Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 24-ta tema :)

QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 02, 14:05)
Tai ir noriu pas kelias, nes esu ėjusi į konsultaciją pas Svajaa gydytoją, nepamenu pavardės, nepatiko man pas jį, tai buvau jau nutarusi nesidėti  rolleyes.gif  todėl dabar ir noriu pas kelis nueti  4u.gif  labai norėjau pas Latkauskienė, bet neįmanoma pakliūti  doh.gif

Taip 4u.gif Latkauskienė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2010 06 02, 11:52)
:thumbup.gif  birzelio 15d as jau su holivudine sypsena busiu thumbup.gif  ...  o dar labiau pradziugino kad galimas variantas man bus turet baltus dantukus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nuostabios naujienos Shin 4u.gif

papasakok daugiau apie baltus dantukus

QUOTE(materiallove @ 2010 06 02, 11:58)
ajaja,man des ne breketus o herbsta ...

ai jo, prisiminiau dabar, anksciau jau pasakojai. paziurejau i ta nuoroda kur herbstas parodytas, manau nebus labai baisu, gal tik is isvaizdos atrodo gelezies galbalas burnoj, bet manau bus viskas ciki. pamenu cia seniau viena pana voriuka nesiojo, plete jai virsutini zandikauli, turedavo kas vakara kazkoki varzciuka pasukti. irgi kai pagalvoji kraupu, bet ji pasakojo, kad nebaisu visai. bus viskas gerai su tuo herbstu susidraugausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2010 06 02, 13:52)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  birzelio 15d as jau su holivudine sypsena busiu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  klijuosim vielutes ir apacioj ir virsuj smile.gif sake kam dejo ploksteles tai beveik visiems teko is naujo tvarkyt dantukus.. tai vielute zymiai geriau mirksiukas.gif  o dar labiau pradziugino kad galimas variantas man bus turet baltus dantukus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

man atrodo kad ir vielutės ir plokšteles dar geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 06 02, 14:24)
nuostabios naujienos Shin 4u.gif

papasakok daugiau apie baltus dantukus

na nelabai ka turiu papasakot ax.gif sake kai nusiimsiu breketus nueit pakalbet su jos vyru odontologu jis paziures kokio dydzio fluoroze pas mane ir pasakys ka daryt imanoma.. nes sake viena mergaite irgi su fluoroze balino dantis tai jai viskas super gavos smile.gif

QUOTE(lo-lo @ 2010 06 02, 14:25)
man atrodo kad ir vielutės ir plokšteles dar geriau  4u.gif

nesigyncisiu 4u.gif nesu zinove ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 06 02, 13:52)
kaip as lauko birzelio 30 wub.gif

O kada tau isleistuves? Ar buvo jau? blush2.gif Pati nuo mokyklos taip jau labai nutolau, sakyciau, o vaikai dar nepriartejo, tai visai nesiorentuoju blush2.gif Ar nuims tau breketus iki isleistuviu, kaip kad svajojai?
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2010 06 02, 13:52)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  birzelio 15d as jau su holivudine sypsena busiu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  klijuosim vielutes ir apacioj ir virsuj smile.gif sake kam dejo ploksteles tai beveik visiems teko is naujo tvarkyt dantukus.. tai vielute zymiai geriau mirksiukas.gif  o dar labiau pradziugino kad galimas variantas man bus turet baltus dantukus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

sveikinu biggrin.gif gatvej jau turesi akint visus savo zavia sypsena cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2010 06 02, 14:35)
O kada tau isleistuves?  Ar buvo jau?  blush2.gif Pati nuo mokyklos taip jau labai nutolau, sakyciau, o vaikai dar nepriartejo, tai visai nesiorentuoju  blush2.gif Ar nuims tau breketus iki isleistuviu, kaip kad svajojai?

man isleistuves liepos 10 smile.gif tai va ir laukiu labai birzelio 30 nes turejo nuimt iki liepos 10 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 06 02, 14:37)
man isleistuves liepos 10 smile.gif tai va ir laukiu labai birzelio 30 nes turejo nuimt iki liepos 10 wink.gif

kazkaip praziopsojau kad ir tau jau greit nuims smile.gif smagumelis kad musu tiek daug beveik vienu metu kurioms nuims breketukus mirksiukas.gif thumbup.gif

Degtine aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shin: 02 birželio 2010 - 13:39
QUOTE(*sunshine* @ 2010 06 02, 14:37)

bigsmile.gif Nuuuuu kaip fainaaaa, kai svajones pildosi thumbup.gif Jau kaip smagu bus tau, isivaizduoju wub.gif

Dabar biski pati susiveliau g.gif Birzelio 30 vizitas, per kuri pasakys nuima ar ne? Ar jau tiksliai zinai, kad nuims birzelio 30? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fudzijama: 02 birželio 2010 - 13:41
QUOTE(Fudzijama @ 2010 06 02, 14:40)
bigsmile.gif Nuuuuu kaip fainaaaa, kai svajones pildosi  thumbup.gif Jau kaip smagu bus tau, isivaizduoju  wub.gif

Dabar biski pati susiveliau  g.gif Birzelio 30 vizitas, per kuri pasakys nuima ar ne? Ar jau tiksliai zinai, kad nuims birzelio 30?  g.gif

birzelio 30 paskirs vizita kada nuimam smile.gif o tas vizitas turetu but iki liepos 10 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 06 02, 14:43)
birzelio 30 paskirs vizita kada nuimam smile.gif o tas vizitas turetu but iki liepos 10 4u.gif

Nu tada is visos sirdies linkiu, kad viskas taip ir ivyktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2010 06 02, 14:48)
Nu tada is visos sirdies linkiu, kad viskas taip ir ivyktu  4u.gif

aciu labai!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti