai gautų. doh.gif Palikau B, ji turėjo atvažiuot, nes manęs nebuvo, B irgi turėjo reikalų. Tai kol aš jos nepaklausiau ar jau pasiėmė, nesiteikė parašyt, kad neatvažiuos. doh.gif gun_bandana.gif
nebenoriu turėti nė vieno draugo!!!
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 11 05, 21:00)
nebenoriu turėti nė vieno draugo!!!

koks pazistamas jaumas smile.gif as pati esu is tu zmoniu, kurie stengiasi kuo maziau problemu kitiems sudaryti, bet kiti zmones, o tuo labiau mano dauges, tai man mijinojus problemu ir nepatogumu sudaro.
Atsakyti
Na, bet tikrai, jai reikia, o aš turiu sukti galvą, keist planus, kad ji tai pasiimtų. Juk ne man reikia. doh.gif
Aš irgi stengiuosi viską daryt laiku, kad kuo mačiau man ir kitam būtų problemų.
Gal aš nemoku draugų pasirinkti g.gif Negana to, tai labai nepunktualus žmogus. Visur ir visada vėluot jam norma. Lyg koks išskirtinis būtų, kad visi jo laukti turi. doh.gif
Draugės nuomone mano gyvenimas yra nuobodus ir neįdomus. doh.gif Nes aš gyvenu kartu su draugu, ir jos manymu niekur neinu. Tik keista, kad ji nebūdama su manim 24/7 žino kur ir ką aš veikiu doh.gif
Na, nebenoriu tokios draugystės, man nereikia.
Atsakyti
Permiegojau su ex... liūdniausia tai, kad pasirodo, aš labai banali moteris biggrin.gif ir seksas šiaip sau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luella: 05 lapkričio 2010 - 22:41
QUOTE(Vilusa @ 2010 11 05, 14:51)
Apsilankymas pas gydytoją pats savaime nesukelia jokių pasekmių.
Pasekmes gali sukelti diagnozuota liga, kuria sergant negalima pvz. vairuoti (tai gali būti sunkios pischinės ligos - šižofrenija ar pan, kai žmogus yra neveiksnus ar neatsakingas už savo veiksmus - bet jau tokiu atveju ir teisės neberūpės...).

Lygiai taip kaip turit aukštą kraujospūdį - ribojama galimybė vairuoti automobilį, bet dėl to juk nebijoma eiti pas šeimos daktarą susirgus gripu.

bet depresija gal neturi itakos teisems ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja11: 05 lapkričio 2010 - 23:44
QUOTE(austeja11 @ 2010 11 05, 23:43)
bet depresija gal neturi itakos teisems ?

Nesu gydytoja, nežinau jų vertinimo kriterijų...
Tik turiu pastebėti -- ar jūs tikrai žinote, kas yra "depresija"? Liga, kuri vadinasi depresija - yra fiziologinio pobūdžio, kai organizme pasikeičia cheminės reakcijos, ir žmogaus smegenys yra kitaip tarktuoti aplinoos veiksnius. Tos cheminės reakcijos be medikamentų (kitos chemijos) sutvarkyti neįmanoma.
O ta - tipo "depresiją" - kuri skamba visur aplinkui - yra TIK tam tikri požymiai - bloga nuotaika, nerimas... Gydytojai tiems požymiams šalinti skiria vaistus, bet nebūtinai (o dažniausiai ir nebūna) - tai yra tikroji depresija. Pvz. - jei skuada galvą, dar nereiškia, kad gavoje yra auglys, nors tikimybė yra.
Toliau -- jei yra vartojami vaistai, kurie veikia SLOPINANČIAI, kurie lėtina reakciją - informaciniame lapelyje visda būna parašyta - DRAUDŽIAMA VAIRUOTI. O, sakykite, kiek žmonių paiso tokio draudimo? Jie vistiek vairuoja, nors sukelia grėsmę ir sau ir aplinkiniams. (Beje, daugelis antidepresantų neturi slopinančio poveikio ir juos vartoti ir vairuoti galima).
Kita situacija -- žmogus įsitikinęs, kad yra sveikas, neina pas jokį gydytoją, bet - iš principo - jau turi psichikos sutrikimų - visur gyvenime yra agresyvus, nepakantus, neprognozuojamas... Ir jis - vairuodamas automobilį yra ypač pavojingas gatvėje, nors "neserga" ir vaistų nevartoja... Pvz. Mano diedas - vairuojant jį siutina bet kas - kitas vairuotojas padarė ne tokį manevrą, važiuoja per greitai ar per lėtai, per staigiai pasuko ar pan. Diedas - užsiunta, aplenkia tą mašiną - staigiai stabdo - tipo "auklėja" tą kitą debilą, idiotą... Sukelta ypač pavojinga avarinė situacija. Bet jis - yra "sveikas", nes pas gydytoją nevaikšto, vaistų negeria.
Dar variantas - žmogus turi labai aukštą kraupjospūdį, bet - eidamas med. komisiją - žmonos duotais vaistais "numuša" kraujospūdį iki normalaus ir gauna teises... Ir kas gali garantuoti, kad stresinėje situacijoje už vairo jo neištiks priepuolis ir jis nesužalos kitų žmonių....?
Taigi - aš manau - problemos NEIGIMAS niekda nebūna gerausia išeitis iš situacijos. Problemą reikia vienaip ar kitaip išspręsti.
Atsakyti
Bijau. Antras mėnuo baimės,po mėnesio jis išvažiuoja pusei metų,bijau,kad ten liks. Bijau,kad negalėsiu net nuvažiuot prie jo namų,įsitikint,kad jam viskas gerai. Dustu,o to pasakyt negaliu. Kad ir jau nebendraut stengiamės,aš noriu,kad jis būtų šalia,kad bet kada galėčiau nuvažiuot pas jį.. pykina nuo tiek emocijų. man tereikia minties,kad jis netoli,negaliu taip staigiai išplėšt iš širdies trijų metų. Išplėšt meilės kaip žmogui. Ir visa tai,kad draugystę sugrioviau bučiniu. Kam to reikėjo.. skauda,velniava.
kam tai stipriai meluot apie jausmus ir ateitį,niekad nesuprasiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heineken: 06 lapkričio 2010 - 12:28
QUOTE(Dieter @ 2010 11 05, 22:13)
Na, bet tikrai, jai reikia, o aš turiu sukti galvą, keist planus, kad ji tai pasiimtų. Juk ne man reikia. doh.gif
Aš irgi stengiuosi viską daryt laiku, kad kuo mačiau man ir kitam būtų problemų.
Gal aš nemoku draugų pasirinkti g.gif Negana to, tai labai nepunktualus žmogus. Visur ir visada vėluot jam norma. Lyg koks išskirtinis būtų, kad visi jo laukti turi. doh.gif
Draugės nuomone mano gyvenimas yra nuobodus ir neįdomus. doh.gif Nes aš gyvenu kartu su draugu, ir jos manymu niekur neinu. Tik keista, kad ji nebūdama su manim 24/7 žino kur ir ką aš veikiu doh.gif
Na, nebenoriu tokios draugystės, man nereikia.

Man tai susidarė įspūdis, kad jum reikia to daikto atsikratyti daug labiau, nei jį gauti draugei... Jūs gyvenkit savo ritmu, o kai draugė norės pasiimti daiktą, pasakykit kokiu laiku jūs būnat namie ir tiek, jokių planų keitimo josios problemoms spręsti.
Papildyta:
QUOTE(Luella @ 2010 11 05, 23:40)
Permiegojau su ex... liūdniausia tai, kad pasirodo, aš labai banali moteris  biggrin.gif  ir seksas šiaip sau biggrin.gif

O čia tik jo nuomonė...daugelis gal kitaip galvotų. Beje geram sexui reikia įkvėpimo, o jei įkvėpėjas prastas, tai nėra reikalo jo žodžius išvis analizuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu negaliu kaip pykstu aggressive.gif mano mb dabar prisidirbo iki ausu, negana to kad pamelavo, bet dar apvercia viska aukstyn kojom ir dar drasko akis, is skypa isjungia, ir ignora uzdeda. aaaaaa gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif hrr kaip pykstu, negaliu, pasipainiotu dabar man po ranka,turbut sumusciau, nu nenormalus, issigimelis dabar labai pykstu, nu kaip sitaip elgtis negalima. nu neskambinsiu ir nerasysiu (jis uk). nu viskas reikia nusiraminti. nu negaliu noriu rekti! bash.gif
Atsakyti
Siandien man baladojas sirdis ir as noriu tiesiog numirti 000189.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 11 09, 20:52)
Siandien man baladojas sirdis ir as noriu tiesiog numirti        000189.gif  cray.gif

dar gyva - nenumiriau.
Atsakyti
austeja11  Paskelbta Šiandien, 21:43

QUOTE(austeja11 @ 2010 11 09, 20:52)
Siandien man baladojas sirdis ir as noriu tiesiog numirti        000189.gif  cray.gif
*

dar gyva - nenumiriau.

Kad ir kas tai butu, mirti neverta del nieko 4u.gif
Atsakyti